Yakın çevre
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Yakın çevre
Tayin sebebi ile Balıkesir edremit ilçesine yerleşiyorum. Bu civarda ve yakın il-ilçelerde oynayan oyuncu arkadaşlar ile tanışmayı umuyorum. Buluşup sohbet edebileceğimiz bir ortam kurmak istiyorum. Yakın civardaki oyunculara duyurulur. Beyazköşk sunucundan KIZILKANAT ve AKSELEROGRAFÇI Karakterlerimin adları
Re: Yakın çevre
Bende hep istemişimdir böyle şeyler yapmayıybrdelisix yazdı: ↑10 Ağu 2017 15:31 Tayin sebebi ile Balıkesir edremit ilçesine yerleşiyorum. Bu civarda ve yakın il-ilçelerde oynayan oyuncu arkadaşlar ile tanışmayı umuyorum. Buluşup sohbet edebileceğimiz bir ortam kurmak istiyorum. Yakın civardaki oyunculara duyurulur. Beyazköşk sunucundan KIZILKANAT ve AKSELEROGRAFÇI Karakterlerimin adları
(İzmir)
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Winter Is Coming
Tabikide benimde oyun içersinden 3 4 kişi ile görüştüğümüz oluyor giderim onlar gelir
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Winter Is Coming
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

Bir ara başka şehirlerde dahil öyle planlar olmuştu ama havada kaldı hepsi. Yönetim birşeyler yapsa güzel olur aslında şöyle bir kenan migo yüzüklerini dizsek yine

- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi

Daha önce istanbul da 8-10 kişilik arkadaş grubuz olmuştu. Hala yüzyüze görüşüyoruz fakat farklı yerlerde de bu tarz buluşmalar yapmak istiyorum. GM arkadaşlardan da katılan olur mu acaba
Maksat sohbet, birşey istemeceğiz yani çekinmelerine gerek yok