Karakterim silinmiş

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
kdrcngz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Karakterim silinmiş

Mesaj gönderen kdrcngz »

Arkadaşlar merak ediyorum sizde hesabınızla 21 ağustos tarihinde oyuna girip oynayıp ertesi gün girdiğinizde ve karakteri silinmiş görünce desteğe mail attığınızda ya o hesap 2014 te silinmiş dediklerinde böyle gülüp geçecekmisiniz ? 20 kere söyledim hesapla 18 temmuzda oyundaydım ve çemberlipaketim vardı adamlr 1 temmuzda silinmiş diyor bazı arkadaşlar hala biri çalıp silmiştir diyor şaka gibi ya silse bile benim paketim vardı diyorum niye anlamak istemiyorsunuz ?
Kullanıcı avatarı
Yafp
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Yafp »

kdrcngz yazdı: 22 Ağu 2017 00:05 Arkadaşlar merak ediyorum sizde hesabınızla 21 ağustos tarihinde oyuna girip oynayıp ertesi gün girdiğinizde ve karakteri silinmiş görünce desteğe mail attığınızda ya o hesap 2014 te silinmiş dediklerinde böyle gülüp geçecekmisiniz ? 20 kere söyledim hesapla 18 temmuzda oyundaydım ve çemberlipaketim vardı adamlr 1 temmuzda silinmiş diyor bazı arkadaşlar hala biri çalıp silmiştir diyor şaka gibi ya silse bile benim paketim vardı diyorum niye anlamak istemiyorsunuz ?
Anlıyoruz anlıyoruz da realite beklentileri veya deneyimleri doldurmadığından deneyimler üzerinden senaryo yazarak tavisye vermeye çalışıyoruz.

Umarım çözüm bulunur ama durum pek iç açıcı değil gibi. İlk mi bilmem ama bu mağduriyet son olsun.
  • Eminönü: Yigas, Zekhan, Poohdini, Jacque
  • Beyazköşk: Crimzon, Shekinah, Robyn
kdrcngz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen kdrcngz »

Arkadaşlar daha önce karakterim silindi diye konu açmıştım görenler bilirler.Onla ilgili herangi bir gelişme olmadı adamlar 1 temmuzda karakteri silmişsiniz diyorlar ben 8 temmuzda çemberli aldım diyorum 18 temmuzda oyundaydım diyorum verdikleri tek cevap 1 temmuzda karakteri silmişsin :D Herneyse ben bu olayı sineye çektim yeni hesap açıp kasayım dedim bir de ne göreyim çemberlitaş pakedimide silmişler :D Bunun açıklamasını biri yapabilir mi ? Yok mu bu oyuncuların sorunlarını düzeltecek ilgilenecek biri şu oyunun forumunda bu emek hırsızlığınında fazlası emek verip karakter kasıyorum YOK para verip paket alıyorum SİLİYORLAR RE ZA LET !!!!!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön