NASIL PARA KASARIM ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

NASIL PARA KASARIM ?

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Arkadaşlar Eminönü sunucusunda oynuyorum, sınıf farketmeksizin;
Maden çekme olayı dışında en karlı para kasma yöntemi nedir ?
Piyasaya tam olarak hakim değilim henüz o yüzden yol gösterici tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Resim
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: NASIL PARA KASARIM ?

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

Alıyorsun plus paket ve kasa erişimini , gidiyorsun karacin mağara'da solucanın oraya. Başlıyorsun yaratık kesmeye sadece çantaya silah ve zırhları alıyorsun , kasayı falan da silah ve zırhlarla dolduruyorsun sonra kasa tamamen dolunca gidiyorsun işportaya 3/1 fiyata satıyorsun. Kasarken düşen reçete item vs. cabası.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
ALeMiNLoRDu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ALeMiNLoRDu »

MobilSorun78 yazdı: 13 Ağu 2017 17:53 Alıyorsun plus paket ve kasa erişimini , gidiyorsun karacin mağara'da solucanın oraya. Başlıyorsun yaratık kesmeye sadece çantaya silah ve zırhları alıyorsun , kasayı falan da silah ve zırhlarla dolduruyorsun sonra kasa tamamen dolunca gidiyorsun işportaya 3/1 fiyata satıyorsun. Kasarken düşen reçete item vs. cabası.
Bu şekilde 8 saatte kasilabilecek yaklaşık para miktarı nedir
"Bırak Ay Gitsin Sen Kal Bu Gece"
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

MobilSorun78 yazdı: 13 Ağu 2017 17:53 Alıyorsun plus paket ve kasa erişimini , gidiyorsun karacin mağara'da solucanın oraya. Başlıyorsun yaratık kesmeye sadece çantaya silah ve zırhları alıyorsun , kasayı falan da silah ve zırhlarla dolduruyorsun sonra kasa tamamen dolunca gidiyorsun işportaya 3/1 fiyata satıyorsun. Kasarken düşen reçete item vs. cabası.
Bu şekilde günlük 10m 15m kastığımı hatırlıyorum.
kedi
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Şuan tılsım piyasaları alt üst olmuş durumda güncellemeden bu yana 700 m civarı tılsım takası yaparak para kazandım.Eğer 3 . seviye tılsımın varsa piyasaya bir göz gezdirip günde 100 m lere kadar kar yapabileceğin ticaret sistemini kullanabilirsin.
Örneğin M1 in var diyelim zengin ve sabırsız bir oyuncu 350 m verebilir ona satıp yine m1 tılsımını acil paraya ihtiyacı olan birinden 310 320 civarına alabilirsin.
En son Parlementxx tarafından 13 Ağu 2017 18:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

Valla yukarıda arkadaş günde 10-15m kasıyorum demiş bu sizin hızınıza ve şansınıza bağlı,her düşen çantadan zırh veya silah alırsanız kasayı daha çabuk doldurur ve boşaltırsınız ama eldiven ceket pantolon alırsanız kasayı doldurma hızınız düşer bu da daha çok süre geçirmenize neden olur. Belirttiğim gibi ekstra bunların haricinde düşecek para eden eşyaları satarakta paranızı katlayabilirsiniz.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
92Gner
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Merkez Tehlike

Mesaj gönderen 92Gner »

Ben m1 bir büyücüm ile hol bölgesinde gönülün orda 8 saatte arttiricisiz ordaki akrep ve orumcekleri ayriyetten madenleri cekerek yaklaşik 30 m 40 m para kastigimi biliyorum tabi gün oluyor 10 15 m 20 m kastigimda oldu. Şuan ticaret halindeyim antilop , shen kou , karakürk kudret ve can iksiri satarak günde 50 100 m kasiyorum ..

Iyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Bazı arkadaşlarımız Eminönü sunucusunda buz ve fizik 3. seviye tılsımları 250 m den satmaya başladılar. Cidden alt üst oldu tılsım piyasası önerileriniz için teşekkürler.
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

XxPEERLESSxX yazdı: 13 Ağu 2017 19:20 Bazı arkadaşlarımız Eminönü sunucusunda buz ve fizik 3. seviye tılsımları 250 m den satmaya başladılar. Cidden alt üst oldu tılsım piyasası önerileriniz için teşekkürler.
Evet onları sürekli olarak bende görüyorum.
Güncellemeden önce kenarıya şuan bir şeyler alıp atarsan güncelleme gelince bi bakmışsın 50 100m kar etmişsin daha fazla şuan öyle yapıyorum gördüklerimi alıyorum almaya çalışıyorum.

Para kasma olarak önerim savaşçınız varsa maden hazır site arttırıcısı bide loncaya aldığınızda + plus madenlede yolunuzu bulabilirsiniz.

İkinci önerim ben anka sunucusunda boş olduğu için saatte sıra alıp güvenlide xeno ve çöp kasıyordum ayarlıyordum 3 slot alıyordum öyle kasardım. Maden favorimdir
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön