İstanbul Kıyamet Vakti - (2007-2010) Foto Galeri Albümü
İstanbul Kıyamet Vakti - (2007-2010) Foto Galeri Albümü
Youtuber: CüneYT Arkan'dan.(ALINTIDIR.)Duygularınızı Bekliyorum
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: İstanbul Kıyamet Vakti - (2007-2010) Foto Galeri Albümü
Guzel gunler gorecegiz gunesli gunler...

o güzel insanlar o güzel atlara binip gittiler.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
Keşke yine katılsalar fuara, keşke çeşitli illerde yine buluşmalar düzenleseler, fotoğraftakilerin bir çoğu şuan işgüç sahibi belki evlenmiş insanlar haline dönüştüler, yıllar çok çabuk geçmiş , 2007 yılında orta 2 ye gidiyordum, mynette reklamı görüp, 2 arkadaşımı da kendimle birlikte başlattım bu oyuna, zaman zaman bıraktım 1 sene 2 sene oynamadığım oldu ama nasıl oluyorsa dönüp dolaşıp geri geliyorum , sanırım bir hayat biçimi haline geldi, ama o eskiler çok özlendiler , arkadaşım da dediği gibi o güzel insanlar güzel atlara binip gittiler ..
O oyuncular artık büyüdü ve bu oyunu buraya kadar getiren o güzel insanlarla birlikte buradan gittiler.
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kristal
Neyse şarkı sözüyle alakamız yok, benim diyeceğim neden herkes eski oyuncular artık evlendi diye yorum yapıyor. Birincisi nereden biliyorsunuz ikincisi bunu bilmek bize ne kazandırır, evlilik insanın yaşamında bir engel midir?Düşünüyorum güzel günler neden hep geçmişte
Bence engeldir
Yok yalan, bizim tayfa daha evlenmedi.TOLGARDA yazdı: ↑14 Ağu 2017 22:16Neyse şarkı sözüyle alakamız yok, benim diyeceğim neden herkes eski oyuncular artık evlendi diye yorum yapıyor. Birincisi nereden biliyorsunuz ikincisi bunu bilmek bize ne kazandırır, evlilik insanın yaşamında bir engel midir?Düşünüyorum güzel günler neden hep geçmişte
Bence engeldir
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
Yanılıyorsun dostum bende bu oyunun betadan beri takipçisiyim ve 1 yıllık evliyim , zannedildiği gibi evlilik hiçbir şeye engel değil, oyun bir zevktir ve eşiniz sizin zevkinize saygı duyduğu müddetçe bir problem oluşturmayacaktır.TOLGARDA yazdı: ↑14 Ağu 2017 22:16Neyse şarkı sözüyle alakamız yok, benim diyeceğim neden herkes eski oyuncular artık evlendi diye yorum yapıyor. Birincisi nereden biliyorsunuz ikincisi bunu bilmek bize ne kazandırır, evlilik insanın yaşamında bir engel midir?Düşünüyorum güzel günler neden hep geçmişte
Bence engeldir
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kristal
Evli olarak oynayan çiftler olduğunu bilirim, çok da neşeli muhabbetler geçerdi hatta. Renkli tartışmalara şahit olurduk oyunda abartmamak kaydıyla kesinlikle engel değil.