Örümcek Salgısı
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
Re: Örümcek Salgısı
Bence bu kadar emeğin harcanılan saatin sonunda alıcıların aldığı fiyatın düşük olması mide bulandırıcı..
- 92Gner
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Merkez Tehlike
3 saat içinde 1 tane bile düşmuyor sonra bir atmaya başliyor günde 7 peptit 5 salgı 5 jadeit cektigimi hatirliyorum 6 7 saat içinde bir gunde 1 tane peptit alip uyudugum gunde oldu
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kristal
Gözünü sevdiğim şans sistemi oynadığın zaman=kazancın arasında bir bağlantı olsa keşke. Herşey vurulmuş bir şans olayına tutturabildiğine. O gün atıyorum o yaratıktan bilmem kaç tane öldürdün o gün için şans drobunu çoğaltması lazım gibi olaylar lazım bu oyuna. Ne kadar çok duruyorsan o kadar yaklaştın gibi. Güzel olurdu..

Hol ün ilk geldiği zamanar 7 8 saat örümcek akrep keserdim ortalama 7 ile 10 arası peptit salgı alırdım.
Şimdilerde 2 saat kadar takılıyorum 1 tane alıyorum.
Gece vardiasında iken 4 gün boyunca örümcek çukurunda kastım 4 5 saat aralıksız 1 tane bile alamadım ama 5. gün sabah saat 4 buçukdan güncellemeye kadar 6 tane aldım.
Yani anlatmak istediğim şans faktörü
Şimdilerde 2 saat kadar takılıyorum 1 tane alıyorum.
Gece vardiasında iken 4 gün boyunca örümcek çukurunda kastım 4 5 saat aralıksız 1 tane bile alamadım ama 5. gün sabah saat 4 buçukdan güncellemeye kadar 6 tane aldım.
Yani anlatmak istediğim şans faktörü
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Ben 1000 sayısına takildim, plus baya fark ediyor demek ki. Ben 2 saatte 5-6m kasiyorum holde item satarak. Günde 15m kastigim bile olmuştu.
- lancelot5151
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: Ottoman Soldiers
Bu lafı duymaktan belki bıkmışsındır ama tamamen şansTOLGARDA yazdı: ↑21 Ağu 2015 22:39 Bugün sadece örümcek kestim zaten tılsım da yok teker teker kesiyorum saatlerimi harcadım 150.000 kadar LP kastım her birinden 144 LP böylece 1000'den fazla örümcek kestiğimi anlıyoruz e plusta var çöpleri satarak gün boyu 2m anca kasabildim. Örümceklerden salgı düşme ihtimali ne kadar ki
ZAFERE GİDİLEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.
Kesinlikle katılıyorumXxPEERLESSxX yazdı: ↑13 Ağu 2017 19:17 Gözünü sevdiğim şans sistemi oynadığın zaman=kazancın arasında bir bağlantı olsa keşke. Herşey vurulmuş bir şans olayına tutturabildiğine. O gün atıyorum o yaratıktan bilmem kaç tane öldürdün o gün için şans drobunu çoğaltması lazım gibi olaylar lazım bu oyuna. Ne kadar çok duruyorsan o kadar yaklaştın gibi. Güzel olurdu..
akçe yükleyip kondrit çekeceksin bol bol. çektiğin kondritleri satıp tılsımlarını basacaksın yada satın alacaksın birinden. yada para kasacaksın. demek ki kolay yöntemi de varmış.
Şuan bi met1 5500 parasında gerek varmı??? Basmaya ??
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı

Sıkılıyorsan yapmayabilirsinTOLGARDA yazdı: ↑21 Ağu 2015 22:39 Bugün sadece örümcek kestim zaten tılsım da yok teker teker kesiyorum saatlerimi harcadım 150.000 kadar LP kastım her birinden 144 LP böylece 1000'den fazla örümcek kestiğimi anlıyoruz e plusta var çöpleri satarak gün boyu 2m anca kasabildim. Örümceklerden salgı düşme ihtimali ne kadar ki