Beyler Bilgisi Olan Bi Yardımcı olsun
Re: Beyler Bilgisi Olan Bi Yardımcı olsun
iyi de böyle oynanmazki nabıcam böyle ekran kartıda 1000 tl para verdim şimdi onu mu değiştiricem saçmalık ya oyun teknik ekibi neden bu sorunla ilgilenmiyor ben 2008 den beri bu oyunu oynuyorum eskiden böyle bi sorun yoktu 2 senedir oynamıyordum tekrar başladım şimdi oldu okadar tılsım aldım bide para verip oyuna başlıyorum die başlamadan soğudum.
RyuKen
RyuKeNn
RyuKeNnn
RyuKeNn
RyuKeNnn
- lancelot5151
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ottoman Soldiers
Windows 10 da hiç bir oyun oynanmaz bunu halen öğrenemediniz gitti. Windows 7 ultimate kur keyfine bak.
ZAFERE GİDİLEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.
Tofaş arabaya BMW motoru takmaya çalışırsan tabiki araba sıkıntılı olur. Sizde bunu bir öğrenemediniz.lancelot5151 yazdı: ↑14 Ağu 2017 11:31 Windows 10 da hiç bir oyun oynanmaz bunu halen öğrenemediniz gitti. Windows 7 ultimate kur keyfine bak.
Soruna gelirsek ati ekran kartlarının genel bir sorunu her model de bu sıkıntı olmasa da genelinde var. Tek çözümü ekran kartını değiştirmek.
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Hayatta duyduğum en kısa fıkraydı teşekkür ederim , allah'da sizi güldürsün.lancelot5151 yazdı: ↑14 Ağu 2017 11:31 Windows 10 da hiç bir oyun oynanmaz bunu halen öğrenemediniz gitti. Windows 7 ultimate kur keyfine bak.
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Winter Is Coming
Çok rahat oynuyorum. Sadece ekran kartım yüzünden sorun yaşıyorum. GTA 5 çatır çutur oynanıyor w10'da bb.lancelot5151 yazdı: ↑14 Ağu 2017 11:31 Windows 10 da hiç bir oyun oynanmaz bunu halen öğrenemediniz gitti. Windows 7 ultimate kur keyfine bak.
- CIZIK
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bedr-in Aslanları
notebooklarda modlanmış UnifL driver
masaüstü bilgisayarlarda modlanmış Omega driver , amdnin standart crimson driverlerinin yapamadıgı bazı özellikleri açıp kapatabilme yetenegine sahiptir.

masaüstü bilgisayarlarda modlanmış Omega driver , amdnin standart crimson driverlerinin yapamadıgı bazı özellikleri açıp kapatabilme yetenegine sahiptir.

leones non capit muscas