Oyunda hile yaptım banlandım açın hesabımı desem ne kadar mantıklı geliyorsa kulağınıza bunu sadece hile olarak değil forumdada başka şeylerdede aynı mantıkla düşünmelisiniz.
Ben bu mantıkla baktığım için açıkçası karşıyım.
Yıllarını foruma adamış olan mobilsorun'a bir şans daha verin!
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Re: Yıllarını foruma adamış olan mobilsorun'a bir şans daha verin!
2009 da açtığım bir üyelik vardı süresiz uzaklaştırılmışdım DigitalKumSaati isimli moddan burdan eğer görürse bu mesajımı nasılsın iyimisin diye sormak isterim
üye adı: Serserixkratos
Forum uyeliklerine af yok bilginize.
Forum uyeliklerine af yok bilginize.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Re: Yıllarını foruma adamış olan mobilsorun'a bir şans daha verin!
Merhaba arkadaşlar;
mobilsorun adlı kullanıcıyı çoğumuz tanır, anımsarız. Kendisini ile uzun bir süredir özelden zaten görüşüyoruz, talebini bizzat bana da iletti. Fakat maalesef cezasının kaldırılması talebi olumlu karşılanmadı. Çünkü hem diğer oyunculara hem de yetkili kişilere alenen açık bir şekilde küfürlü kelimeler kullanması sebebiyle benzer nedenlerden ötürü zaten bir hayli kabarık olan ceza geçmişinin sonuncusu da süresiz uzaklaştırılmak olmuştu. Bu tür yaptırımlar kişilere caydırıcı olması amacıyla uygulanır, kimsenin özgürlüğünü kısıtlamak gibi bir niyetimiz yok. Dilerse kendisinin yeni bir hesap açarak forumu kullanmaya devam edebileceğini de özelden kendisine iletmiştim. Onun için en sağlıklı çözüm bu olacaktır. Bilgilerinize sunarım.
İyi eğlenceler.
mobilsorun adlı kullanıcıyı çoğumuz tanır, anımsarız. Kendisini ile uzun bir süredir özelden zaten görüşüyoruz, talebini bizzat bana da iletti. Fakat maalesef cezasının kaldırılması talebi olumlu karşılanmadı. Çünkü hem diğer oyunculara hem de yetkili kişilere alenen açık bir şekilde küfürlü kelimeler kullanması sebebiyle benzer nedenlerden ötürü zaten bir hayli kabarık olan ceza geçmişinin sonuncusu da süresiz uzaklaştırılmak olmuştu. Bu tür yaptırımlar kişilere caydırıcı olması amacıyla uygulanır, kimsenin özgürlüğünü kısıtlamak gibi bir niyetimiz yok. Dilerse kendisinin yeni bir hesap açarak forumu kullanmaya devam edebileceğini de özelden kendisine iletmiştim. Onun için en sağlıklı çözüm bu olacaktır. Bilgilerinize sunarım.
İyi eğlenceler.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!