Biz Bu Sunucuya Acıldıgı gün geldik Burda Gelmek Önemli olan degil Laf oLsun diye konusanlar var bunu bilsinler siz kimsiniz ? gibi laflar söylüyorsunuz ? Bizim Kim olgumuzu biLen biLir..Onuda eskiler bilir .Su An bi ben oynuyorum Sarıölüm.Diger Beyazölüm (Mehmet abim) Metin2 Kızılölüm (Ömer abim) Metin 2 ' oynuyorlar. bunu bilin. Beni tek gördüm diye . Laf yapmayın.Ha bu suncuuda Ne yaptım MeseLesine.gelirsek.Bu sunucuda : Klanda iLk 2 ' yıldız oLan car Beyazölüm iLk Şah kobrayı tek kesen Beyazölüm Eskiden yazıLanları cok iyi hatırlıyorum bu ölümler suncuuyu satın alcak diye bölgeden cok laf yapıldı .. Bunu biLin.
Saygılarımla..Ölümler .Tekrar geLcek BUnu unutmayın..
Sözüm O ki Bizi Kücük Düşürmeye CalısanLara sadece kücük bir. Uyarı..
amonra153 yazdı:KİMSE KİMSEDEN ÜSTÜN DEİLDİR...NE SEN KENDİNİ ÜSTÜN GİR NE ONLAR SENİ ÜSTÜN GÖRSÜN
BAZILARI OYUNU OYNAMAK İÇİN OYNAR,BAZILARI OYNATMAK İÇİN ...
Dİ0SXXAMONRA
Benim Kendimi Üstün qöRdüqüm yhoqq ben kendi halime takılıom Aamaa Tabi biLip biLmeden konuyaa yorum yapmayı biliyonuz anca.. baska bişey deqil Benim bu konuyu açmam daki amaç bazı sahısların kendini bilmes konusmaları... konuyu bil..sonrada tekrar yorum yap
moment yazdı:Biz Bu Sunucuya Acıldıgı gün geldik Burda Gelmek Önemli olan degil Laf oLsun diye konusanlar var bunu bilsinler siz kimsiniz ? gibi laflar söylüyorsunuz ? Bizim Kim olgumuzu biLen biLir..Onuda eskiler bilir .Su An bi ben oynuyorum Sarıölüm.Diger Beyazölüm (Mehmet abim) Metin2 Kızılölüm (Ömer abim) Metin 2 ' oynuyorlar. bunu bilin. Beni tek gördüm diye . Laf yapmayın.Ha bu suncuuda Ne yaptım MeseLesine.gelirsek.Bu sunucuda : Klanda iLk 2 ' yıldız oLan car Beyazölüm iLk Şah kobrayı tek kesen Beyazölüm Eskiden yazıLanları cok iyi hatırlıyorum bu ölümler suncuuyu satın alcak diye bölgeden cok laf yapıldı .. Bunu biLin.
Saygılarımla..Ölümler .Tekrar geLcek BUnu unutmayın..
Sözüm O ki Bizi Kücük Düşürmeye CalısanLara sadece kücük bir. Uyarı..
enesmik yazdı:Güzel bi cevap,siz ölümsünüz diye girmeyelim mi oyuna
Cocuqmusun Nesin sen yaw yasın kaçç 5 -10qiib konustuqun keLimeLer...Aynen sende her b*qa atlayıp yorum yapma yarası olan gocunur... tamam mıı yarası olana yazdım bunu.. yaran warki sende kocunuon.
1 efendi gibi konuş babanın forumu değil burası Burda ahkam kesiyorsun bilmem tılsım açıldığında gelmiş bilmem ölümmüş ben espri amaçlı bi cevap yazmıştım ama insan olan anlar Bilmem ilk şahı kesmişler,bilmem ilk 2 yıldızmış bunlar övünülecek şey ise siz gm olacak adamsınız :mrgreen: