Nedir bu meteroit parçası ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Nedir bu meteroit parçası ?

Mesaj gönderen Seven »

movie yazdı: 28 Ağu 2017 14:06 Yeşim taşı da bir işe yaramıyor niye bu kadar taktın.
:') :') :') :') :')
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

turkoxHAMSTER yazdı: 27 Ağu 2017 15:00 Bulunduğu bölgenin adı Meteor Bölgesi. Yani Meteorlar yüzünden enkaza dönmüş bir arazide bulunuyor. Yerde bulduğu bir meteor parçasını bize hediye ediyor o kadar.
Yaziniz oldukca mantikli gl di ancak madalya gibi bos madenler mataryeller reelde okay verilir ancak oyunda bir ise yaramali sonucta cantada yer kapliyor ve adamlar oyun icin bos maden neden olustursunlar oyunda lazim olmayan birseyi oyuna koymak boyutu arttirdigi gibi oyunculari da bi karmasaya sokar
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Scalgar »

TOLGARDA yazdı: 26 Ağu 2017 22:42 Kondritin alt madeni meteorit olduğu için adı değişti. He bir işe yaramıyor henüz, ileride gerçekten erg'le ilgili bir şey çıkma olasılığı mantıklı geldi.
alt maden meteorit olsa da değiştirilmesi gerekmezdi ya

amplifikatör elmasları yeraltında gelen güncellemeye kadar çok nadir bulunuyordu 29 seviyelerden kalan daha sonra görevdeyken çıkmaya başladı
Nothing
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

Twingo yazdı: 26 Ağu 2017 22:38

Vahşi'nin Erg yüzünden o hale geldiğinin bağlantısını kuran bendim
yalnız arzuhalcinin görev metinlerinde geçiyor :grin:
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
Twingo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen Twingo »

saglam yazdı: 31 Ağu 2017 00:26
Twingo yazdı: 26 Ağu 2017 22:38

Vahşi'nin Erg yüzünden o hale geldiğinin bağlantısını kuran bendim
yalnız arzuhalcinin görev metinlerinde geçiyor :grin:
Valla doğrudur hatırlamıyorum ama öylesine ortaya atmıştım. :D
Resim
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Eskiler bilir "meteor tipi kütük yaran" vardi. Sanırım halen daha var ama bayadr gormedim. Bu kütük yaran'in reçetesi de meteorit istiyordu. Yani meteor parçası. Bizim sunucuda (beyazkosk) Rdmxenkin nickli bir arkadaşta vardi kendisine parayla urettirip satardim :)
Sonuç olarak bu işe yariyordu simdi piyasada reçete olmadigi ve kutuk yaran uretilmedigi icin bu metaryal bugda kaldi :)
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

vahdet yazdı: 01 Eyl 2017 00:39 Eskiler bilir "meteor tipi kütük yaran" vardi. Sanırım halen daha var ama bayadr gormedim. Bu kütük yaran'in reçetesi de meteorit istiyordu. Yani meteor parçası. Bizim sunucuda (beyazkosk) Rdmxenkin nickli bir arkadaşta vardi kendisine parayla urettirip satardim :)
Sonuç olarak bu işe yariyordu simdi piyasada reçete olmadigi ve kutuk yaran uretilmedigi icin bu metaryal bugda kaldi :)
Dostum sen ya bir rüyanın etkisinde kalmışsın ya da yanlış hatırlıyorsun. "Meteor Tipi" 25 level Max Hasar efsunudur. Oyunun beta döneminden beri mevcut bir efsun. Arkadaşların bahsettiği materyal Meteor Bölgesi eklentisi ile oyuna eklendi. Ne kütük yaran ne de başka bir eşyanın reçetesinde istenmedi.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

turkoxHAMSTER yazdı: 01 Eyl 2017 01:37
vahdet yazdı: 01 Eyl 2017 00:39 Eskiler bilir "meteor tipi kütük yaran" vardi. Sanırım halen daha var ama bayadr gormedim. Bu kütük yaran'in reçetesi de meteorit istiyordu. Yani meteor parçası. Bizim sunucuda (beyazkosk) Rdmxenkin nickli bir arkadaşta vardi kendisine parayla urettirip satardim :)
Dostum sen ya bir rüyanın etkisinde kalmışsın ya da yanlış hatırlıyorsun. "Meteor Tipi" 25 level Max Hasar efsunudur. Oyunun beta döneminden beri mevcut bir efsun. Arkadaşların bahsettiği materyal Meteor Bölgesi eklentisi ile oyuna eklendi. Ne kütük yaran ne de başka bir eşyanın reçetesinde istenmedi.
Dediğinde haklı olabilirsin ama arkadaşta haklı olabilir. Adı üstünde beta olduğu için sonradan böyle bir düzenleme yapılmış olabilir. Belki daha önceden reçete yoktur veya gereksinimler değişmiştir.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Boribars
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Jitem

Mesaj gönderen Boribars »

Dandik bisey zaten işe yarasa 20 tane 30 seviye car acar mor fareyi keseriz sıkıntı etmeyin. Mor fareye M1 M2 3 istemezler
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

TOLGARDA yazdı: 01 Eyl 2017 07:42Dediğinde haklı olabilirsin ama arkadaşta haklı olabilir. Adı üstünde beta olduğu için sonradan böyle bir düzenleme yapılmış olabilir. Belki daha önceden reçete yoktur veya gereksinimler değişmiştir.
Oyunu 2007 Nisan'dan beri oynuyorum. Böyle bir şey olmadığına emin olabilirsin.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön