Karakterim silinmiş
Re: Karakterim silinmiş
Arkadaşlar merak ediyorum sizde hesabınızla 21 ağustos tarihinde oyuna girip oynayıp ertesi gün girdiğinizde ve karakteri silinmiş görünce desteğe mail attığınızda ya o hesap 2014 te silinmiş dediklerinde böyle gülüp geçecekmisiniz ? 20 kere söyledim hesapla 18 temmuzda oyundaydım ve çemberlipaketim vardı adamlr 1 temmuzda silinmiş diyor bazı arkadaşlar hala biri çalıp silmiştir diyor şaka gibi ya silse bile benim paketim vardı diyorum niye anlamak istemiyorsunuz ?
Anlıyoruz anlıyoruz da realite beklentileri veya deneyimleri doldurmadığından deneyimler üzerinden senaryo yazarak tavisye vermeye çalışıyoruz.kdrcngz yazdı: ↑22 Ağu 2017 00:05 Arkadaşlar merak ediyorum sizde hesabınızla 21 ağustos tarihinde oyuna girip oynayıp ertesi gün girdiğinizde ve karakteri silinmiş görünce desteğe mail attığınızda ya o hesap 2014 te silinmiş dediklerinde böyle gülüp geçecekmisiniz ? 20 kere söyledim hesapla 18 temmuzda oyundaydım ve çemberlipaketim vardı adamlr 1 temmuzda silinmiş diyor bazı arkadaşlar hala biri çalıp silmiştir diyor şaka gibi ya silse bile benim paketim vardı diyorum niye anlamak istemiyorsunuz ?
Umarım çözüm bulunur ama durum pek iç açıcı değil gibi. İlk mi bilmem ama bu mağduriyet son olsun.
- Yayın: https://www.twitch.tv/yigas_
- YouTube (eski yayınlar): https://www.youtube.com/@YigasHD/videos
- Eminönü: Yigas, Zekhan, Poohdini, Jacque
- Beyazköşk: Crimzon, Shekinah, Robyn
Arkadaşlar daha önce karakterim silindi diye konu açmıştım görenler bilirler.Onla ilgili herangi bir gelişme olmadı adamlar 1 temmuzda karakteri silmişsiniz diyorlar ben 8 temmuzda çemberli aldım diyorum 18 temmuzda oyundaydım diyorum verdikleri tek cevap 1 temmuzda karakteri silmişsin
Herneyse ben bu olayı sineye çektim yeni hesap açıp kasayım dedim bir de ne göreyim çemberlitaş pakedimide silmişler
Bunun açıklamasını biri yapabilir mi ? Yok mu bu oyuncuların sorunlarını düzeltecek ilgilenecek biri şu oyunun forumunda bu emek hırsızlığınında fazlası emek verip karakter kasıyorum YOK para verip paket alıyorum SİLİYORLAR RE ZA LET !!!!!