Herkes oyunda en unutamadığı arkadaşını yazsın

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
clairdelune
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Herkes oyunda en unutamadığı arkadaşını yazsın

Mesaj gönderen clairdelune »

Herkesin unutamadığı anıları vardır ! Oyundaki arkadaşlarınız veya uzaktan gördüğünüz oyuncular ile en unutamadıgı anı yazsın :heart_eyes:
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Re: Herkes oyunda en unutamadığı arkadaşını yazsın

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Çok sevdiğim bir arkadaşımla bölgeye girmiştik Sancak sunucusundaydım o zaman tabi kaç sene önce

ORTqX ''kaan''
Bölgeye girdik herşey güzel son ana kadar herşey iyi gidiyor kesim kısımlarını güzel bir şekilde geçtik ve gaffar beye gelmiş bulunmaktaydık bir tank vardı grubumuzda fena değildi kendisi gaffardayız başlayacağız başladık biz kesiyoruz hs attı arkadaş dehşet bir hasar alıyor ''Abi sen içmedin mi iksir yanlış iksirmi içtin ?'' Sorusuna solucan iksir içtim diyerek cevap vermişti =) Biz tabi arkadaşımla skypedeyiz gülmekten oyunu bıraktık kenarı başladık delirmeye skypede Daha sonrasında Dedikki ''Shen iksir felan yokmu en azından elek binle şifa uğraşmasın v.s '' Bu seferde arkadaşımız direnç asit felan iksir yansıtmıştı biz tamamen koptuk o noktadan sonra oyunu bir kenarı bıraktık haliyle :D gruptan tabi tanımadığımız insanlarda vardı haliyle Argo lar havada uçuşuyor :D buda böyle bir anıdır
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
MrDexter1
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Zouka

Mesaj gönderen MrDexter1 »

yıllar geçse bile üstünden unutamayacağım tek şey canım 8li tılsım
MrdexteR
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Beta zamanı geçtikten sonra yeni yeni sunucu Eminönü karakter isimlerim Myprofesyonel, Kızılmadalyon,
Sevecen. Aradığım kişi TatarRamazan mıydı Tatarla başlayan birisimiydi ismini hatırlayamıyorum.
Eğer o arkadaş şuan oynuyorsa bana özelden ulaşabilir mi (dipnot gözlüklüydü-hatırlanması açısından)
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

MrDexter1 yazdı: 10 Ağu 2017 22:23 yıllar geçse bile üstünden unutamayacağım tek şey canım 8li tılsım
Sanırım yerinde bir video olabilir =))) Evett 8 li tılsım bugunu yok ederken :blush:

Bakınıızzz !!!! Birrrrrrr İkiiiii Üççççç Dörrrrttt Beşşşş Alltttııııı Yediiiiiiii Sekizzzz

Evet telaş yok =) 4 Tılsım ile devam ediniz

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Crazyman diye bir arkadaşım vardı ismini maalesef unuttum ama önemli bir yeri vardı bende, duygulandım.
kedi
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

39 seviye döneminde, Savaşçıenes, Karagümrüklü ve İmzaxinferno..

Bu 3 şahsın bana verdiğini maddi ve manevi hala unutmadım, eğer şuan sesimi duyuyorlarsa lütfen bana ulaşsınlar..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

SPIEGLEIN yazdı: 10 Ağu 2017 22:33
MrDexter1 yazdı: 10 Ağu 2017 22:23 yıllar geçse bile üstünden unutamayacağım tek şey canım 8li tılsım
Sanırım yerinde bir video olabilir =))) Evett 8 li tılsım bugunu yok ederken :blush:

Bakınıızzz !!!! Birrrrrrr İkiiiii Üççççç Dörrrrttt Beşşşş Alltttııııı Yediiiiiiii Sekizzzz

Evet telaş yok =) 4 Tılsım ile devam ediniz

:') :') :')
Resim
Kullanıcı avatarı
otobanfaresi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen otobanfaresi »

Oyuna ilk başladığımda 7.sınıf falandım meteor eklendikten 1 hafta sonra oyuna başladım teşkilat sunucusunda myangel diye bi savaşcı açmıştım tabii bizden büyük abi abla çok muhabbet edemiyoduk bilenler bilir dadaşkent loncasının full alman ok ucu meteoru ağlattığı yıllar :) neyse nuri diye biriyle tanıştık hiç aramızdan su sızmıyor karakterinin adı bjkxnuri ydi sanırım yaşımız aynı olduğu için muhabbet güzeldi sonra plus almak istedim plusta o zamanlarda ya kredi kartıyla alıyosun ya da sobee bin anlaşmalı internet cafeleri vardı aydında yoktu 2010 da gelmişti bu nuriye ben plus konusunu açtımda kanka sen ver bana hesabı alayım plus nolacak babamın kredi kartı var demişti tabii nuri benim en iyi arkadaşım olduğu için hemen vermiştim sonrası malumunuz.. :) burdan okuyosa dargın kırgın değilim canın sağolsun konyalı bjknuri selam olsun sana :)
Beyazköşk
OTOBANxFARESİ
xoToBaNxFaReSix
Otobanfaresii
Betadan Günümüze...
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SERDARBEY »

Esadullah yazdı: 10 Ağu 2017 22:41 39 seviye döneminde, Savaşçıenes, Karagümrüklü ve İmzaxinferno..

Bu 3 şahsın bana verdiğini maddi ve manevi hala unutmadım, eğer şuan sesimi duyuyorlarsa lütfen bana ulaşsınlar..
Ali enesle buluşmuştum istanbulda sarışın biriydi efendi insandi :) facebookda ekli bende

“Genel Etkileşim” sayfasına dön