ESKİ KONU HK.(legendKUKLUX)
ESKİ KONU HK.(legendKUKLUX)
Bundan 1-2 hafta önce tılsım düzeniyle ilgili bi konu açmıştım hatırlarsanız ve yapılan yorumlarda şunu fark ettim. Oyuna gerçekten emek verip varlık sahibi olanlar hak verip tılsım düzeni eskisi gibi olmalı dedi. Ama ne yazık ki oyuna 50 kuruş katkısı olmayanların ohh canıma değsin tılsım kullanamayacaksınız tarzındaki yorumlar üzdü. Çünkü ileride bu sorunu sizde çekeceksiniz. 400m den Fizik Bilgisi III satılıyo şuan. Oyuna gerçekten emek verip bişeyler yapmaya çalışan insanlar şuan tılsımları satıp oyunu bırakmaya çalışırken lodos sancakta"abi 500 bin verir misin" diyenler ise bu duruma seviniyor. Oyun hatası felan dersiniz yenilik getireceğimiz için yaptık dersiniz olabilir ama ortada verilen bi emek var kendi adıma konuşayım son iki ayda 13bin akçe alımı yaptım burda onlarca kişi neden zam yaptınız derken ben yenilik gelecek diyip alım yaparken çekinmedim ama yenilik gelecek diye verdiğim emeği çöpe atmam iyi forumlar.

Sunucu: Teşkilat
Karakter: legendKUKLUX
Sınıf : Büyücü
Karakter: KuKLuXcCc
Sınıf: Savaşçı
Karakter: Kukluxhealth
Sıınıf: Şifacı

Re: ESKİ KONU HK.(legendKUKLUX)
Dostum bu düzenlemenin bunca zaman gecikmeli olarak gelmesi elbette üzücü oldu, ancak bir oyun hatasının düzeltilmesi elbette gereken bir durum, insanların tılsımlar elimde patlayacak endişesiyle alelacele tılsımları ölü fiyattan elden çıkarmaları kendi enayilikleri bunda yönetimin bir suçunu görmüyorum , şuan boşa çıktıysa tılsımın at köşeye dursun , yeni gelecek bölgenin neler getireceğini göremeyiz, 400m e sattığın fizik 3 tılsımı en gereken tılsım olup fiyatı 700 e de çıkabilir bunu unutma , aceleci davranmayın..
İyi oyunlar.

İyi oyunlar.
Tılsım olayını geçtim. Zaten öyle bi isteği olan kişi desteğe mail atar benim buraya yazmaktaki amacım benim gibi oyundan soğuyan insanlar var mıdır. Tabi az buçuk tepkimi de gösterdim ama burda hiç bi sıkıntı çekmeyen insanların bize değil çözüm bulmak değil geçmiş olsun demek "ohh iyi oldu elinizde patladı kullanamıyosunuz zaten sizin yüzünüzden bu oyundan nefret ediyorduk "tarzındaki cümleleri hayal kırıklığına uğrattı. Bunu dillendirmek istedim.Lahza yazdı: ↑10 Ağu 2017 00:09 Dostum bu düzenlemenin bunca zaman gecikmeli olarak gelmesi elbette üzücü oldu, ancak bir oyun hatasının düzeltilmesi elbette gereken bir durum, insanların tılsımlar elimde patlayacak endişesiyle alelacele tılsımları ölü fiyattan elden çıkarmaları kendi enayilikleri bunda yönetimin bir suçunu görmüyorum , şuan boşa çıktıysa tılsımın at köşeye dursun , yeni gelecek bölgenin neler getireceğini göremeyiz, 400m e sattığın fizik 3 tılsımı en gereken tılsım olup fiyatı 700 e de çıkabilir bunu unutma , aceleci davranmayın..
İyi oyunlar.

İlk olarak oyun hatası altında avantaj sağlayıp sonra bu avantaj kaldırılınca 'ya ama emek' diyerek meşrulaştırmaya çalışmak akıl kârı değil. 'Oyun hatası'nı kullanırken aldığınız riskler arasında bu hatanın düzeltilmesi de olmalı ve eğer planlamanızı buna göre yapmadıysanız bu, sonuçlarına katlanmanız gereken bir durum oluşturur.
İkinci olarak: kimse oyuna aylık bir bütçe ayırmak zorunda değil. Yaptığınız tespit ne kadar doğru bilemeyeceğim ama doğru dahi olsa amaç nedir, anlamak güç. Oyun hatasından avantajı elde eden siz, oyun hatası kalkınca emeklerim gitti diyen siz, emeklerimi çöpe atmam diyen siz: konunun ilgili ve alakadar kişisi sizken neden foruma böyle bir başlık açtınız merak ettim.
Ek olarak yazmışsınız da zaten bu konu hakkında bir sürü başlık açıldı. Arama yaptığınızda ulaşacağınıza eminim. [color]

