Tılsım birleşimi hk

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
betacan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Tılsım birleşimi hk

Mesaj gönderen betacan »

Arkadaşlar oyunu bırakmıştım geri dönmeyi düşünüyorum tılsımlarım falan hep hazır durumda ancak sanırım artık tılsım birleşimi olmuyor bu durumda y2 bb3 elek3 dk3 birlikte kullanamıyoruz siz neler yapıyorsunuz alternatif bi yolu var mı
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Re: Tılsım birleşimi hk

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Öncelikle merhaba

Çemberlitaş için yolda bb3 takıyoruz Semiha gafffar v.s met23 takıyoruz

Holde para kasmak içinde büyük ihtimalle şu şekilde ilerliyorlardır ırklarda haliyle y2 bb3 akreplerde örümceklerde bilgi 3

O:-) O:-) O:-)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Bilgi tılsımları falan kullanılmaz oldu artık, büyücünün olmazsa olmazı bb3 ü kimse üzerinden çıkaramıyor , bb3 ve y2 yeter gerisini elden çıkar 😑
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Lahza yazdı: 27 Ağu 2017 12:06 Bilgi tılsımları falan kullanılmaz oldu artık, büyücünün olmazsa olmazı bb3 ü kimse üzerinden çıkaramıyor , bb3 ve y2 yeter gerisini elden çıkar 😑
Tam aksine şuan elden çıkartmamalı zaten şuan yarıı fiyatının aşağısında satılıyor bilgi tılsımları zaten yeterince zarar etmişsin belki gelecek olan güncelleme ile eski fiyatına dönmesede şuankinden biraz daha üsttünde satılacaktır diye düşünüyorum.
Bence hiç gerek yok şuan elden çıkartmana
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

SPIEGLEIN yazdı: 27 Ağu 2017 12:13
Tam aksine şuan elden çıkartmamalı zaten şuan yarıı fiyatının aşağısında satılıyor bilgi tılsımları zaten yeterince zarar etmişsin belki gelecek olan güncelleme ile eski fiyatına dönmesede şuankinden biraz daha üsttünde satılacaktır diye düşünüyorum.
Bence hiç gerek yok şuan elden çıkartmana

Tabiki bende değer kazanacağı düşüncesindeyim ben satmam atarım kasama dursun diyorsan kesinlikle satma at kasana dursun ;)
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Grup bölgelerinde, gruptaki büyücülerle anlaşarak elinizdeki tılsımları takabilirsiniz. Farzı misal; sizde Büyü Bozma (III) var, arkadaşta Meteorit 2 (III). Diğer arkadaşların birinde de Fiziksel Bilgi (III) var diyelim. Dört büyücü girdiğinizi baz alırsak, son arkadaşta da Fiziksel Bilgi (III) veya Meteorit 2 (III) olursa ve herkes kendi üstüne düşen tılsımları takarsa, yine eskisi gibi rahatça kesim yapabilirsiniz.
Resim
Kullanıcı avatarı
92Gner
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Merkez Tehlike

Mesaj gönderen 92Gner »

Her tılsımın yeri ayrıdır devam 😊
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Seven »

Lahza yazdı: 27 Ağu 2017 12:06 Bilgi tılsımları falan kullanılmaz oldu artık, büyücünün olmazsa olmazı bb3 ü kimse üzerinden çıkaramıyor , bb3 ve y2 yeter gerisini elden çıkar 😑

Valla hocam haklısın bb3 ü üzerimden çıkarmıyorum holde dolaşırken hısımlarımız var. En azından durdurmayı bozup nakavt ediyorum. Elek bilgiyi iyi okuttum. :')
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

Elek para kasarken ; y2 + elek 3
Elek klan savaslarinda ; y2 + bb3

Fizik : m1 + met 23
Fizik Bölge de ise önceki arkadaşların dediği gibi.

Büyücüler için Fizik 3 çöp olmuş durumda. Yıldırım 1 3 eskiden de çöptü. Şimdi de çöpün çöpü olmuş durumda.

Onun dışında çöp olan bi tılsım yok. Bazı arkadaşlar oyunda mezarcı denilen kişilere denk geldiği için elek 3 bb3 dk 3 gibi tılsımları degerinin altında sattığını görüyorum. Onlara gerçekten üzülüyorum. Aynı şekilde bunların 2. kademe tılsınlarını komik fiyatlara satanları gorüyorum. Onlar daha fena. Sanki 3.kademede lazım olmayacakmıs gibi :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön