Lonca arttırıcısı ve plus paketi ile maden çekmek

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
kaelthas
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Rohs

Lonca arttırıcısı ve plus paketi ile maden çekmek

Mesaj gönderen kaelthas »

Selam dostlar , yaklaşık 1 haftadır m1 için hediye edilen %30 arttırıcı ile maden çekiyorum ve 50m zor topladım. Ben hiç uzun süreçlere gelemem nefret ederim , şu ana kadar akçeyle satan var mı diye aradım ama çoğu hırsız çıktı. Direk bir kestirme olsa m1'e alacağım ama yok. Geçen bir arkadaş daha fazla maden çekmek için hediye edilen %30+loncasının %60'lık arttırıcısı + plus paketi şart dedi. Benim bildiğim %30 ve %60'a sahipsek en fazla olanı etkileniyor , bu lonca arttırıcısı için geçerli değilmi ? Ve plus ne alaka , plus alınca saf çıkma ihtimali daha mı artıyor ? Günde 15 yonca çektiğini söyledi bu arkadaş , eğer dediği gibi %30 hediye + %60 lonca + plus çekenler daha fazla saf çekiyorsa cidden pes yani oyun tamamıyla pay to win olmuş. Bilgilendirirseniz sevinirim
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Lonca arttırıcısı ve plus paketi ile maden çekmek

Mesaj gönderen berkan587 »

Merhaba,

Oyunun şuanda hediye etmiş olduğu arttırıcı,dükkanda satılan %30 arttırıcıdır.Yani %60'lık olanı alırsan %30 pasif hale geçecektir.Fakat Lonca maden arttırıcısı bu durumdan farklı eğer sende %60'lık bireysel arttırıcı var iken lonca %60 arttırıcı da mevcut ise %120 şansın olur.Bu da her maden çekişinde kesin 2 poşet çok az bir ihtimal ile de 3 poşet maden alacaksın demektir.Aynı zamanda %120 şansla saf maden çekeceksin demektir.Plus paketin maden saf çıkmasıyla hiç bir alakası yoktur.Belki de bunu sana söyleyen arkadaş madenleri bölge/klan'dan yansıtıp daha kolay satman için şöylemiş olabilir.

%30 arttırıcı hediye edilmiş iken %60'lık lonca arttırıcısı olan bir loncaya aidat karşılığında girmeni öneririm.Genelde 5m gibi bir fiyata bu tür loncalara alıyorlar.Maden çekmen içinde ideal puan dağılımını araştır 3 tür(lokman,sarraf,madenci) değerli madenide çekebildiğin dağılımlar mevcut.
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön