Rica etsem bana bitmişlerin fotosunu gönderebilmisin yada buraya felan
Seviliyosun

Mobilyaların mı yoksa silah asalardan mı bu arada çok teşekkür ederimKillerwomen yazdı: ↑06 Eyl 2017 01:30 Öncelikle merhaba hocam eserlerine hayranlıkla bakiyorum insanin böyle bir hobisi olmasi güzel birşey
Rica etsem bana bitmişlerin fotosunu gönderebilmisin yada buraya felan![]()
![]()
Seviliyosun

Bugün aldığım en güzel haber

Iki kategorinin deSPIEGLEIN yazdı: ↑06 Eyl 2017 05:42Mobilyaların mı yoksa silah asalardan mı bu arada çok teşekkür ederimKillerwomen yazdı: ↑06 Eyl 2017 01:30 Öncelikle merhaba hocam eserlerine hayranlıkla bakiyorum insanin böyle bir hobisi olmasi güzel birşey
![]()
Seviliyosun![]()
Beyaz köşkteydim ben 4 ay önceKillerwomen yazdı: ↑06 Eyl 2017 13:57Iki kategorinin deSPIEGLEIN yazdı: ↑06 Eyl 2017 05:42Mobilyaların mı yoksa silah asalardan mı bu arada çok teşekkür ederimKillerwomen yazdı: ↑06 Eyl 2017 01:30 Öncelikle merhaba hocam eserlerine hayranlıkla bakiyorum insanin böyle bir hobisi olmasi güzel birşey
![]()
Seviliyosun![]()
Sonuçta ikisinide hakkını vererek yapıyorsun. Keşke BeyazKöşk te olsaydında beraber oynama fırsatımız olsaydı..

SPIEGLEIN yazdı: ↑06 Eyl 2017 15:11Beyaz köşkteydim ben 4 ay önceKillerwomen yazdı: ↑06 Eyl 2017 13:57Iki kategorinin deSPIEGLEIN yazdı: ↑06 Eyl 2017 05:42Mobilyaların mı yoksa silah asalardan mı bu arada çok teşekkür ederimKillerwomen yazdı: ↑06 Eyl 2017 01:30 Öncelikle merhaba hocam eserlerine hayranlıkla bakiyorum insanin böyle bir hobisi olmasi güzel birşey
![]()
Seviliyosun![]()
Sonuçta ikisinide hakkını vererek yapıyorsun. Keşke BeyazKöşk te olsaydında beraber oynama fırsatımız olsaydı..
geri dönme gibi düşüncemiz yok eğer gelirseniz aramızda görmekten mutlu olurum sizleri.
Mobilsorunkütüğü sen istemiştin kütüğüde boyayacağım senin için bugün gece kaç olursa olsun bitmeden yatmak yok!!
![]()

Tabi yani çelik ve metal olarak çok üst düzeye çıkılabilir ben mobilya aksamında çalıştığımdan anca mdf ağaç olarak yapabiliyorumkubi07 yazdı: ↑06 Eyl 2017 15:52 Eline sağlık hocam güzel olmuş.
Tahta silah gerçekçi olmamış tabii ama güzel bir süs bence![]()
Youtubeda böyle bi adam var manyak metal silahlar yapıyor. Bu adama versek yapar aslında baya yetenekli bi adam,Türkiye'de böyle adam bulmak zor.
Bu arada hocam tahta kılıç yapıp internete koy sat kendi işini başlat![]()
Akşamları anca girebiliyorum elimden geldiğince görevlerinize yardımcı olurum tabikiKillerwomen yazdı: ↑06 Eyl 2017 16:08 Eminönü ne başlayasım geldi karakter kuruyorum erkek savaşçı görevlere yardımcı olacak varmışu an online'
![]()
m
a