Bu kadar şerefsizlık oLmaz o kadar sey yaptı ve en sonunda Tılsımdakı carını calmakla sucluyor. Ulan serefsız sımdıye kadar ne yapmısım bırısı cıksın desınkı Tayfunn veya Ultraxreis benım çarımı çaldı veya itemimi çaldı desın diyemez çünkü öyle bırısı degilim Plusunuz var dıye benım hakkımda Arz Klanına Ultraxreis Hırsızdır. Tılsımdaki çarımı çalmıştır dıyosun bı kanıt göster Efelerxreis . Eğer çarınla benım bir alakam çıkarsa Çarımı siler oyunuda bırakırım ama kanıtın yok. Yalan soyluyosun ALLAH BELANI VERSIN . Bi item için yapmadıgınız kalmadı bu kadar serefsızlık oLmaz. Plusun var dıye ıstedıgını yazıyosun yap yap . Herkez kimin ne maL oLdugunu biliyor. senın ve Loncanın ne kadar aç ne kadar şerefsız ne kadar yaLAka bı lonca oLdugunu biliyor. şimdi mutlu oL Keyfin yerindedir . Milleti inandırmışsındır. Tayfunn - Ultraxreis hırsız dıye.
Senin Loncandayken 100.000.000 m vermiştin ben aLmamıştım. Benim Lonca adamım boyle oLmalı dıyodun sımdı ne oLduda HırsızLıkLa sucLuyorsun. Sana tek kelime Söylüyorum ALLAH BELANI VERSIN SENI ALLAH' Havale ediyorum.
hırsızLıkla suclanıyorum bi kanıt göster Efelerxreis
- Ultraxreis
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
hırsızLıkla suclanıyorum bi kanıt göster Efelerxreis

Kendinden kacamazsın ne kadar uzagada kacmaya çalışsanda kaderin seni mutlaka bulacaktır...
- Efelerxreis
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: hırsızLıkla suclanıyorum bi kanıt göster Efelerxreis
Konuyu bnden önce açmışsın saolasın tayfun.Evet sana o kadar para verdim almadın.Loncamdaydın sevdiğim bir kişiydin.Lonca açıcam dedin ve açtında ama öle tökezledin durdun.Bende sana yardımcı olayım dedim arkanızdayım dedim.Sonra sen sorun çıkardın ve bana karşı tavır aldın.Tavrının sebebini daha anlamadan forumda yalan yanlış bir sürü şey yazmışsınız.Ultrax ler güçlü die biz sizi aramıza almışız.Size acıdım çok eziksiniz çok ezilirsinz dedim bunu yüzünede söledim snde evet abi haklısın dedin.Sonra forumda yalan dolana başvurdunuz ve bu tavrın sebebinin pirim olduğunu anladım.
Şimdi bnm loncamdayken iyi olan bir adam bnm loncamdan ayrıldıktan sonra böle yalan dolan şeyler yazıp bnm hakkımda yanlış şeyler konuşuyorsa; işte bu adam bnm Tılsımda ona verdiğim çarı böylece soymasına hiç şaşırmamalı.O çarın şifresini bir tek sen biliyordun ve 3 yıllık bir hesap şuana kadar soyulmadıda senle aramız bozulunca mı soyuluyor.
Bu arada bana hakaret etmişsin.Oyunda abi saygıda kusur etmek istemem ama hatalısın diosun forumda farklı ötüosun.Biz yalan söyleyen adama Şeref sahibi demiyoruz.Ben yalana dolana karşıyım şerefime laf edecek adam şeref yoksunudur.
Bide lonca toplantılarında Gördüğünüz efeyi kesin diyorsun forumda biz sizi kesmioz siz bizi kesionuz diyosun dikkat et adamların arasında seni kesen çıkmasın
Efelerxreis
Şimdi bnm loncamdayken iyi olan bir adam bnm loncamdan ayrıldıktan sonra böle yalan dolan şeyler yazıp bnm hakkımda yanlış şeyler konuşuyorsa; işte bu adam bnm Tılsımda ona verdiğim çarı böylece soymasına hiç şaşırmamalı.O çarın şifresini bir tek sen biliyordun ve 3 yıllık bir hesap şuana kadar soyulmadıda senle aramız bozulunca mı soyuluyor.
Bu arada bana hakaret etmişsin.Oyunda abi saygıda kusur etmek istemem ama hatalısın diosun forumda farklı ötüosun.Biz yalan söyleyen adama Şeref sahibi demiyoruz.Ben yalana dolana karşıyım şerefime laf edecek adam şeref yoksunudur.
