Whiqqetx karekterimi soyan #@!? sana seslenıyorum.
Allah belanı versin.Şu dünyada gereksiz bir oyun için o kadar insanı üzdün .Allah belanı versin.
Dilerim Allah tan seni bu dünyada sahte mutluluklarla mesut eder.Ama öbür dünyada Kul hakkı war.
Alttakı Hadisi şerifleri dikkatle oku .
“Ümmetimden müflis odur ki, kıyamet günü namaz ve zekâtla gelir Ama, bu arada sövdüğü şu kimse, dövdüğü bir başka kimse dahi gelir Bunun üzerine kendisinin hasenatından şuna verilir, buna verilir Üzerinde haklar bitmeden kendi hasenatı tükenirse, o zaman onların hatalarından alınır kendisine yüklenir Daha sonra cehenneme atılır”
(Müslim)
(Üzerinde kul hakkı olan, ölmeden önce ödeyip helalleşsin! Çünkü ahirette altının, malın değeri olmaz. O gün, hak ödeninceye kadar, kendi sevaplarından alınır, sevapları olmazsa, hak sahibinin günahları buna yüklenir.) [Buhari]
(Arkadaşınızın bir şeyini ciddi olarak da, şaka olarak da almayın!) [Tirmizi]
(Kıyamette bir münadi "Ecri Allah’ın üzerinde olan ayrılsın, Cennete girsin" der. "Bunlar kim?" diye sorulunca, münadi, "İnsanları affedenlerdir" der. Birçok kişi hesaba çekilmeden Cennete girer.) [İ. Ebiddünya]
Son ayette Benim seni affetmemden bahsediliyor. Affedeceğimi düşünüyor musun ?
Hakkımı Helal edeceğimi düşünüyor musun ?
Yanılıyorsun.
Hakkım Sana Haram Olsun.Dilerim Allah c.c den Sana bana yaşattığın acının hem bu dünyada hem diğer dünyada 100 mislini sana verir.
Amiin.
Whiqqetx
Mehmet
Whiqqetx 'i Soyan Şahsiyet Bak buraya
Whiqqetx 'i Soyan Şahsiyet Bak buraya
WhiqqeTx WhippeTx ByxWhiqqeTx
EFSANELER ÖLMEZ ; SADECE ŞEKİL DEĞİŞTİRİR.
EFSANELER ÖLMEZ ; SADECE ŞEKİL DEĞİŞTİRİR.
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Re: Whiqqetx 'i Soyan Şahsiyet Bak buraya
Çarın çalınıncamı DİĞER tarafı düşünmeye başladın=)
Ayet'i kerim ...
Selam,
Ayetler herşeyi gösteriyor.Ama Peygamber efendimizin Hz.Muhammed(s.a.v) bir sohbetinde derki;
Bir gün olacak ümmetim 5 şeyi sevip 5 şeyi unutacaklar,
- Villa ve yatları sevip,Kabir hayatını unutacaklar,
- Yaratalınanı sevip,Yaradanı unutacaklar,
- Dünya malına kanıp,cenneti ve cehennemi unutacaklar,
Ve daha devamı vardı.Kısacası şimdiki zamanlarda kimse dinine sahip çıkmıyor !
İlk önce çarşaflılara rozet takar,sonrada çarşafları yırtarlar.Haydi kızlar okula derler,ama türban var diye kaybol derler.Cehaletin dönemi başladı hayırlı olsun.
Kolay gelsin.
Ayetler herşeyi gösteriyor.Ama Peygamber efendimizin Hz.Muhammed(s.a.v) bir sohbetinde derki;
Bir gün olacak ümmetim 5 şeyi sevip 5 şeyi unutacaklar,
- Villa ve yatları sevip,Kabir hayatını unutacaklar,
- Yaratalınanı sevip,Yaradanı unutacaklar,
- Dünya malına kanıp,cenneti ve cehennemi unutacaklar,
Ve daha devamı vardı.Kısacası şimdiki zamanlarda kimse dinine sahip çıkmıyor !
İlk önce çarşaflılara rozet takar,sonrada çarşafları yırtarlar.Haydi kızlar okula derler,ama türban var diye kaybol derler.Cehaletin dönemi başladı hayırlı olsun.
Kolay gelsin.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
1 şifreni söylediysen çalmışlardır.. yoksa başka bi ihtimal yoktur...
ve sana tek kelime söleyecem
Çaldırmasaydın...
Çok ta tın..
ve sana tek kelime söleyecem
Çok ta tın..
Geçmiş olsun Kadir , İnş Yüce Rabbim Bunu yapanlardan cezasını sorar..!!!

Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen ; istanbuloyun.com/ikvdestek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
geçmiş olsun walla tamda yedni oyuna gelmiştiniz 
Ottomanxölümsüz anısına
- Delikanlixsifaci
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Geçmiş olsun dilerım.Oyun adı uzerınde şikayet mercileri var nıye bu kadar ayetlerle uğraşıyorsunuz anlamadım.
Mynet ıse musterı hızmetlerını TTNET ıse musterı hızmetlerını SOBEE ıse yıne Şekılde muhattap olacağınız mercılerdır.Yağmur duasına çıkar gibi çar duası yanlıs.Yanlıs anlaşılmasında çarınız çalındıysa hesapta sizinse yasınızda tutuyorsa arar alırsınız kımlık bılgılerınızı verdıkten sonra hallolur.Itemlerım ne olacak?
O kısmı sobee ekıbıyle görusursun gerı sararlar verırler belkı oda onların ınsıfıyetıne kalmıs ki vereceklerını sanmam cunku uğraşmıyorlar .
Mynet ıse musterı hızmetlerını TTNET ıse musterı hızmetlerını SOBEE ıse yıne Şekılde muhattap olacağınız mercılerdır.Yağmur duasına çıkar gibi çar duası yanlıs.Yanlıs anlaşılmasında çarınız çalındıysa hesapta sizinse yasınızda tutuyorsa arar alırsınız kımlık bılgılerınızı verdıkten sonra hallolur.Itemlerım ne olacak?
O kısmı sobee ekıbıyle görusursun gerı sararlar verırler belkı oda onların ınsıfıyetıne kalmıs ki vereceklerını sanmam cunku uğraşmıyorlar .
Çekeriz Emaneti Bozarız Adaleti Kuşadasından Geçilmez Elimizden Su İçilmez Biz TÜRKÜZ Bize Racon Kesilmez
"Taklitler, Asıllarını Yüceltir"
"Taklitler, Asıllarını Yüceltir"