Bir süredir bazı konularda dikkat çekiyorum bu şahısa.Gerçekten oyun içerisindeki her şüpheme ve merakıma gerek forumdan HollyShit ve diğer araştırmacı arkadaşlar sayesinde gerek kendi fikir yürütmelerim sonucunda cevap bulabilmiştim.Ancak şu Selami Kelaynak oturdu içime.Şimdi oyunda sırf NPC tanıtmak için görevler mevcut.Ancak bu Selami Kelaynak görevi öyle birşey değil.İlk olarak Bab-ı Ali Muhafızı bahsediyor bu adamdan bize.Bildiğin alakasız laf arasında geçiyor.Tam sırasını hatırlamıyorum ancak biz bu adamın izini sürmek için Hamit Pehlivan ve Aktar Şevket'e kadar gidiyoruz.Ne hikmetse Vahşiye dert olmuş mor farenin bulunduğu mağaracıklarda Selami'nin izine rastlıyoruz.Dikkat çekmek istediğim ilk nokta bu.Buraya kadar herşey normal.Birtakım kişiler merak ediyor Selamiyi.Ama burada Vahşi'nin içine dert olan fare ile Selami ne alaka? diyorum kendi kendime.Buradan sonra Sivri Adada buluyoruz izini.Taştır tazıdır ufkabakandır derken Selami'nin teknesini buluyoruz.Selami'nin laps diye hikayenin ortasına düşeceğine adım kadar eminim.Çok uzayan ve ucu gelmeyen bir görev.Yan görevcik olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.Hani şu sonuna gelindiğinde "Vaaaaaay bea" dediğimiz görevlerden biri olduğunu düşünüyorum.Buraya yazmamın sebebi merakımı yenememem.@HollyShit araştırdın bu konuyu biliyorum ortaya çık.
Selami Kelaynak
Selami Kelaynak
Selam arkadaşlar,
Bir süredir bazı konularda dikkat çekiyorum bu şahısa.Gerçekten oyun içerisindeki her şüpheme ve merakıma gerek forumdan HollyShit ve diğer araştırmacı arkadaşlar sayesinde gerek kendi fikir yürütmelerim sonucunda cevap bulabilmiştim.Ancak şu Selami Kelaynak oturdu içime.Şimdi oyunda sırf NPC tanıtmak için görevler mevcut.Ancak bu Selami Kelaynak görevi öyle birşey değil.İlk olarak Bab-ı Ali Muhafızı bahsediyor bu adamdan bize.Bildiğin alakasız laf arasında geçiyor.Tam sırasını hatırlamıyorum ancak biz bu adamın izini sürmek için Hamit Pehlivan ve Aktar Şevket'e kadar gidiyoruz.Ne hikmetse Vahşiye dert olmuş mor farenin bulunduğu mağaracıklarda Selami'nin izine rastlıyoruz.Dikkat çekmek istediğim ilk nokta bu.Buraya kadar herşey normal.Birtakım kişiler merak ediyor Selamiyi.Ama burada Vahşi'nin içine dert olan fare ile Selami ne alaka? diyorum kendi kendime.Buradan sonra Sivri Adada buluyoruz izini.Taştır tazıdır ufkabakandır derken Selami'nin teknesini buluyoruz.Selami'nin laps diye hikayenin ortasına düşeceğine adım kadar eminim.Çok uzayan ve ucu gelmeyen bir görev.Yan görevcik olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.Hani şu sonuna gelindiğinde "Vaaaaaay bea" dediğimiz görevlerden biri olduğunu düşünüyorum.Buraya yazmamın sebebi merakımı yenememem.@HollyShit araştırdın bu konuyu biliyorum ortaya çık.
Tek korkum yaşadığımız herşeyin Selami'nin rüyası çıkması.GBM X mutfak robotuymuş falan.
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Selami Kelaynak
Açıkçası çok fazla araştırdım ama pek umursanacak bir rolü olmadığı kanısına vardım. Bu gidişle Selami Kelaynak ben çıkarsam şaşırmam
.
Çok fazla NPC ve buna bağlı örgün görevler var. Şarapçı, Elif vesaire gibi çok göz önünde olmayan ama Selami Kelaynak'tan daha değerli rolleri olan NPC'ler mevcut. Bunlar üzerinde yoğunlaşıyorum şu an.
Çok fazla NPC ve buna bağlı örgün görevler var. Şarapçı, Elif vesaire gibi çok göz önünde olmayan ama Selami Kelaynak'tan daha değerli rolleri olan NPC'ler mevcut. Bunlar üzerinde yoğunlaşıyorum şu an.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- mahmutcaan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Selami Kelaynak Vahşi Sakindir kesin bilgi yayalım arkadaşlar
- Rebornthebest
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Kuklacı gibi meteorda da izi var sivriadada da. Acaba aynı tekneye binip mi gittiler yoksa Kuklacının ta kendisi mi ?
ALoAzraiL-ALoAzraiLL-ALooAZRAİL-REBORNTHEBEST
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Robot cikmasina iyi güldüm
Asil konuya gelirsek Selami bana göre beyaz şapkalı adam gemiye binip bir yere gitmedi gemisi hala sivride duruyo.

- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Selamiyi kurtarmış olmamız ?Parlementxx yazdı: ↑10 Ağu 2017 08:03 Robot cikmasina iyi güldümAsil konuya gelirsek Selami bana göre beyaz şapkalı adam gemiye binip bir yere gitmedi gemisi hala sivride duruyo.
Kurtarmadık aslında.Somut olarak kurtarmış gibi görünsekte ruhen tükenip bitmişti esir.SPIEGLEIN yazdı: ↑10 Ağu 2017 08:18Selamiyi kurtarmış olmamız ?Parlementxx yazdı: ↑10 Ağu 2017 08:03 Robot cikmasina iyi güldümAsil konuya gelirsek Selami bana göre beyaz şapkalı adam gemiye binip bir yere gitmedi gemisi hala sivride duruyo.
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı
Sahildeki taşın altında bir not kağıdı buldunuz.Kağıtta şunlar yazıyor."Çok yakında karaya elveda . Kelaynak 2006"