Nedir bu meteroit parçası ?
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Re: Nedir bu meteroit parçası ?
Yaziniz oldukca mantikli gl di ancak madalya gibi bos madenler mataryeller reelde okay verilir ancak oyunda bir ise yaramali sonucta cantada yer kapliyor ve adamlar oyun icin bos maden neden olustursunlar oyunda lazim olmayan birseyi oyuna koymak boyutu arttirdigi gibi oyunculari da bi karmasaya sokarturkoxHAMSTER yazdı: ↑27 Ağu 2017 15:00 Bulunduğu bölgenin adı Meteor Bölgesi. Yani Meteorlar yüzünden enkaza dönmüş bir arazide bulunuyor. Yerde bulduğu bir meteor parçasını bize hediye ediyor o kadar.
alt maden meteorit olsa da değiştirilmesi gerekmezdi ya
amplifikatör elmasları yeraltında gelen güncellemeye kadar çok nadir bulunuyordu 29 seviyelerden kalan daha sonra görevdeyken çıkmaya başladı
Nothing
yalnız arzuhalcinin görev metinlerinde geçiyor
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
- Twingo
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Academy Of War
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Üstadlar
Eskiler bilir "meteor tipi kütük yaran" vardi. Sanırım halen daha var ama bayadr gormedim. Bu kütük yaran'in reçetesi de meteorit istiyordu. Yani meteor parçası. Bizim sunucuda (beyazkosk) Rdmxenkin nickli bir arkadaşta vardi kendisine parayla urettirip satardim
Sonuç olarak bu işe yariyordu simdi piyasada reçete olmadigi ve kutuk yaran uretilmedigi icin bu metaryal bugda kaldi
Sonuç olarak bu işe yariyordu simdi piyasada reçete olmadigi ve kutuk yaran uretilmedigi icin bu metaryal bugda kaldi
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Dostum sen ya bir rüyanın etkisinde kalmışsın ya da yanlış hatırlıyorsun. "Meteor Tipi" 25 level Max Hasar efsunudur. Oyunun beta döneminden beri mevcut bir efsun. Arkadaşların bahsettiği materyal Meteor Bölgesi eklentisi ile oyuna eklendi. Ne kütük yaran ne de başka bir eşyanın reçetesinde istenmedi.vahdet yazdı: ↑01 Eyl 2017 00:39 Eskiler bilir "meteor tipi kütük yaran" vardi. Sanırım halen daha var ama bayadr gormedim. Bu kütük yaran'in reçetesi de meteorit istiyordu. Yani meteor parçası. Bizim sunucuda (beyazkosk) Rdmxenkin nickli bir arkadaşta vardi kendisine parayla urettirip satardim![]()
Sonuç olarak bu işe yariyordu simdi piyasada reçete olmadigi ve kutuk yaran uretilmedigi icin bu metaryal bugda kaldi![]()
Dediğinde haklı olabilirsin ama arkadaşta haklı olabilir. Adı üstünde beta olduğu için sonradan böyle bir düzenleme yapılmış olabilir. Belki daha önceden reçete yoktur veya gereksinimler değişmiştir.turkoxHAMSTER yazdı: ↑01 Eyl 2017 01:37Dostum sen ya bir rüyanın etkisinde kalmışsın ya da yanlış hatırlıyorsun. "Meteor Tipi" 25 level Max Hasar efsunudur. Oyunun beta döneminden beri mevcut bir efsun. Arkadaşların bahsettiği materyal Meteor Bölgesi eklentisi ile oyuna eklendi. Ne kütük yaran ne de başka bir eşyanın reçetesinde istenmedi.vahdet yazdı: ↑01 Eyl 2017 00:39 Eskiler bilir "meteor tipi kütük yaran" vardi. Sanırım halen daha var ama bayadr gormedim. Bu kütük yaran'in reçetesi de meteorit istiyordu. Yani meteor parçası. Bizim sunucuda (beyazkosk) Rdmxenkin nickli bir arkadaşta vardi kendisine parayla urettirip satardim![]()
Sonuç olarak bu işe yariyordu simdi piyasada reçete olmadigi ve kutuk yaran uretilmedigi icin bu metaryal bugda kaldi![]()
- Boribars
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Jitem
Dandik bisey zaten işe yarasa 20 tane 30 seviye car acar mor fareyi keseriz sıkıntı etmeyin. Mor fareye M1 M2 3 istemezler
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Oyunu 2007 Nisan'dan beri oynuyorum. Böyle bir şey olmadığına emin olabilirsin.