ÖNEMLİ AMA DİLLENDİRMEDİĞİMİZ İSTEKLER (legendKUKLUX)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
inquisitor94
İskele Babası
İskele Babası

Re: ÖNEMLİ AMA DİLLENDİRMEDİĞİMİZ İSTEKLER (legendKUKLUX)

Mesaj gönderen inquisitor94 »

kuklux33 yazdı: 10 Ağu 2017 23:38 Bi süredir düşündüm, burada yazılan tavsiyelere baktım şimdi ise kendi fikrimi ortaya koymak istiyorum. Bana kalırsa gerçekten çok önemli ve kolaylık sağlayacak öneriler buyurun okuyun:
×RADYO MESAJLARI:
-Örneğin gaffardayken direnç bitti ve şifacıya direnç açmasını yazmalıyım bunu yazarken ölme ihtimali taşıyo önce z tuşuna sonra 1 tuşuna basıyorum ve hem ekranda çıkarak hem seslendirilerek direnç aç deniliyo, Veya tank oynuyorum bozmaya bakmıyorlar bozmaya bakın yazmak risk taşıyor önce x tuşuna sonra 3 e basıyorum büyü bozmaya dikkat edin yazısı çıkıyor ve ses yoluyla gruptaki herkese iletiliyor. Bu özellik hem yaşı küçük olan kardeşlerimizin oyunun yaş değil zeka oyunu olduğunu göstermesi hem de Skype tarzı konuşma uygulamalarında sıkıntı çekmemesi için güzel bi fikir

×TİCARET BELGESİ
-Klana bölgeye item yansıtmak biraz yorucu ve bazen menekşe satmak istiyosun ama sen yazarken ihtiyacı olan oyuncu oyunda değil tam çıkıyorsun o giriyor ayrıca büyük bi kanal kirliliği ama ticaret belgesi ile bu sorun son buluyor satmak istediğimiz eşyayı bu malzeme sayesinde satılığa çıkarıyoruz ve fiyatını yazıyoruz eşya kayboluyor satılmadan iptal edersek geri geliyor almak isteyen kişi arama kısmına maden sarraf yazıyor ve menekşe elması 5m den alıyor elmas kişinin çantasına geçerken 5m de satıcının para kısmına gidiyor

×OTOMATİK YAZMA
-Grup kurmak herkes için tam bi eziyet haline gelmiş durumda 20 saniyede bir gaffara 2 meteor 23 yazmak zorunda ve bu baya sıkıcı ama otomatik yazma ile bu sorun da ortadan kalkıyor yazacağımız mesaji bu metin kutusuna yazıyoruz 6 adet metin kutusu var. Alt+1 yaptığımız zaman 1. Metin belirlediğimiz kanala yazılıyor ve 10 saniye boyunca otomatik yazmayı kullanamıyoruz böylelikle flood atma engellenmiş oluyor.
Suistimal edilebilecek şeyler.Bence saçma ve gelmemeli. FPS oyunu değil neticede, MMORPG
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Bu tür şeyler skype veya konuşma programlarıyla zaten hallediliyor ama dediğin gibi 1 madde güzel olurdu.
3. maddede ise yazmaktan kurtuluyorum diye 10 sn de bir herkes yapıştırır bu sefer daha çok kirlilik olur diye düşünüyorum arada yorulup yazmayı bırakıyorlar bu sefer hiç durmazlar :)
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

XxPEERLESSxX yazdı: 11 Ağu 2017 14:21 Bu tür şeyler skype veya konuşma programlarıyla zaten hallediliyor ama dediğin gibi 1 madde güzel olurdu.
3. maddede ise yazmaktan kurtuluyorum diye 10 sn de bir herkes yapıştırır bu sefer daha çok kirlilik olur diye düşünüyorum arada yorulup yazmayı bırakıyorlar bu sefer hiç durmazlar :)
Bir çoğumuz zaten oyun içersinde oyun oynarken yakın arkadaşları ile skype açıp bu şekilde daha keyifli hale getiriyor

Arkadaşın bazı önerileri hoş gibi ama üstünden çalışılması gerekecektir.

Yönetiminde çalışmayacağı için en iyisi her zamanki gibi öneri havuzumuza birşeyler ekleyelim =))
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Küfür etmeye ceza verilmesini anormal bir şeymiş gibi anlatanlar olmuş. Yazık

Onun dışında ticaret konusunda gerçekten bir yeniliğe ihtiyaç var
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

TOLGARDA yazdı: 12 Ağu 2017 15:47 Küfür etmeye ceza verilmesini anormal bir şeymiş gibi anlatanlar olmuş. Yazık

Ticaret konusunda oyunun büyük bir yeniliğe ihtiyacı var , sohbet kanalları eşya satmakla uğraşan insanlar yüzünden takip edilemiyor , alternatif bir alışveriş çözümü getirilmeli, bunun ikv için en uygun olanına karar verme merciside yönetimdir.
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Seven »

Lahza yazdı: 12 Ağu 2017 17:08
TOLGARDA yazdı: 12 Ağu 2017 15:47 Küfür etmeye ceza verilmesini anormal bir şeymiş gibi anlatanlar olmuş. Yazık

Ticaret konusunda oyunun büyük bir yeniliğe ihtiyacı var , sohbet kanalları eşya satmakla uğraşan insanlar yüzünden takip edilemiyor , alternatif bir alışveriş çözümü getirilmeli, bunun ikv için en uygun olanına karar verme merciside yönetimdir.
Açık arttırma bence çok güzel olur. Müzayede sistemi olabilir tabi olmayacak birşeyi istemek ne kadar mantıklı olur bilmem.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
LadyGAGA
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen LadyGAGA »

kuklux33 yazdı: 10 Ağu 2017 23:38 Bi süredir düşündüm, burada yazılan tavsiyelere baktım şimdi ise kendi fikrimi ortaya koymak istiyorum. Bana kalırsa gerçekten çok önemli ve kolaylık sağlayacak öneriler buyurun okuyun:
×RADYO MESAJLARI:
-Örneğin gaffardayken direnç bitti ve şifacıya direnç açmasını yazmalıyım bunu yazarken ölme ihtimali taşıyo önce z tuşuna sonra 1 tuşuna basıyorum ve hem ekranda çıkarak hem seslendirilerek direnç aç deniliyo, Veya tank oynuyorum bozmaya bakmıyorlar bozmaya bakın yazmak risk taşıyor önce x tuşuna sonra 3 e basıyorum büyü bozmaya dikkat edin yazısı çıkıyor ve ses yoluyla gruptaki herkese iletiliyor. Bu özellik hem yaşı küçük olan kardeşlerimizin oyunun yaş değil zeka oyunu olduğunu göstermesi hem de Skype tarzı konuşma uygulamalarında sıkıntı çekmemesi için güzel bi fikir

×TİCARET BELGESİ
-Klana bölgeye item yansıtmak biraz yorucu ve bazen menekşe satmak istiyosun ama sen yazarken ihtiyacı olan oyuncu oyunda değil tam çıkıyorsun o giriyor ayrıca büyük bi kanal kirliliği ama ticaret belgesi ile bu sorun son buluyor satmak istediğimiz eşyayı bu malzeme sayesinde satılığa çıkarıyoruz ve fiyatını yazıyoruz eşya kayboluyor satılmadan iptal edersek geri geliyor almak isteyen kişi arama kısmına maden sarraf yazıyor ve menekşe elması 5m den alıyor elmas kişinin çantasına geçerken 5m de satıcının para kısmına gidiyor

×OTOMATİK YAZMA
-Grup kurmak herkes için tam bi eziyet haline gelmiş durumda 20 saniyede bir gaffara 2 meteor 23 yazmak zorunda ve bu baya sıkıcı ama otomatik yazma ile bu sorun da ortadan kalkıyor yazacağımız mesaji bu metin kutusuna yazıyoruz 6 adet metin kutusu var. Alt+1 yaptığımız zaman 1. Metin belirlediğimiz kanala yazılıyor ve 10 saniye boyunca otomatik yazmayı kullanamıyoruz böylelikle flood atma engellenmiş oluyor.

Otomatik yazma hariç diğerleri mantıklı gelecek güncelleme de olabilir +1
Resim
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Rakibe saldırırken kan efektlerinin biraz daha belirgin olması ve düşmana tersinden vurma sorununu da kaldırırlarsa iyi olur adam fareyi ters kesiyor .
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

KraToSs yazdı: 12 Ağu 2017 23:34 Rakibe saldırırken kan efektlerinin biraz daha belirgin olması ve düşmana tersinden vurma sorununu da kaldırırlarsa iyi olur adam fareyi ters kesiyor .
Büyücü için ? kaçarken skıll atamaması çok saçma olmazmıydı yoksa ben mi yanlış anladım
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön