Naveran

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Naveran

Mesaj gönderen TOLGARDA »

SPIEGLEIN yazdı: 22 Ağu 2017 20:33 Gerçekten böyle bir şey olduysa eğer üyeliğin ismi değiştise bunun bizede en azından bir kereliğine verilmesi gerekmektedir.

@Lütfen bir yetkili konuya baksın
Daha önce Ahievran ve Afrasiyab'ta ismini değiştirmişti. Yeni bir durum değil.

Hatta Mütefekkir ss viewtopic.php?f=46&t=131361
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Merhaba arkadaşlar;

SuhanPerdaz adlı yetkili arkadaşımız artık etkinlik ekibimizde de yer alacağı ve isim hususunda teknik bir hata yaşandığı için; mevcut ismini Naveran olarak değiştirmiş bulunmaktayız, kendisi camiamıza artık bu isimle hizmet verecektir. Bazı özel durumlar haricinde forumda isim değiştirmenin mümkün olmadığını geçmişte pek çok kez dile getirmiştik, bilhassa Hızlı Destek kanalımızda bu hususta verdiğimiz yanıtları sıkça görebilirsiniz. Ben de dahil olmak üzere (Eski adım MUTEFEKKiR'dir, anımsarsınız) pek çok yetkili bu gibi teknik durumlarda, özel hususlarda zaruri bir şekilde isim değiştirmektedir. Bu opsiyon maalesef oyuncularımıza sunulan bir hak değildir, bizler tarafından keyfi bir şekilde kullanılan bir opsiyon ise hiç değildir. Konuyu amacı dışarısına çıkarmamanızı önemle rica ediyor, ilgili yetkili arkadaşımıza görevlerinde başarılar diliyorum.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

AFRASiYAB yazdı: 22 Ağu 2017 21:06 Merhaba arkadaşlar;

SuhanPerdaz adlı yetkili arkadaşımız artık etkinlik ekibimizde de yer alacağı ve isim hususunda teknik bir hata yaşandığı için; mevcut ismini Naveran olarak değiştirmiş bulunmaktayız, kendisi camiamıza artık bu isimle hizmet verecektir. Bazı özel durumlar haricinde forumda isim değiştirmenin mümkün olmadığını geçmişte pek çok kez dile getirmiştik, bilhassa Hızlı Destek kanalımızda bu hususta verdiğimiz yanıtları sıkça görebilirsiniz. Ben de dahil olmak üzere (Eski adım MUTEFEKKiR'dir, anımsarsınız) pek çok yetkili bu gibi teknik durumlarda, özel hususlarda zaruri bir şekilde isim değiştirmektedir. Bu opsiyon maalesef oyuncularımıza sunulan bir hak değildir, bizler tarafından keyfi bir şekilde kullanılan bir opsiyon ise hiç değildir. Konuyu amacı dışarısına çıkarmamanızı önemle rica ediyor, ilgili yetkili arkadaşımıza görevlerinde başarılar diliyorum.
Eski adını da yazmak zordu şuanki adını da.
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

CHAPPIE yazdı: 22 Ağu 2017 21:09Eski adını da yazmak zordu şuanki adını da.
Resim

Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

AFRASiYAB yazdı: 22 Ağu 2017 21:06
Bazı özel durumlar haricinde forumda isim değiştirmenin mümkün olmadığını geçmişte pek çok kez dile getirmiştik,
Bazı özel haller sadece yetkililer açısından mı ? Yoksa oyuncular içinde oluyor mu ? Oluyorsa o özel hallerden örnek alabilirmiyim :D bir ara bende demiştim şu ismin sonundaki zararsız, masumcuk ''27'' sayısını silin diye >:) >:)
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

Klavyeye bakmadan afrasiyab ve mutefekkir yazabiliyorum
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
NEFRETH
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen NEFRETH »

Vezirx şahsi görüşüme göre bu sadece yetkililer açısından olabilir.Oyuncular hızlı destekle bu sorunuda kolayca çözebilirler :blush: .Hatta hızlı desteğe bile gerek kalmayabilir.
Resim
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Vezirx27 yazdı: 22 Ağu 2017 21:34Bazı özel haller sadece yetkililer açısından mı ? Yoksa oyuncular içinde oluyor mu ? Oluyorsa o özel hallerden örnek alabilirmiyim :D bir ara bende demiştim şu ismin sonundaki zararsız, masumcuk ''27'' sayısını silin diye >:) >:)
Oyuncuların bizler gibi yetki değişimi olmayacağı, dolayısıyla da teknik sorunlara takılmayacakları ve bizler gibi zaruri durumlar yaşamayacakları için emsal bir oyuncu örneği yok Furkan. Olacağını da sanmıyorum çünkü dediğim gibi, bu opsiyon oyunculara sunulan bir hak olmadı hiçbir zaman. Adını değiştirmek isteyen forum kullanıcısı ücretsiz bir şekilde yeni hesap açıp forumu kullanmaya devam edebilir, sen de dahilsin buna. :relaxed: Konuyu soru cevaba çevirmeyelim, sorularınızı veya önerilerinizi özelden, Hızlı Destek'ten alalım. İyi eğlenceler.

Resim Resim Resim Resim
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen asgsdga »

AFRASiYAB yazdı: 22 Ağu 2017 21:45
Oyuncuların bizler gibi yetki değişimi olmayacağı, dolayısıyla da teknik sorunlara takılmayacakları ve bizler gibi zaruri durumlar yaşamayacakları için emsal bir oyuncu örneği yok Furkan. Olacağını da sanmıyorum çünkü dediğim gibi, bu opsiyon oyunculara sunulan bir hak olmadı hiçbir zaman. Adını değiştirmek isteyen forum kullanıcısı ücretsiz bir şekilde yeni hesap açıp forumu kullanmaya devam edebilir, sen de dahilsin buna. :relaxed: Konuyu soru cevaba çevirmeyelim, sorularınızı veya önerilerinizi özelden, Hızlı Destek'ten alalım. İyi eğlenceler.

Bana da mı hak yok gm bey hiç mi vicdanınız sızlamıyor nickimi görünce :D
Kullanıcı avatarı
LyKaoN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen LyKaoN »

asgsdga yazdı: 22 Ağu 2017 23:17
AFRASiYAB yazdı: 22 Ağu 2017 21:45

Bana da mı hak yok gm bey hiç mi vicdanınız sızlamıyor nickimi görünce :D
Arkadaşın durumu gerçekten zaruriymiş, bi ayrıcalık yapılması lazım :')
# AfterFall
# LykaoN
# checkup
# Njord

“Genel Etkileşim” sayfasına dön