Pazarlama

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
jupiterli
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Pazarlama

Mesaj gönderen jupiterli »

Siz İKV yönetimin başında olsanız nası bu oyunu pazarlardınız yeni oyuncular katmak için nası bir yol düşünürdünüz yaratıcı şeyler gele bilir belki uygulanır neyse söz sizde
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Re: Pazarlama

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Tutar bu :) :)

Kendi görüşüm

Tvde reklam sayesinde nasılsa tt bünyesinde şuan tvde bir iki reklam ve kampanya ile :) biraz gelişim gösterir

+ kendi sitesinde kıyıda köşede yer vermek gerekiyor.
En son AhiEvran tarafından 18 Ağu 2017 14:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İçerikteki alıntı silinmiştir.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Turk telekom playstore tivibu gibi yerlerde ucretsiz reklam verebilirler ama turktelekom para avcisi oldugu icin ordan gelen reklam paralarini sobeeye yedirmez
Resim
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sora »

• Donanımhaber gibi tanınmış forum sitelerine bildiri niteliğinde açıklama (eski oyun ama bambaşka bir dünya vb.)
  • Onedio, listelist gibi sitelere viral reklamlar sonrasında bu reklamların Kemal Ekşioğlu gibi tanınmış facebook sayfaları üzerinden paylaşılması
  • Birkaç youtuber'ın ilgi çekici küçük resimler ve video başlıklarıyla ikv kanalı oluşturmasını sağlamak ( "OYUNDA EMİNÖNÜ CAMİSİNDE NAMAZ KILDIK" gibi bir başlık :D )
  • Ve tabi ki GameX'de her türlü insana oyunu sıkılmadan usanmadan anlatmak, geçmişten günümüze geçtiği evreleri anlatarak oyunu denemelerini rica etmek
Şahsen bu işin başında olsam gerçekten başarılı olurdum en azından büyük ölçüde oyunun popülaritesi artardı. Hak ettiği yerlere gelirdi. Ama Nihat Abi'nin (Nerull) de bu yeniliklere ayak uydurup sağlam fikirleri olduğundan eminim. :D Foruma yazdıklarından bunları çıkardım ben.
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Sora yazdı: 18 Ağu 2017 12:50
  • Donanımhaber gibi tanınmış forum sitelerine bildiri niteliğinde açıklama (eski oyun ama bambaşka bir dünya vb.)
  • Onedio, listelist gibi sitelere viral reklamlar sonrasında bu reklamların Kemal Ekşioğlu gibi tanınmış facebook sayfaları üzerinden paylaşılması
  • Birkaç youtuber'ın ilgi çekici küçük resimler ve video başlıklarıyla ikv kanalı oluşturmasını sağlamak ( "OYUNDA EMİNÖNÜ CAMİSİNDE NAMAZ KILDIK" gibi bir başlık :D )
  • Ve tabi ki GameX'de her türlü insana oyunu sıkılmadan usanmadan anlatmak, geçmişten günümüze geçtiği evreleri anlatarak oyunu denemelerini rica etmek
Şahsen bu işin başında olsam gerçekten başarılı olurdum en azından büyük ölçüde oyunun popülaritesi artardı. Hak ettiği yerlere gelirdi. Ama Nihat Abi'nin (Nerull) de bu yeniliklere ayak uydurup sağlam fikirleri olduğundan eminim. :D Foruma yazdıklarından bunları çıkardım ben.
:+1: :')
Resim
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

SPIEGLEIN yazdı: 18 Ağu 2017 12:40 Tutar bu :) :)

Kendi görüşüm

Tvde reklam sayesinde nasılsa tt bünyesinde şuan tvde bir iki reklam ve kampanya ile :) biraz gelişim gösterir

kendi reklamlarında arka plana bir ikv posteri falan koysalar yeter, hatta artar.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
Xxpromanxx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Xxpromanxx »

İstanbuloyun darili marili oyunlara benzemez.Bence reklamla gelişecek oyunlardan değil.Öyle herkesin oynayacağı bir oyun olabileceğini sanmıyorum.Hatta eski kalabalığı bilir bazılarımız oyundaki, farklı oyunlardaki kalabalığı da bilirsiniz belki.Ama istanbuloyun diğer kalabalık oyunlar gibi olsaydı inanın şimdiye kadar oyunu bırakmıştınız.Eski kalabalığın bir dengesi vardı.Diğer oyunlar gibi milyonlar yoktu oyunu oynayan.
Bu oyun kulaktan kulağa gelişti.Belki en iyi arkadaşımızı yalnızız diye bu oyuna başlatamadık ama oyundaki dostlarla samimiyet kurduk.Bu oyun kulaktan kulağa gelişti, kulaktan kulağa gelişir diye düşünüyorum yine abarttım konu kuzeyken güneye doğru ilerledi ':)
"Hayat felsefem İslam'dır.İslamın izini süren her birey başarıya ulaşır..."
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

İnanmıyorummmm az önce karşı klan tarafından pusuya düşürüldüüüümmmm. Bizim klandan az adamları var demek ki ben de adam toplayıp kolayca onları kesebilirim. Olamaz savaşçı beni kesti. Ben nerede hata yaptım? Tabii ya o bana durdurma attı benim de bb 3'üm olmadığı için hemen öldüm. Evvet şimdi bb 3'üm var şimdi onlar düşünsün!!!

İstanbul Kıyamet Vakti! Haydi bir sürü tılsımla sen de savaşa katıl!
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen amirogllu »

Önce Oyuncu kitlesinin Memnuniyetini sağlardım Dehşet bir oyun detirtecek cümleye taşırdım oyunu
ve daha sonra açılırdım edebiyete . . .
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Bubyo yazdı: 18 Ağu 2017 20:28
SPIEGLEIN yazdı: 18 Ağu 2017 12:40 Tutar bu :) :)

Kendi görüşüm

kendi reklamlarında arka plana bir ikv posteri falan koysalar yeter, hatta artar.
Kesinlikle ama yaptıkları hiç bir şey yok ara sırada akçe indirimi olduğu zaman playstorede ikv öne azda olsa çıkıyoda. İşte
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön