Aklımda böyle bir fikir var. Bunu burada paylaşmamın sebebi hem sizlerden geri dönüş almak hem de başka aklında böyle bir fikir olan varsa biraz daha motive etmek. Oyunun tanıtımını bu şekilde de yapmakta mutlaka yarar olacaktır
İyi forumlar

Aslında en güzel yayın grup bölgelerinde olur oyunu bilmeyen kardeşlerimiz grup bölgesinde ne yapacağını çok güzel öğrenir ve oyuna kazanmış oluruz, denemekten zarar çıkmaz.yun1010 yazdı: ↑26 Ağu 2017 21:43 Benim aklımdan da geçiyordu bu ama şuan sadece grup bölgeleri odaklı oynadığım için gerek duymadım ileriki zamanlarda karekterimi tekrar ateş çemberine çevirirsem klan savaşlarında hem sizin hem diğer kişilerin izleyebileceğiniz çok eğlenceli bi yayın yapabileceğimi garanti ediyorum![]()

Olabilir aslında düşünürümLahza yazdı: ↑26 Ağu 2017 21:47Aslında en güzel yayın grup bölgelerinde olur oyunu bilmeyen kardeşlerimiz grup bölgesinde ne yapacağını çok güzel öğrenir ve oyuna kazanmış oluruz, denemekten zarar çıkmaz.yun1010 yazdı: ↑26 Ağu 2017 21:43 Benim aklımdan da geçiyordu bu ama şuan sadece grup bölgeleri odaklı oynadığım için gerek duymadım ileriki zamanlarda karekterimi tekrar ateş çemberine çevirirsem klan savaşlarında hem sizin hem diğer kişilerin izleyebileceğiniz çok eğlenceli bi yayın yapabileceğimi garanti ediyorum![]()

Aşabilir, bunun platformla ilgisi yokFurkaaaaann yazdı: ↑26 Ağu 2017 22:12 15 izleyiciyi aşmaz ikv oyuncularının yüzde 80ninin twitch diye bir platformun varolduğunu bile bilmiyordur
Yafp yazdı: ↑26 Ağu 2017 22:20 Kısa zamanda umduğumdan daha çok cevap aldım, teşekkür ediyorum herkese![]()
Demin deneme yayını yaptım diyebilirim, kaliteyi kontrol etmek için, izlenecek kalitede. Bundan sonraki yayınları hem oyun içerisinde klan ve bölge kanalından paylaşarak hem de kıyamet günlüğümde paylaşarak duyurmayı düşünüyorum. Kanal linki:
twitch.tv/yigastv
İKV oyuncularının twitch platformundan haberi olduklarını düşünüyorum ama umarım aynı zamanda oyunu oynamayan kişiler de izlemeye gelir. Amaç oyuna oyuncu ve ilgi toplamak, yayını geliştirmek değil![]()
Yayında iyileştirmem gerekenler arasında mikrofonum olabilir, bakalım, bir şekilde dip sesi çözebilirim umarım![]()