Hem Eminönünde Hem Kuklacıda Oynayanlar

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Xxpromanxx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Hem Eminönünde Hem Kuklacıda Oynayanlar

Mesaj gönderen Xxpromanxx »

Merhaba öncelikle tüm forumseverlere ':)

Ben kuklacıdayım, fakat bir yandan Eminönü sunucusunda da oynamak istiyorum, oyun zaten boşaldı.Pilot sunucuda bile 10 15 kişi oynuyorsa yandık.
Neyse ben konuma döneyim, ben Eminönünde 35 Seviyeye kadar şifacımı kastım fakat bundan sonrasında çok zorlanıyorum, parasıyla görevlere yardım eden ya da direkt Holde kasayım olsun bitsin diyen Boylu poslu bir arkadaş var ise, parasını kuklacıda veririm, Eminönünde de desteğimi alırım :upside_down_face:

Teşekkürler ilginize,

Xxpromanxx
"Hayat felsefem İslam'dır.İslamın izini süren her birey başarıya ulaşır..."
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Re: Hem Eminönünde Hem Kuklacıda Oynayanlar

Mesaj gönderen Esadullah »

Esedullah ismi yeter:)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Natulcien
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Hem Eminönünde Hem Kuklacıda Oynayanlar

Mesaj gönderen Natulcien »

Merhaba, kastığın karakter hangi klanda? Eski bir Eminönü oyuncusu olarak orada tek başıma durduğum lodos loncam var çok yakın bir arkadaşımdan 4 yıllık yadigar :) En azından topkapı için işini görür.
Eminönünde oynamayı bıraktığım için bi takım iksir vb şeyler kaldı atmadığım kullanmadığım,onları vereyim sana.Forumdan bana ulaşırsan yardımcı olurum.

“Genel Sohbet” sayfasına dön