Bide lonca toplantılarında Gördüğünüz efeyi kesin diyorsun forumda biz sizi kesmioz siz bizi kesionuz diyosun dikkat et adamların arasında seni kesen çıkmasın
Efelerxreis
- Ultraxreis
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Bana ezik Lonca dıyosun senden çok uyem var. bu kadar şeref yoksunusun işte hale otuyosun adam degilsin eger o çarı benım çaldıgımı kanıtla bı daha oyunu oynamıcam iitemlermide sadaka olarak verıcem. vet o çarının şifresini ben bılıyodum ama yazmadım bile sadece bı kere gırdım onuda senın zorunla bu arada adamLık dıyosun yalan soylemem dıyosun sımdı carımı caLdın dıyosun kıme sorarsan sor eger en ufak bı ıtem almıslıgım varsa soylesın YEMIN EDIYORUM bı daha oyuna gırmem tek kişi söylesin. o oLay 3 aydan fazla oLuyo o zaman çalsam çalardım sımdı aramız bozuluncamı çaldın dıyosun çalsam o zamanlar çalmazmıydım bak yaLan soyledıgın burdan bellı şeref oLsa sende yaLan soylemezsn. Plusun var dıye adamLık tasLama herkez sana ınanıyo oLabılır onlarda kımın ne oLdugunu bılıyo ama ıtemler susturdugun kopeklerın Muhoreis benım Loncamdaydı item karsılıgında aLmadın mı bıde şerefıme laf soyletmem dıyosun seref yokkı soyletesın . Efelerxadalet e sor adamı kandırdın İtem için bana 70 m den fazLa ıtem verdı çalsam onu çalmazmıydım . işte yaLan soyledıgın burdan bellı ALLAH eLbet dogruyu cıkartıcak kımın ne mal oldugunu gorucez. Bu yaptıkLarını ALLAH karşılıksız bırakmıcak emin oL.
EĞER BİRİNİN ÇARINA YAN GÖZLE BAKTIYSAM YADA İTEMLERİNİ ALDIYSAM BIRISI SOYLESIN BURAYA OYUNU BIRAKICAM.
EĞER BİRİNİN ÇARINA YAN GÖZLE BAKTIYSAM YADA İTEMLERİNİ ALDIYSAM BIRISI SOYLESIN BURAYA OYUNU BIRAKICAM.

Kendinden kacamazsın ne kadar uzagada kacmaya çalışsanda kaderin seni mutlaka bulacaktır...
- Tydixx
- Işık Hanım'ın Elemanı
Efelerxreis
Çok konuştun oyundada tartıştık , o adama bir şey bilip bilmeden iftira atmamanı söyledim.Çamur at izi kalsın taktiği kolaydır.
Tayfunun hırsızlık yaptığını iddaa eden tek sensin.Arkanada loncanı toplarsın ama onlar olaya ne şahittir ne de arka.
Senin hırsızlık dosyalarını tılsımdan buraya gelip söyleyen bir sürü kişi var , bunlara ne diyeceksin peki?
En sinirime giden şeyde bu , bu adamların hırsızlığı forumda açıklanınca herkes hakaretleri yağdırmıştı , adam 2 item dağıttı abi demeye başladınız , ayıp ulan ayıp. 2 item için köle olmayın başkalarına.
Arz klanına gırdıklerınde herkes çık dedi , tabi gene aynı taktik.İtem dağıt abi desinler...
Bana git gm zırhını getir gene de kölen falan yapamazsın , biz onlar gibi değiliz çünkü
Olayı gittin iftiraya çevirdin , hırsızlıkla suçlanan sizsiniz.Sen kardeşine atmak gibi bi cesaret gösterdin en azından.
Bu adam yapmadım diyor ve yapmadığının üstüne şeref namus sözü veriyor.Peki sen bize bunun yeminini edebilirmisin ?
Adam tılsımda oynamıyor , sancakta.Senin tılsımdaki charla ne işi olsun ??
He bide loncamdakı kısılere cok guvenirim diyorsun , onlardanda şifre bilen çıkar belki.Önce kendi yakınındakilere bak ondan sonra karşındakine iftira at.O da iftira.Bir de kuru.
O kadar söylüyorsun hırsızlık yapmadım ben siz kasılacak yerleri bilmiyorsunuz vs. diye . Emin ol çoğu kişi seni kastığın yerlerde gözlemliyor ve onlarda biliyor.Bana bunlar harici kazancının nerden geldiğini söylebilirmisin?
He son olarak bu sana değil herkese.Zamanında benim nasıl savaşçı olduğumu bilen biliyor.O zaman belki siz doğmamıştınız , her neyse.Beni tekrar bu işlerle uğraştırttırmayın.Uğraşsan n'olur derseniz , sizin için uğraşıcak da değilim.O kazancının hepsi kastığın yerler çektiğin madenlerse , oyun bağımlısısın demektir.Ve bu konuyu açtığına göre gerçekte doğru dürüst birisi değilsindir.Burda yeterince item kasmışsın(!) git biraz gerçekte kendi şerefini kastır.Gerçi insanda şeref doğuştan olur o ayrı.Bu adam çalmışsa bile (ki hiç sanmadığım bir şey ) elinde bir takım ispatların olmadan bu adama iftira atmaya hakkın yok.
Şimdi sen yedek char açıp charını ben çaldım haha dedirttirsin kendine , onuda bekliyoruz koy buraya oke ??
Çok konuştun oyundada tartıştık , o adama bir şey bilip bilmeden iftira atmamanı söyledim.Çamur at izi kalsın taktiği kolaydır.
Tayfunun hırsızlık yaptığını iddaa eden tek sensin.Arkanada loncanı toplarsın ama onlar olaya ne şahittir ne de arka.
Senin hırsızlık dosyalarını tılsımdan buraya gelip söyleyen bir sürü kişi var , bunlara ne diyeceksin peki?
En sinirime giden şeyde bu , bu adamların hırsızlığı forumda açıklanınca herkes hakaretleri yağdırmıştı , adam 2 item dağıttı abi demeye başladınız , ayıp ulan ayıp. 2 item için köle olmayın başkalarına.
Arz klanına gırdıklerınde herkes çık dedi , tabi gene aynı taktik.İtem dağıt abi desinler...
Bana git gm zırhını getir gene de kölen falan yapamazsın , biz onlar gibi değiliz çünkü
Olayı gittin iftiraya çevirdin , hırsızlıkla suçlanan sizsiniz.Sen kardeşine atmak gibi bi cesaret gösterdin en azından.
Bu adam yapmadım diyor ve yapmadığının üstüne şeref namus sözü veriyor.Peki sen bize bunun yeminini edebilirmisin ?
Adam tılsımda oynamıyor , sancakta.Senin tılsımdaki charla ne işi olsun ??
He bide loncamdakı kısılere cok guvenirim diyorsun , onlardanda şifre bilen çıkar belki.Önce kendi yakınındakilere bak ondan sonra karşındakine iftira at.O da iftira.Bir de kuru.
O kadar söylüyorsun hırsızlık yapmadım ben siz kasılacak yerleri bilmiyorsunuz vs. diye . Emin ol çoğu kişi seni kastığın yerlerde gözlemliyor ve onlarda biliyor.Bana bunlar harici kazancının nerden geldiğini söylebilirmisin?
He son olarak bu sana değil herkese.Zamanında benim nasıl savaşçı olduğumu bilen biliyor.O zaman belki siz doğmamıştınız , her neyse.Beni tekrar bu işlerle uğraştırttırmayın.Uğraşsan n'olur derseniz , sizin için uğraşıcak da değilim.O kazancının hepsi kastığın yerler çektiğin madenlerse , oyun bağımlısısın demektir.Ve bu konuyu açtığına göre gerçekte doğru dürüst birisi değilsindir.Burda yeterince item kasmışsın(!) git biraz gerçekte kendi şerefini kastır.Gerçi insanda şeref doğuştan olur o ayrı.Bu adam çalmışsa bile (ki hiç sanmadığım bir şey ) elinde bir takım ispatların olmadan bu adama iftira atmaya hakkın yok.
Şimdi sen yedek char açıp charını ben çaldım haha dedirttirsin kendine , onuda bekliyoruz koy buraya oke ??
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
bi dakka yaa neler oluyor arkadaşım sen tayfunu yada ultrax reis nasıl hırsızlıkla suçluyabilirsin sen onu sahipsizmi sandın haddini bil oyununu oyna oran buran oynamasın ayrıca fazla gezme oyunda fazla gezenin ayagına #@!? bulaşır dikkat et dedigi gibi tılsımdaki çara en son 3 ay önce girmiş ve sen nasıl olurda 3 aylık bir konuyu buraya kadar taşıyabiliyorsun ki bide şereften bahsediyorsun tayfun senin çarın şifresini tmm bilmiyorum demiyor girmedimde demiyor ama dikkat et senin zorunla girdim diyor onun için konuştuklarına dikkat et ve tılsımdan bizim server gelen arkadaşlarda senin hakkında neler söledi neler eger biraz şerefin varsa söylediklerin konusunda o çarı sil ve bu oyunuda oynama bence hmm bide o muhoreis evet ona bende tav oluyorum ve ulan bu oyunu zevk için stres atmak için oynayım bir item ugruna şerefinize laf söyletmeyin ve tayfun konusunda söylediklerim geçerlidir ve onun hakkında hiç kimse hiçbirşey söylüyemez söyledigim gibi bir item ugruna arkadaşınızı satmak size yakışıyorsa buyrun dahada diyicek birşeyim yok selametle...........
Efelerxreis,ZateN ÇOk aDi Birisi Herkezi Suçlamayı ÇOk Sever Ama @ Önde GidenidirRrrrR Yan Çarı Sartredir
bu efeler şerefsizdir takma kafanaUltraxreis yazdı:Bu kadar şerefsizlık oLmaz o kadar sey yaptı ve en sonunda Tılsımdakı carını calmakla sucluyor. Ulan serefsız sımdıye kadar ne yapmısım bırısı cıksın desınkı Tayfunn veya Ultraxreis benım çarımı çaldı veya itemimi çaldı desın diyemez çünkü öyle bırısı degilim Plusunuz var dıye benım hakkımda Arz Klanına Ultraxreis Hırsızdır. Tılsımdaki çarımı çalmıştır dıyosun bı kanıt göster Efelerxreis . Eğer çarınla benım bir alakam çıkarsa Çarımı siler oyunuda bırakırım ama kanıtın yok. Yalan soyluyosun ALLAH BELANI VERSIN . Bi item için yapmadıgınız kalmadı bu kadar serefsızlık oLmaz. Plusun var dıye ıstedıgını yazıyosun yap yap . Herkez kimin ne maL oLdugunu biliyor. senın ve Loncanın ne kadar aç ne kadar şerefsız ne kadar yaLAka bı lonca oLdugunu biliyor. şimdi mutlu oL Keyfin yerindedir . Milleti inandırmışsındır. Tayfunn - Ultraxreis hırsız dıye.
Senin Loncandayken 100.000.000 m vermiştin ben aLmamıştım. Benim Lonca adamım boyle oLmalı dıyodun sımdı ne oLduda HırsızLıkLa sucLuyorsun. Sana tek kelime Söylüyorum ALLAH BELANI VERSIN SENI ALLAH' Havale ediyorum.
haYaT bosH eĞLeN Çoşs

YAV BU efelerxreis YİNE NE SAÇMALIYOR.ULAN BE İNSAFSIZ BEYNAMAZ.TAYFUN SENİN VERDİGİN 100MYİ ALMIYORDA SENİN ÇABULCU ÇARINI NİYE ALSIN #@!?.GEÇEN BİRİ BENİM ÇARA GİRMİŞ SANA PM ATMIŞ BEN ULTRAX LERDE DEĞİLİM SENİN DOSTUNUM DİYE.SENDE BUNA İNANMIŞIN VE BÖLGEYEDE YAZMIŞIN.OLUM HADİ LONCADAN ÇIKSAM (ÖYLE BİŞEY OLMAYACAK) ONA BİŞEY DEMİYORUM AMA BEN O KADAR KİŞİ VARKEN SANA NİYE PM ATIPTA LONCADAN DEĞİLİM DİYEYİM.BİRDE BU ULTRAXHARDY NİN ÇALINMASININ ALTINDA %100 SENİN BİR PARMAGIN CIKACAK HADİ BAKALIM.

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
- Tmlahmet07
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
ARKADAŞLAR SİZİ DAHA ÖNCEDE UYARMIŞTIM BU EFELER LONCASI BİZİM SUNUCUDA DUMAN LONCASIYDI VE BUNLAR HIRSIZDIR VE ELLERİNDEN GELENİ YAPIP OYUNCULARA OYUNU ZEHİR EDERLER.
ıIYeRbAĞLeeIı
ıIByGuiLtYIı
Since 2008
ıIByGuiLtYIı
Since 2008
- Tydixx
- Işık Hanım'ın Elemanı
Ultrax'lerin sonuna kadar arkasındayım.Hadi bakalım bundan sonra onlarla bir sorunu olan bana gelsin.
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Ultraxtydixx(yakında)
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Ultraxtydixx(yakında)
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon