Yaw he he
LEAKED
- yumurtakafa
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: LEAKED
2013 gamex'in de tanıştığım eski bir sobee çalışanı bana Fevzibey'in geri döndüğünü söylemişti yaklaşık 1 ay önce,o yüzden güncelleme geleceği kesinleşti benim için.Ne zaman olacağı,ne geleceği ise meçhul.Şuan o küçük güncellemelerin devam etmesini bekliyorum.En geç Aralık ayında belli olacaktır ne geleceği diye düşünüyorum.
Sadece Zwartanla Olacak iş değil ki İKV nin en eskilerinden Nerull var O öğretir Diğer Geliştiricilereinquisitor yazdı: ↑19 Ağu 2017 03:00Bir yanlışın var. O da kader mühürlerini kendileri kodladı. İkv yi ise Zwartansaglam yazdı: ↑19 Ağu 2017 02:30kader mühürleri gibi bi oyunu yapan bi ekip bence gayet de ikvyi geliştirir hocaminquisitor yazdı: ↑19 Ağu 2017 01:27 Bu güncelleme konusunda tek ümitsiz benim sanırım. Güncellemeyi yapabilecek insanın var olmadığını düşünüyorum. Hayal kırıklığı bile yaşayamayacağız yani bence tabi![]()
Her yazılım bir parmak izi ise bu ikv işi yaş yani
![]()
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Kader Mühürleri hiçbir şekilde sobeenin yapımı değil.Oyunun dosyalarını biraz karıştırırsanız koreli birinin kodladıgını hatta isim ve soy isminin bile dosyaların içinde bulundugunu çok rahat görebilirsiniz.saglam yazdı: ↑19 Ağu 2017 02:30kader mühürleri gibi bi oyunu yapan bi ekip bence gayet de ikvyi geliştirir hocaminquisitor yazdı: ↑19 Ağu 2017 01:27 Bu güncelleme konusunda tek ümitsiz benim sanırım. Güncellemeyi yapabilecek insanın var olmadığını düşünüyorum. Hayal kırıklığı bile yaşayamayacağız yani bence tabi![]()

http://www.icanfootball.com
Sitesine girip altta ikv reklamını görebilirsiniz bnde şimdi görmüş bulunmaktayım
Birde ikv reklam vermiyor diyorduk işte karşınızda DERİNDEKİ SIR TÜRKİYENİN İLK DEVASA ONLİNE OYUNU.

Sitesine girip altta ikv reklamını görebilirsiniz bnde şimdi görmüş bulunmaktayım
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tu Veni Adme
En eskisi zwartan ne salliyosun birader ? Nerull un bunları yapabilecek biri olduğunu sanmıyorumMXneo yazdı: ↑19 Ağu 2017 22:50Sadece Zwartanla Olacak iş değil ki İKV nin en eskilerinden Nerull var O öğretir Diğer Geliştiricilereinquisitor yazdı: ↑19 Ağu 2017 03:00Bir yanlışın var. O da kader mühürlerini kendileri kodladı. İkv yi ise Zwartansaglam yazdı: ↑19 Ağu 2017 02:30kader mühürleri gibi bi oyunu yapan bi ekip bence gayet de ikvyi geliştirir hocaminquisitor yazdı: ↑19 Ağu 2017 01:27 Bu güncelleme konusunda tek ümitsiz benim sanırım. Güncellemeyi yapabilecek insanın var olmadığını düşünüyorum. Hayal kırıklığı bile yaşayamayacağız yani bence tabi![]()
Her yazılım bir parmak izi ise bu ikv işi yaş yani
![]()
![]()
Umarım ciddi değilsindir.SPIEGLEIN yazdı: ↑20 Ağu 2017 10:22 http://www.icanfootball.com
Sitesine girip altta ikv reklamını görebilirsiniz bnde şimdi görmüş bulunmaktayımBirde ikv reklam vermiyor diyorduk işte karşınızda DERİNDEKİ SIR TÜRKİYENİN İLK DEVASA ONLİNE OYUNU.
![]()
![]()
![]()
![]()