Sürekli böyle siyahlıklar geçiyor oyundan oyunu sildim baştan kurdum ekran kartı driverini güncelledim olmuyor başka olan varsa veya sorunu çözen yardımcı olsun
Buna benzer bir problemim olmuştu ekrandan siyah kahverengi çizgiler geçiyordu ama inan nasıl çözüldüğünü hatırlamıyorum . Driver güncellemesi sorunu çözmediyse bir format denemenizi tavsiye ederim.
Aynı sorun w10 laptopumda vardı uyumluluk ayarlarını windows xp ye çekince hem kasma hemde bu tür grafiksel hataları kayboldu.
Merak edenler için bilgisayarımın başlıca genel özellikleri;
W10
12 Gb ram
4 Gb ekran kartı
1 tb hdd 500 gb ssd
İ5 işlemci
Sevgilerimle
Eskiden bize "İşlemci ve ekran kartının çakışmasından kaynaklanıyor" derlerdi. Oyunu kapatıp açmak işe yarıyormuş. Bunlara ek olarak, ayarlardan parlama efektini kaldırmanı öneriyorum.
Ekran kartından kaynaklanan bir durum, ekran kartın ne?
Hatta bu durum daha çok migratta başına geliyordur, düz yolda giderken birden karıncalaşmaya başlar.
aynı hata bende de vardı pc ısınınca oluyordu. yani 6 - 7 saat açık kalınca artık bu tür hatalar vermeye başlıyordu.
bir şansımı deneyeyim dedim açtım fanı temizledim. şimdi bu tür bi hata almıyorum. denemekte fayda var.
ekran kartım ati 16 gb ram var ben bu sistemle gta 5 oynuyorum ama ikv de attığım ekra görüntüsü gibi oluyor bi süre beliyorum olmuyor diyorum madem olmuyor bi grup bölgesine giryim sonra bölge zehir oluyor.
kesin bi çözüm bulan paylaşırsa sevinirim.