Süpürme vuruşunun gereksiz bir yetenek olması
Süpürme vuruşunun gereksiz bir yetenek olması
Süpürme vuruşu hasar ve menzil bakımından o kadar gereksiz ki at çöpe gitsin. Yeteneğin hasarını ve menzilini ciddi miktarda arttırın yada toptan kaldırın yerine kullanışlı bir yetenek getirin.
Everything is about math just math
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Re: Süpürme vuruşunun gereksiz bir yetenek olması
Grup bölgelerinde slot çekerken güzel işe yarıyor.
Çöp bir yetenek değil, savaşçıya zaten onun yerine çok aktif bi yetenek getirseler zaten aşırı güçlü halinden çok daha yukarlara çıkar. Vslerde düz vuruştan sonra süpürme atarsın diğer düz vuruşun isabeti artar. Ben böyle biliyorum gördüğüm üzere doğruda. Daha bilgili olan arkadaşlar cevap olarak yazacaktır doğru değilse. Ayrıca süpürme vuruşu tılsımları var hasarını artırıyor. 2-3k vuran görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam

- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
Aynen savaşçılar zaten çok zayıf ya
. Ölüm vuruşu getirin yerine
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- KURT
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life And Death
Aynen ya zaten tek attığınız yetmiyor bir de direk öldürmek için bir yetenek eklesinler 
Börü
Kıpçak
Kıpçak
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Oyunda olan hiç bir şey gereksiz değil yetenekler hakkında.
yetenek çöp hepiniz pvp de 15 puan verip bu yeteneği kullanıyorsunuz zaten dimi
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
sadece grup bölgesi ile olacak iş değil. Hasarı arttırılır menzili arttırılır daha kullanışlı bir yetenek olur. Ayrıca savaşçının güçlü olduğuna dikkat çekenler haklısınız fakat siz haklısınız diye bir yetenek çöp olmamalı. Yetenek iyileştirilir ve onunla birlikte diğer sınıfların enerjisi vs arttırılır bir ayar çekilir ona.Rasenganm yazdı: ↑30 Ağu 2017 19:59Çöp bir yetenek değil, savaşçıya zaten onun yerine çok aktif bi yetenek getirseler zaten aşırı güçlü halinden çok daha yukarlara çıkar. Vslerde düz vuruştan sonra süpürme atarsın diğer düz vuruşun isabeti artar. Ben böyle biliyorum gördüğüm üzere doğruda. Daha bilgili olan arkadaşlar cevap olarak yazacaktır doğru değilse. Ayrıca süpürme vuruşu tılsımları var hasarını artırıyor. 2-3k vuran görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam
Everything is about math just math