Nihat Özpay aka Nerul'un fb sayfasına gireyim dedim. 25 aralık 2016'da bu videoyu paylaşmış. Video bildiğimiz video. Videoda bir şey yok ama açıklaması yeni gelecek güncelleme hakkında bazı ipuçları barındırıyor. "Şimdi ise gizemli bir geçit zamanını bekliyor" Buradan anladığımız üzere gelecek olan bölge Karaköy değil muhtemelen Tangriss.
https://ibb.co/fiPbK5
Tangriss (Nerul)
Tangriss (Nerul)
Everything is about math just math
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Re: Tangriss (Nerul)
Dediği gibi ruh taşını ne merak etmiştik be yanlış hatirlamiyorsam pasifti ama gözüküyordu.

- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Karakoy diye bir yer yok zaten hikayedede oyundada.Bir arkadas tamamen hayal gucune dayali bir fikir atti ortaya bir iki kiside ustune konu acti ondan sonra Tangriss gecidini unuttu herkes karakoy demeye basladi.

- Respirasyon
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Nerul daha önceki yazılarında tangriss geleceğini işaret etmişti hatta bir konuda bence sonraki bölge karaköy olmaz hikayeden sapmayalım gibi bir cümlesi var. ama fevzibey döndükten sonra sanırım planlar değişti, bir konuda verilen perihan ipucu ve nerulun beğendiği karaköyü detaylı gösteren belgesel bunu gösteriyor.
Benim tahminimce ilk önce karaköy gelecek çok büyük bir bölge olmayacak bir kaç yeni tılsım ve yeni şaheser takılar buradan elde edilebilir. Sonraki bölge ise tangriss olacak ve seviye artışı bu bölgede olacak.
Benim tahminimce ilk önce karaköy gelecek çok büyük bir bölge olmayacak bir kaç yeni tılsım ve yeni şaheser takılar buradan elde edilebilir. Sonraki bölge ise tangriss olacak ve seviye artışı bu bölgede olacak.
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
Perihan hanımın ve Fare adamların anlaşacağı Galata köprüsünü geçince orası Karaköy oluyor onun biraz daha ilerisi Galata Köprüsü ayriyetten Fare Adamların Klanı Galata klanının orada olduğu tahmin ediliyor Yol Savaşçısı bir fare adam verdiği itemlerden biride Galata Sembolü Aynı zamanda Hol saatin Tangriss girişi de Karaköy'e denk geldiği söyleniyorParlementxx yazdı: ↑21 Ağu 2017 13:07 Karakoy diye bir yer yok zaten hikayedede oyundada.Bir arkadas tamamen hayal gucune dayali bir fikir atti ortaya bir iki kiside ustune konu acti ondan sonra Tangriss gecidini unuttu herkes karakoy demeye basladi.
2 kisinin bildigi sır değildir
aciklayin gitsin yaw
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Eyv kardesim
Tangriss
Bir çeşit ışınlanma mekanizması olan Tangriss, Gezgin Şehir'in girişi olarak anılır.
Gezgin Şehir fransızca bir kitapta, kadim uygarlıkların mekanı olarak geçer.
Migrat'ta komutanın salonunun arka kısmında bir tangriss vardır.Ancak kullanıma kapalıdır.Diğer bir tangriss, Büyük Hol'de; Tangriss koridorlarının çıkışında bulunan köprünün ilerisinde bulunur.Ancak nasıl çalıştığı bilinmemektedir.
Bir çeşit ışınlanma mekanizması olan Tangriss, Gezgin Şehir'in girişi olarak anılır.
Gezgin Şehir fransızca bir kitapta, kadim uygarlıkların mekanı olarak geçer.
Migrat'ta komutanın salonunun arka kısmında bir tangriss vardır.Ancak kullanıma kapalıdır.Diğer bir tangriss, Büyük Hol'de; Tangriss koridorlarının çıkışında bulunan köprünün ilerisinde bulunur.Ancak nasıl çalıştığı bilinmemektedir.
RyuKen
RyuKeNn
RyuKeNnn
RyuKeNn
RyuKeNnn
tahminimce tek bir bölge gelmeyecek zaten paylaşımda hepsinden birer ipucu vermiş 
Nothing