Forum yetkililerindeki ciddiyet
- MrDexter1
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Zouka
Re: Forum yetkililerindeki ciddiyet
Karşılıklı oturup, oraletlerimizi yudumlarken tavla atabilecek FDA arıyorum
MrdexteR
- EkSeLaNS53
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Benim forumda gözlemlediğim yetkili arkadaşlarımızın sorulan sorulara daha açıklayıcı cevap vermeleri gerekiyor ve sorun çözme odaklı olmalılar. Mesela 22 temmuzda playstore da hata var Türk Telekom hesabı ile İKV ürünü alamıyoruz demişiz bugün 12 Ağustos hala alamıyoruz , eminim ki bu sorunu iletmişlerdir ama yeterli olmuyor demekki üstünde durmak sorunu çözmek gerekli , devamlı playstore ile irtibat halinde olunmalı. Bu kadar insanın şikayet ettiği bir playstore var , gerekirse bunu daha üst mercilere iletmeleri gerekli , playstore çalışanları belli ki vurdum duymaz. Mesela bide ne demişiz TTnet üyelerine ikv ürünlerinde%15 indirim , bu hem oyuna girerken hemde playstore da her hangi bir ikv ürününün sayfasını açtığınızda görülmekte ama ortada bi indirim yok ve bu başlığı açalı bugün 3. gün olmasına rağmen her hangi bir yetkili başlıkta bir açıklama yapmadı. Neden bu indirimin uygulanmadığına dair bir açıklama yapılamıyor , çok enteresan.
Gel gelelim forum yetkililerimiz iyi niyetli , sabırlı ve eleştiriye açık insanlar. Hiç bir forumda bir oyunu ve o oyunun forum yöneticilerini bu kadar eleştiremeyiz , anında kapatırlar başlığı ve yaptırım uygulanır. Bu konuda yorum yazdığım forumlar arasındaki en sabırlı ve eleştiriye açık yöneticiler kendileri. Yiğidi öldür ama hakkını ver demişler.
Gel gelelim forum yetkililerimiz iyi niyetli , sabırlı ve eleştiriye açık insanlar. Hiç bir forumda bir oyunu ve o oyunun forum yöneticilerini bu kadar eleştiremeyiz , anında kapatırlar başlığı ve yaptırım uygulanır. Bu konuda yorum yazdığım forumlar arasındaki en sabırlı ve eleştiriye açık yöneticiler kendileri. Yiğidi öldür ama hakkını ver demişler.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Kristal
Bizdede kapatıyorlar ama çok şükür yaptırım konusunda biraz hassaslar bunada şükür ne diyelimEkSeLaNS53 yazdı: ↑12 Ağu 2017 07:41 Benim forumda gözlemlediğim yetkili arkadaşlarımızın sorulan sorulara daha açıklayıcı cevap vermeleri gerekiyor ve sorun çözme odaklı olmalılar. Mesela 22 temmuzda playstore da hata var Türk Telekom hesabı ile İKV ürünü alamıyoruz demişiz bugün 12 Ağustos hala alamıyoruz , eminim ki bu sorunu iletmişlerdir ama yeterli olmuyor demekki üstünde durmak sorunu çözmek gerekli , devamlı playstore ile irtibat halinde olunmalı. Bu kadar insanın şikayet ettiği bir playstore var , gerekirse bunu daha üst mercilere iletmeleri gerekli , playstore çalışanları belli ki vurdum duymaz. Mesela bide ne demişiz TTnet üyelerine ikv ürünlerinde%15 indirim , bu hem oyuna girerken hemde playstore da her hangi bir ikv ürününün sayfasını açtığınızda görülmekte ama ortada bi indirim yok ve bu başlığı açalı bugün 3. gün olmasına rağmen her hangi bir yetkili başlıkta bir açıklama yapmadı. Neden bu indirimin uygulanmadığına dair bir açıklama yapılamıyor , çok enteresan.

- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Şehir efsanelerinden olan forum yöneticileri takım elbise giymeden foruma giremiyorlar hikayesini bilmiyorsunuz sanırım.
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
- MrDexter1
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Zouka
İncici değiliz ki ekşi çiyiz
MrdexteR
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Katılmıyorum.Aksine samimi görüyorum yöneticileri.Hızlı desteğe verdikleri cevaplar resmi olacaktır çünkü orada sorun çözmek için varlar ki samimi , içten cevapları da gördük çok kez.
Gerek etkinlik salonlarındaki halleri , gerek forumdaki halleri bence olması gerektiği gibi.
Gerek etkinlik salonlarındaki halleri , gerek forumdaki halleri bence olması gerektiği gibi.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
FiratCakiroglu yazdı: ↑12 Ağu 2017 16:02 Katılmıyorum.Aksine samimi görüyorum yöneticileri.Hızlı desteğe verdikleri cevaplar resmi olacaktır çünkü orada sorun çözmek için varlar ki samimi , içten cevapları da gördük çok kez.
Verdikleri cevap bana göre samimi geliyor. Hızlı destekte verilen cevaplar her ne kadar da resmi görünse de onlarında gönüllü olarak yazacakları iletiler kısıtlıdır.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Aramıza katılmak gibi birşeyden bahsediyorum genel etkileşimde hayalet gibi geziyorlar işlerini yapsınlar tamam eyvallahda onlarda insan bir iki görüş bildirince Turk Telekom veya Sobee batacakmıFiratCakiroglu yazdı: ↑12 Ağu 2017 16:02 Katılmıyorum.Aksine samimi görüyorum yöneticileri.Hızlı desteğe verdikleri cevaplar resmi olacaktır çünkü orada sorun çözmek için varlar ki samimi , içten cevapları da gördük çok kez.