İkinci olarak: kimse oyuna aylık bir bütçe ayırmak zorunda değil. Yaptığınız tespit ne kadar doğru bilemeyeceğim ama doğru dahi olsa amaç nedir, anlamak güç. Oyun hatasından avantajı elde eden siz, oyun hatası kalkınca emeklerim gitti diyen siz, emeklerimi çöpe atmam diyen siz: konunun ilgili ve alakadar kişisi sizken neden foruma böyle bir başlık açtınız merak ettim.
Ek olarak yazmışsınız da zaten bu konu hakkında bir sürü başlık açıldı. Arama yaptığınızda ulaşacağınıza eminim. [color]
- Yayın: https://www.twitch.tv/yigas_
- YouTube (eski yayınlar): https://www.youtube.com/@YigasHD/videos
- Eminönü: Yigas, Zekhan, Poohdini, Jacque
- Beyazköşk: Crimzon, Shekinah, Robyn
Üst mesajda @Yafp çok güzel yanıtlamış.Ancak kendini yormasına gerek yoktu.Tek cümleyle açıklarsak: bunu meşrulaştırmanın hiçbir yolu yok.

- 
				CONCORDIA
- Salgın Koruyucusu 
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Tılsım sistemi oyuna ilk eklendiği zaman yapılan açıklamada her karakter aynı anda 2 Major 2 Minör tılsım kullanabilecek diye bir açıklama zaten vardı. Günümüze kadar da artık aynı anda 8 tılsım kullanılabilir gibi bir açıklama gelmediğine göre oyuncuların bu yaptığı bir oyun açığını kullanmak oluyor ki bu çoğu Online oyunda ağır cezalara sebebiyettir. Ben şahsen hiçbir zaman bu bugu kullanmadım. Oyun hatası olduğunu biliyordum ve bundan haksız kazanç sağlayanların ceza alacağını bekliyordum. Siz bu bugu kullanıp kazanç elde etmenize ve bug kaldırılınca ceza almamanıza rağmen bir de üstüne eski bugun tekrar getirilmesini istiyorsunuz. Sadece ceza almadığınıza ve açıktan elde ettiğiniz kazancın elinizden alınmadığına doğa edin derim. İyi forumlar.kuklux33 yazdı: ↑10 Ağu 2017 00:02 Bundan 1-2 hafta önce tılsım düzeniyle ilgili bi konu açmıştım hatırlarsanız ve yapılan yorumlarda şunu fark ettim. Oyuna gerçekten emek verip varlık sahibi olanlar hak verip tılsım düzeni eskisi gibi olmalı dedi. Ama ne yazık ki oyuna 50 kuruş katkısı olmayanların ohh canıma değsin tılsım kullanamayacaksınız tarzındaki yorumlar üzdü. Çünkü ileride bu sorunu sizde çekeceksiniz. 400m den Fizik Bilgisi III satılıyo şuan. Oyuna gerçekten emek verip bişeyler yapmaya çalışan insanlar şuan tılsımları satıp oyunu bırakmaya çalışırken lodos sancakta"abi 500 bin verir misin" diyenler ise bu duruma seviniyor. Oyun hatası felan dersiniz yenilik getireceğimiz için yaptık dersiniz olabilir ama ortada verilen bi emek var kendi adıma konuşayım son iki ayda 13bin akçe alımı yaptım burda onlarca kişi neden zam yaptınız derken ben yenilik gelecek diyip alım yaparken çekinmedim ama yenilik gelecek diye verdiğim emeği çöpe atmam iyi forumlar.
Yahu oyun hatasıydı düzeltileceğini biliyorduk. Bende 8 tılsım kullanan birisiydim. Onun zevkini aldım insan tekrar istiyor tabi ama sonuçta düzeltilecek birşeydi. Emeklerimin çöpe gittiği felanda yok ürettim duruyor nedir yani? 4 Tılsım kullanıpta 8 takabileceğini bilmeyen insanlar vardı söylediğim zamanda inanmazlardı. Adil bir oyun her zaman istiyoruz tabiki. Kızdığım tek birşey var kimse yanlış anlamasın. Kader Mühürleri tutmayınca ekmek teknesine dönmeniz gözler önünde açık bir şekilde. KM oynayan bir elin parmaklarını geçmez diyede bir iddia atıyorum buraya. Aksini düşünen varsa buyursun tartışalım iyi geceler.

Kader mühürlerine sarf edilen zaman ve emek ikv üzerinde sarf edilseydi çok farklı şeyleri konuşuyor olurduk ve oyunumuz şuan çok farklı yerlerde olurdu, umarım hatanın neresinden dönülürse kârdır mantığı ile güzel günlerimizin önü açılmıştır .Caugar yazdı: ↑10 Ağu 2017 00:53 Yahu oyun hatasıydı düzeltileceğini biliyorduk. Bende 8 tılsım kullanan birisiydim. Onun zevkini aldım insan tekrar istiyor tabi ama sonuçta düzeltilecek birşeydi. Emeklerimin çöpe gittiği felanda yok ürettim duruyor nedir yani? 4 Tılsım kullanıpta 8 takabileceğini bilmeyen insanlar vardı söylediğim zamanda inanmazlardı. Adil bir oyun her zaman istiyoruz tabiki. Kızdığım tek birşey var kimse yanlış anlamasın. Kader Mühürleri tutmayınca ekmek teknesine dönmeniz gözler önünde açık bir şekilde. KM oynayan bir elin parmaklarını geçmez diyede bir iddia atıyorum buraya. Aksini düşünen varsa buyursun tartışalım iyi geceler.
- EkSeLaNS53
- Cin Avcısı 
- Klan: Arzın Çocukları
Öncelikle emek dediğin şey para , para vermişsin akçeyle onu bunu çekip satıp tılsımları yapmışsın. Oyuna 50 kuruş katkısı olmayan adam dediğin insanlarında senin gibi oyuna para harcayacak durumları olsa yaparlardı kuşkusuz. O yüzden arkadaşım bence oyuna 50 kuruş harcamayan veya harcayamayan insanların emekleri bu oyunda daha çoktur , çünkü onlar senin 1 günde parayla yaptığın tılsımı , saatlerce oyunda vakit geçirerek , maden , maden gezerek aylar sonra yapabiliyorlar. Şimdi hanginizin emeği daha fazla ?kuklux33 yazdı: ↑10 Ağu 2017 00:02 Bundan 1-2 hafta önce tılsım düzeniyle ilgili bi konu açmıştım hatırlarsanız ve yapılan yorumlarda şunu fark ettim. Oyuna gerçekten emek verip varlık sahibi olanlar hak verip tılsım düzeni eskisi gibi olmalı dedi. Ama ne yazık ki oyuna 50 kuruş katkısı olmayanların ohh canıma değsin tılsım kullanamayacaksınız tarzındaki yorumlar üzdü. Çünkü ileride bu sorunu sizde çekeceksiniz. 400m den Fizik Bilgisi III satılıyo şuan. Oyuna gerçekten emek verip bişeyler yapmaya çalışan insanlar şuan tılsımları satıp oyunu bırakmaya çalışırken lodos sancakta"abi 500 bin verir misin" diyenler ise bu duruma seviniyor. Oyun hatası felan dersiniz yenilik getireceğimiz için yaptık dersiniz olabilir ama ortada verilen bi emek var kendi adıma konuşayım son iki ayda 13bin akçe alımı yaptım burda onlarca kişi neden zam yaptınız derken ben yenilik gelecek diyip alım yaparken çekinmedim ama yenilik gelecek diye verdiğim emeği çöpe atmam iyi forumlar.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu 
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Bende oyuna deli gibi para yatıranlardanım çünkü vaktim yok akşamdan akşama 2 3 saat girebiliyorum yatırma gibi imkanım var haliyle bende bunu yapıyorum evet eskiden bir açığı kullanıyorduk  8 set kullanmak çok hoş oluyordu ve gerçekten çok keyif veriyordu 8 tılsım kullanan arkadaşlar bilir  

Böyle bir durum oluşması gerçekten bende duyduğumda sinirlenmiş bulunup forumdada az buçuk tepkimi göstermiştim sonrasında zaten bir oyun hatasının açığı kullanıyorduk diyip önüme bakmıştım. Edilen zararları ise kat ve kat çıkartmışızdır o keyfi sürerek.

Böyle bir durum oluşması gerçekten bende duyduğumda sinirlenmiş bulunup forumdada az buçuk tepkimi göstermiştim sonrasında zaten bir oyun hatasının açığı kullanıyorduk diyip önüme bakmıştım. Edilen zararları ise kat ve kat çıkartmışızdır o keyfi sürerek.