Neden İstanbul Kıyamet Vakti ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: Neden İstanbul Kıyamet Vakti ?

Mesaj gönderen movie »

Oyunda herkes Türk ve herkesle sohbet edebiliyorsun. Muhabbet ve arkadaşlık ortamı iyi. Güzel itemlere sahip olmak için diğer oyunlar gibi saatlerini ve paralarını harcamak zorunda değilsin. Klan savaşları eğlenceli herkes herkesi kesebilir. Dolayısıyla kendini güçsüz hissedemezsin hatta güçlü hissedersin bu ise hoşuna gider.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
Furkaaaaann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Furkaaaaann »

3 senedir oyuna girmiyorum "güzel" bir güncelleme gelmezse bi 3 sene daha girmem malum 5 senede bir güncelleme geliyor her hafta güncelleme alan oyunları oynamak yerine neden İKV oynayayım.
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

TOLGARDA yazdı: 22 Ağu 2017 16:08 Asıl neden herkesin yeni ve popüler oyunu oynaması gerektiğini düşündüğünü sen açıklar mısın?

Her insanın kendine göre tercihleri vardır. Mesela o oyunlardan hiçbiri benim hoşuma gitmiyor ve İKV'de ki kadar eğlenemiyorum. 5 yıldır güncelleme almamış olmasına rağmen onlardan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Aynen öyle.O oyunları oynayan arkadaşlarım ikv ile dalga geçiyo ama yedirmiyorum ikvyi.O oyunların hepsini oynadım.ve yine ikvye geri döndüm.bi kere o oyunlarda tek seferlik ilişki yaşıyosun.beraber oynadığın insanları ne de olsa bidaha görmiycem diye sinir edebilirsin onlar seni sinir edebilir yani insanın insana saygısı olmadığı oyunlar.ki yaş kitlesi %97 9-15 arası.ben 18 yaşındayım ikvde kendimi küçük görüyorum herkese saygılıyım neden çünkü yaş kitlesi belli
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
AlperenARAR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen AlperenARAR »

2000 Küsür saat csgo oynadım,en yüksek ranka ulaştım.Ama ikv'de eminönünde yaptığımız klan savaşlarında aldığım zevkin yarısını vermedi bana :relaxed:
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SERDARBEY »

Eski sohbetler muhabbetler buluşmalar savaşlar ortamlar olmasada 7 yıl aradan yeniden iKV.. oyunu dostluk için oynuyorum
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Sanane.
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

SERDARBEY yazdı: 23 Ağu 2017 11:45 Eski sohbetler muhabbetler buluşmalar savaşlar ortamlar olmasada 7 yıl aradan yeniden iKV.. oyunu dostluk için oynuyorum

Bu oyundaki ortamı hiç bir oyunda bulamazsınız aramayın boşuna, tecrübeyle sabittir.
>:)
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SERDARBEY »

İveeedddd katılıyorum 😎
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Scalgar »

TOLGARDA yazdı: 22 Ağu 2017 16:08 Asıl neden herkesin yeni ve popüler oyunu oynaması gerektiğini düşündüğünü sen açıklar mısın?

Her insanın kendine göre tercihleri vardır. Mesela o oyunlardan hiçbiri benim hoşuma gitmiyor ve İKV'de ki kadar eğlenemiyorum. 5 yıldır güncelleme almamış olmasına rağmen onlardan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.
İKV nin eski muhabbetleri olsun, hikayeleri olsun, espirileri olsun.. Bu yeni hiçbir oyunda bunlar yok malesef ve çok sıradan basit odaklı oyunlar geliyorlar bana.

Güzel İKV miz gelişse birazcık yenilense keşke de günümüzün popüler oyunları arasında yer alabilse, yeni nesilin ilgisini çekip oyuncu kazansa..
Nothing

“Genel Etkileşim” sayfasına dön