+5 mi Erişim mi ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: +5 mi Erişim mi ?

Mesaj gönderen Retaliation »

Tüm yorumları okuyamasam da ana soruya cevap yazayım:

+5 Yetenek Puanı ürünü, büyücüler için ekstra bir güç demektir. Gerek savaşlarda, gerek grup bölgelerinde inanılmaz derecede iş görebilecek bir üründür.
Resim
Kullanıcı avatarı
Breddy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Breddy »

Kasa erişimi ..
Ölmenin bile bedeli var. (yolocaption)
Kullanıcı avatarı
IIxSoulflyxII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen IIxSoulflyxII »

Erişim Aldım diğerinide en yakın zamanda temin edeceğim Arkadaşlar Yeni bir Konu açmak istemediğimden dolayı Burada söylüyorum Bölgeler için illa meteorit 1 e gerek yokmuş ya Kıyamet Ceket Asa ve Zırh bu 3 Eşya Olduğunda bile girebiliyormuşuz 2 Arkadaşım girdi bu şekilde. Ne yapayım ben ? Kıyamet Asa mı Basayım Yoksa Meteorit 1 Tılsımı mı Basayım(Şimdilik zaten var Arkadaşımın yardımıyla oda o verecek yani tılsımı) Kıyamet asa + m1 Fevzi set ile almazlar diye düşünüyorum çünkü :D
Resim
GÜNLÜK İÇİN REZNOWA TIKLA :)
Resim
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen amirogllu »

Her şey Kullanmağına bağlıdır.

İyi forumlar !
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

IIxSoulflyxII yazdı: 17 Ağu 2017 18:33 Erişim Aldım diğerinide en yakın zamanda temin edeceğim Arkadaşlar Yeni bir Konu açmak istemediğimden dolayı Burada söylüyorum Bölgeler için illa meteorit 1 e gerek yokmuş ya Kıyamet Ceket Asa ve Zırh bu 3 Eşya Olduğunda bile girebiliyormuşuz 2 Arkadaşım girdi bu şekilde. Ne yapayım ben ? Kıyamet Asa mı Basayım Yoksa Meteorit 1 Tılsımı mı Basayım(Şimdilik zaten var Arkadaşımın yardımıyla oda o verecek yani tılsımı) Kıyamet asa + m1 Fevzi set ile almazlar diye düşünüyorum çünkü :D
İmkanın varsa bas sevgili dostum. Yoksa başının etini yerler 'Met 1, Met 1!" diye.
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Her ikisi de önem arz eden artıdır velakin iki seçeneklerden sadece bir tanesi diyor ise +5 yetenek derim.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön