Karakterim silinmiş
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Re: Karakterim silinmiş
Gönüllülükte bir yere kadar Profesyonel bir çalışma şekli gelmeli artık ama nerdeee

- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Patron çıldırmış
Arkadaşlar bu arada kontrol ettim çemberlitaş pakedini 9 temmuz tarihinde çekmiş arkadaşım oyunu 9 gün oynadıktan sonra yani en son 18 temmuzda giriş yaptığımızı çok net hatırlıyorum ama karakter 1 temmuzda silinmiş malesef hayalet karakterle filan oynadık demek ki...
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

Tabiki bildiririm.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
kdrcngz yazdı: ↑10 Ağu 2017 17:36 Arkadaşlar bu arada kontrol ettim çemberlitaş pakedini 9 temmuz tarihinde çekmiş arkadaşım oyunu 9 gün oynadıktan sonra yani en son 18 temmuzda giriş yaptığımızı çok net hatırlıyorum ama karakter 1 temmuzda silinmiş malesef hayalet karakterle filan oynadık demek ki...
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

Çok yoğunlar olabilir böyle hatalar mı diyelim bilemedim böyle hata mı olur abiSPIEGLEIN yazdı: ↑10 Ağu 2017 20:42kdrcngz yazdı: ↑10 Ağu 2017 17:36 Arkadaşlar bu arada kontrol ettim çemberlitaş pakedini 9 temmuz tarihinde çekmiş arkadaşım oyunu 9 gün oynadıktan sonra yani en son 18 temmuzda giriş yaptığımızı çok net hatırlıyorum ama karakter 1 temmuzda silinmiş malesef hayalet karakterle filan oynadık demek ki...![]()
hayalet karakterle oynarken bi karaköy kuklacı felan hangisi olduğuna baksaydın
![]()

Arkadaşlar belki aranızda merak edenler vardır.Konu hala çözülmedi.Lütfen yönetici tanıdığı olan varsa bu başlığa davet edebilir mi veya attığım ticketlara cevap vermelerini söyleyebilir mi ?
Merhabalar;
Destek birimine göndermiş olduğunuz başvurular işlem sırasına göre sisteme aktarılır ve başvurunuzun sırası geldiğinde incelenerek tarafınıza dönüş yapılır. Üyelik sorunları birimine yapılan başvurular teferruatlı ve uzun vadeli incelemeler gerektirdiği durumların oluşması durumunda geri dönüş sürelerinde gecikme yaşanabilmektedir. Bu süre zarfında tarafınıza gelecek cevabı beklemenizi rica ederiz.
Destek birimine göndermiş olduğunuz başvurular işlem sırasına göre sisteme aktarılır ve başvurunuzun sırası geldiğinde incelenerek tarafınıza dönüş yapılır. Üyelik sorunları birimine yapılan başvurular teferruatlı ve uzun vadeli incelemeler gerektirdiği durumların oluşması durumunda geri dönüş sürelerinde gecikme yaşanabilmektedir. Bu süre zarfında tarafınıza gelecek cevabı beklemenizi rica ederiz.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!