Bence her şeyden önce bi wikia sayfasına ihtiyacımız var. itemlerin, reçetelerin, madenlerin vs yani bütün her şeyin bilgilerini bulabileceğimiz bi yer lazımdan öte şart.
Araştırdım biraz ve ufak tefek üstünde çalışıldığını gördüm. çalışılmak değil de.... ıkınmak ? neyse şunu buldum:
http://tr.kiyametvakti.wikia.com/wiki/Meranlar
O ilk paragraf nedir abi ya ? darbe planı gibi. gta şifrelerini darbe kodları diye haber yapan ülkede bundan neler yaparlar hayal bile edemiyorum.
İşin espri bi yana, ilgilenin lütfen.
Wikia
Re: Wikia
Sobee tarafından gönüllü ekipten bi grup oluşturularak bu tür web sayfalarında yayınlamak üzere geniş bir anlatım oluşturulması gerekmektedir. Tanıtıcı ve dikkat çekecek bir yazı her zaman reklam değeri taşır
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Re: Wikia

2013'de açılan başlıkta Nerull bi yıl önceden planlamıştık demiş.. üstünden 4 yıl geçti ve 2017 oldu, hala fırsat bulamamışlar.
Buradan bile az çok anlaşılıyor oyunun nasıl kafalarla yönetildiği, 4 yıl hatta 2012 desek 5 yılda günlük bir satır şey yazsan bugüne biterdi. ama eminim bugün de olsa gönüllü ekibin yapmasını isteyecekler.
İçimden geliyor aslında wikia için uğraşmak, valla böyle başına geçesim geliyor. millete yardımım dokunsun istiyorum ama şunları gördükçe soğuyorum.