Arkadaşlar bugun çok can sıkıcı olan bir konuya değinmek istiyorum f4 mantığı. Ne yazıkki günümüz klavyeler ile macro yapıp direk 2 tuş ile id şifre yazıp oyuna girilebiliyor bunu klan savaşlarında sürekli yapıyorlar. Örneğin bir savaşcı depar durdurma atıp büyücüye kutup ve zihini kullandırtıp f4 çekip 10 saniye sonra oyuna girip büyü daha uzaklaşmadan bile yakalayıp kesiyor bunu youtubeye video atan insanlar bile biliyorum ne yazık ki.
Benim önerim canınız 100 den düşük ise f4 çektiginde karakter sancakda doğmalı.
Can sıkıcı bir durum daha: F4 atmak.
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Re: Can sıkıcı bir durum daha: F4 atmak.
Zaten belli bir canın altına indikten sonra sancağa atıyor.
Holde akrep keserken canımız 100den azken oyundan düştüğümüzde de mi sancakta doğalım? Yönetim zaten makronun kullanımını yasakladı. Daha da bir şey yapabileceklerini düşünmüyorum. Ölmek istemediğin zamanlarda ya eme kaç ya da sen de alt çek \(^.^)/
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Winter Is Coming
Allah aşkına nerede öldür demişim? Lafı bir yerinden anlayacağına önce düzgünce oku ve anlamaya çalış.
- MrDexter1
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Zouka
Tamam kardeş, ne demek istedin bize anlatsana mesela o cümlende? Ne dediğini kendin anlayabilecek misin merak ettim doğrusu
MrdexteR
Katılıyorum kaç cana indirince sancağa atıyor açık açık ukalalık yapmışsın hatanı kabullenmekde erdemdir unutma
Bazen bu durumdan benimde rahatsız olduğum oluyor ama arkadaşların verdiği örnek doğru saatte vs, ırklarda kasarken f4 attığında sancakta doğmak sinir bozabilir ..
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
Holde alt f4 çekip Sancakta doğma örneğini veren arkadaş bana bu savaşçı taktigini yapıyormuş gibi geldi 
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- jerrymaquire
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Cümleyi okurken transa girdim, yani şimdi enerjin belli noktadan sonra düşerse sancağa atıyor öyle mi
Kaybedecek bir şeyinin kalmaması, özgürlük galiba.