Selami Kelaynak

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Selami Kelaynak

Mesaj gönderen Dawnguard »

Selam arkadaşlar,

Bir süredir bazı konularda dikkat çekiyorum bu şahısa.Gerçekten oyun içerisindeki her şüpheme ve merakıma gerek forumdan HollyShit ve diğer araştırmacı arkadaşlar sayesinde gerek kendi fikir yürütmelerim sonucunda cevap bulabilmiştim.Ancak şu Selami Kelaynak oturdu içime.Şimdi oyunda sırf NPC tanıtmak için görevler mevcut.Ancak bu Selami Kelaynak görevi öyle birşey değil.İlk olarak Bab-ı Ali Muhafızı bahsediyor bu adamdan bize.Bildiğin alakasız laf arasında geçiyor.Tam sırasını hatırlamıyorum ancak biz bu adamın izini sürmek için Hamit Pehlivan ve Aktar Şevket'e kadar gidiyoruz.Ne hikmetse Vahşiye dert olmuş mor farenin bulunduğu mağaracıklarda Selami'nin izine rastlıyoruz.Dikkat çekmek istediğim ilk nokta bu.Buraya kadar herşey normal.Birtakım kişiler merak ediyor Selamiyi.Ama burada Vahşi'nin içine dert olan fare ile Selami ne alaka? diyorum kendi kendime.Buradan sonra Sivri Adada buluyoruz izini.Taştır tazıdır ufkabakandır derken Selami'nin teknesini buluyoruz.Selami'nin laps diye hikayenin ortasına düşeceğine adım kadar eminim.Çok uzayan ve ucu gelmeyen bir görev.Yan görevcik olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.Hani şu sonuna gelindiğinde "Vaaaaaay bea" dediğimiz görevlerden biri olduğunu düşünüyorum.Buraya yazmamın sebebi merakımı yenememem.@HollyShit araştırdın bu konuyu biliyorum ortaya çık. :) Tek korkum yaşadığımız herşeyin Selami'nin rüyası çıkması.GBM X mutfak robotuymuş falan.
Resim
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Re: Selami Kelaynak

Mesaj gönderen BayTerapi »

Rüya falan olayına hiç girme ağlarım. ':)
kedi
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HollyShit »

Açıkçası çok fazla araştırdım ama pek umursanacak bir rolü olmadığı kanısına vardım. Bu gidişle Selami Kelaynak ben çıkarsam şaşırmam :) .

Çok fazla NPC ve buna bağlı örgün görevler var. Şarapçı, Elif vesaire gibi çok göz önünde olmayan ama Selami Kelaynak'tan daha değerli rolleri olan NPC'ler mevcut. Bunlar üzerinde yoğunlaşıyorum şu an.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

BayTerapi yazdı: 10 Ağu 2017 01:48 Rüya falan olayına hiç girme ağlarım. ':)
':) ':) :')
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
mahmutcaan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen mahmutcaan »

Selami Kelaynak Vahşi Sakindir kesin bilgi yayalım arkadaşlar
Kullanıcı avatarı
Rebornthebest
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rebornthebest »

Kuklacı gibi meteorda da izi var sivriadada da. Acaba aynı tekneye binip mi gittiler yoksa Kuklacının ta kendisi mi ?
ALoAzraiL-ALoAzraiLL-ALooAZRAİL-REBORNTHEBEST
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Robot cikmasina iyi güldüm :) Asil konuya gelirsek Selami bana göre beyaz şapkalı adam gemiye binip bir yere gitmedi gemisi hala sivride duruyo.
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Parlementxx yazdı: 10 Ağu 2017 08:03 Robot cikmasina iyi güldüm :) Asil konuya gelirsek Selami bana göre beyaz şapkalı adam gemiye binip bir yere gitmedi gemisi hala sivride duruyo.
Selamiyi kurtarmış olmamız ?
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

SPIEGLEIN yazdı: 10 Ağu 2017 08:18
Parlementxx yazdı: 10 Ağu 2017 08:03 Robot cikmasina iyi güldüm :) Asil konuya gelirsek Selami bana göre beyaz şapkalı adam gemiye binip bir yere gitmedi gemisi hala sivride duruyo.
Selamiyi kurtarmış olmamız ?
Kurtarmadık aslında.Somut olarak kurtarmış gibi görünsekte ruhen tükenip bitmişti esir.
Resim
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen amirogllu »

Sahildeki taşın altında bir not kağıdı buldunuz.Kağıtta şunlar yazıyor."Çok yakında karaya elveda . Kelaynak 2006"
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön