Bu ne saçmalık ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Khain
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Bu ne saçmalık ?

Mesaj gönderen Khain »

Güncelleme haberi ile oyuna dönme düşüncesi olan bir kaç eski oyuncudan biriyim.( Tabii ki istekleri karşılayacak bir güncelleme olduğu takdirde ) . Benim tekrar oyuna dönmem de hiçbir sıkıntı yok,item bakımından.Karakterlerim full,tılsımlar ise loncamız ile ürettiğimiz tılsımlar.Zaten 5 kişilik kendi içimizde bir lonca kurduk ve istediğimiz şekilde bölge atıp tılsım üretebiliyoruz.

Sorun şu ;

Böyle imkanı olmayan uzun süre önce oyunu bırakmış veya oyuna daha yeni başlayacak bir oyuncu için durum ne ? Yapılan her güncelleme oyunda belli bir seviyeye ulaşmış oyuncular için.Her gelen güncelleme ile yeni gelen oyuncuların gelişmesi daha zorlaşıyor.Hele ki tılsımlarla beraber iyice bozuldu tüm bölge.Hatırlasanız eskiden Çemberlitaş'a "Bozmacı","DK'cı","Hasarcı" büyücüler aranırdı.Yani ufakta olsa bir ihtimali vardı Kıyamet Asa'sı olmayan bir büyücünün Çemberlitaş'a girmesi.Sonra M1 çıktı,sonra Met 2/3 çıktı.İşin komik tarafı Çemberlitaş'a girmek için en az bir M1'nizin olması lazım,M1'niz olması içinde bir Y2'niz Trans setiniz ve en önemlisi Akçe'nizin olması lazım. ( Sığınak ve Miğrat için Y2'nin gerekliliğini saymıyorum bile ) .

Sonuç olarak 49 Seviyeye ulaşmış biri öncelikle son güncelleme ile gelen Arz-Lodos bölgesine girip elindeki Güneş Asa ile Xenotim kasıp,akçe ile kondrit çekip Y2 üretmek zorunda.Sonra ilk Grup Bölgesi güncellemesi olan Sığınak ve Miğrat'a girmeli.Sonrasında tekrar Arz-Lodos eklentisiyle gelen Büyük Hol'e girip M1 üretmeli ve 2. Grup bölgesi güncellemesi olan Çemberlitaş'a girmek zorunda.

Siz İstanbul Kıyamet Vakti oynamak isteyen yeni bir oyuncusunuz.Ve size bunlar anlatılıyor.Başlar mısınız,yoksa ufak bir tebessümle "Hadi lan ordan" diyip dalga mı geçersiniz ?
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Re: Bu ne saçmalık ?

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Khain yazdı: 08 Ağu 2017 20:22 Güncelleme haberi ile oyuna dönme düşüncesi olan bir kaç eski oyuncudan biriyim.( Tabii ki istekleri karşılayacak bir güncelleme olduğu takdirde ) . Benim tekrar oyuna dönmem de hiçbir sıkıntı yok,item bakımından.Karakterlerim full,tılsımlar ise loncamız ile ürettiğimiz tılsımlar.Zaten 5 kişilik kendi içimizde bir lonca kurduk ve istediğimiz şekilde bölge atıp tılsım üretebiliyoruz.

Sorun şu ;

Böyle imkanı olmayan uzun süre önce oyunu bırakmış veya oyuna daha yeni başlayacak bir oyuncu için durum ne ? Yapılan her güncelleme oyunda belli bir seviyeye ulaşmış oyuncular için.Her gelen güncelleme ile yeni gelen oyuncuların gelişmesi daha zorlaşıyor.Hele ki tılsımlarla beraber iyice bozuldu tüm bölge.Hatırlasanız eskiden Çemberlitaş'a "Bozmacı","DK'cı","Hasarcı" büyücüler aranırdı.Yani ufakta olsa bir ihtimali vardı Kıyamet Asa'sı olmayan bir büyücünün Çemberlitaş'a girmesi.Sonra M1 çıktı,sonra Met 2/3 çıktı.İşin komik tarafı Çemberlitaş'a girmek için en az bir M1'nizin olması lazım,M1'niz olması içinde bir Y2'niz Trans setiniz ve en önemlisi Akçe'nizin olması lazım. ( Sığınak ve Miğrat için Y2'nin gerekliliğini saymıyorum bile ) .

Sonuç olarak 49 Seviyeye ulaşmış biri öncelikle son güncelleme ile gelen Arz-Lodos bölgesine girip elindeki Güneş Asa ile Xenotim kasıp,akçe ile kondrit çekip Y2 üretmek zorunda.Sonra ilk Grup Bölgesi güncellemesi olan Sığınak ve Miğrat'a girmeli.Sonrasında tekrar Arz-Lodos eklentisiyle gelen Büyük Hol'e girip M1 üretmeli ve 2. Grup bölgesi güncellemesi olan Çemberlitaş'a girmek zorunda.

Siz İstanbul Kıyamet Vakti oynamak isteyen yeni bir oyuncusunuz.Ve size bunlar anlatılıyor.Başlar mısınız,yoksa ufak bir tebessümle "Hadi lan ordan" diyip dalga mı geçersiniz ?
Haklılık payınız var sonuna kadar diyebilirim.

Eskiden kenan junon Ejder son ejder gibi kenana gelicek ejder bu günler çok geride kaldı ve yerini hep daha iyileri aldı bu bakıldığı zaman gerçekten güzel birşey diyebilrim kendi adıma çünkü gelişti bazı şeyler ama gelişirkende oyundaki insanların bir çoğunu sildi süpürdü bıraktı kıyıda köşede geride bıraktı.

Çemberlitaş içinde aynısı ilk başlarda güzeldi ejder bas veya en basiti tank ol frabi shen parlat bi zırhın olsun dirençlerin tutsun az biraz kabiliyetin olsun zamanlada geliştirirsin kabiliyetini ve bir yerlere gelebiliyordu insan bir şekilde şuan yeni başlayan ve daha önce hiç oynamamış insanlar için gerçekten durum biraz vahim.

Kendi adıma konuşmak gerekirse benim pek vaktim yok oyun içi maden çekip para kasma gibi vaktım olmadığı için sürekli nakit ile bir yerlere gelmişimdir oynadığım her oyunda. Ve istanbul kıyamet vaktini daha önce hiç oynamamış ve yeni başlamış olsaydım gene aynısı olacaktı yeterki hoşuma gitsin. Bu arada Beta oyuncusuyum

Online oyun geçmişim büyüktür bir çok oyunu oynamış biri olarak söylemek isterim ki oyuna para yatırmadan bir sonuça varılmıyor aslında varılır ama vakit gerekiyor ve oyuna para yatırmak şart diyebilirim yatırmayacaksan oynama.

Beni yanlış anlamanızı istemem. Şuan yeni başlamış ve yardım ettiğim bir çok insan var ama az ama çok elimden geldiğinde yardımdada bulunuyorum yapabileceklerimi yapmaya çalışıyorum bunu reklam için demiyorum.

Tüm oyunlarda bu geçerli oyuna para yatırmak gerekiyor ama az ama çok
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sora »

Bugün yardıma ihtiyacı olanlar için lonca diye bir konu gördüm. Başvurmak istedim. 40 m aidat var dediler :D Baya yardımsever oyuncular var
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Sora yazdı: 08 Ağu 2017 20:29 Bugün yardıma ihtiyacı olanlar için lonca diye bir konu gördüm. Başvurmak istedim. 40 m aidat var dediler :D Baya yardımsever oyuncular var
Ya =) Diyecek hiç bir şey yok.

Evet arttırıcı almıştır bir şeyler yapmıştır ama en azından şöyle bir şey yapabilirlermiş Sonuçta yardım için açıldığını söylemişsin bassetiğin loncanın en azından ilk ay bir aidat almazlar ikinci ay sonuçta maden v.s şeyler çekmiş olacaksındır 2. ay 40m se 20m olarak alabilirlermiş.

Herşey karakter meselesi maalesef :') :grimacing:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Sora yazdı: 08 Ağu 2017 20:29 Bugün yardıma ihtiyacı olanlar için lonca diye bir konu gördüm. Başvurmak istedim. 40 m aidat var dediler :D Baya yardımsever oyuncular var
Parasever kuracaklarmış yardımsever demişler yanlışlıkla.
Resim
Kullanıcı avatarı
Khain
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Khain »

SPIEGLEIN yazdı: 08 Ağu 2017 20:29

Eskiden kenan junon Ejder son ejder gibi kenana gelicek ejder bu günler çok geride kaldı ve yerini hep daha iyileri aldı bu bakıldığı zaman gerçekten güzel birşey diyebilrim kendi adıma çünkü gelişti bazı şeyler ama gelişirkende oyundaki insanların bir çoğunu sildi süpürdü bıraktı kıyıda köşede geride bıraktı.

Çemberlitaş içinde aynısı ilk başlarda güzeldi ejder bas veya en basiti tank ol frabi shen parlat bi zırhın olsun dirençlerin tutsun az biraz kabiliyetin olsun zamanlada geliştirirsin kabiliyetini ve bir yerlere gelebiliyordu insan bir şekilde şuan yeni başlayan ve daha önce hiç oynamamış insanlar için gerçekten durum biraz vahim.

Kendi adıma konuşmak gerekirse benim pek vaktim yok oyun içi maden çekip para kasma gibi vaktım olmadığı için sürekli nakit ile bir yerlere gelmişimdir oynadığım her oyunda. Ve istanbul kıyamet vaktini daha önce hiç oynamamış ve yeni başlamış olsaydım gene aynısı olacaktı yeterki hoşuma gitsin. Bu arada Beta oyuncusuyum

Online oyun geçmişim büyüktür bir çok oyunu oynamış biri olarak söylemek isterim ki oyuna para yatırmadan bir sonuça varılmıyor aslında varılır ama vakit gerekiyor ve oyuna para yatırmak şart diyebilirim yatırmayacaksan oynama.

Beni yanlış anlamanızı istemem. Şuan yeni başlamış ve yardım ettiğim bir çok insan var ama az ama çok elimden geldiğinde yardımdada bulunuyorum yapabileceklerimi yapmaya çalışıyorum bunu reklam için demiyorum.

Tabii ki katılıyorum akçe verilmeli.Her oyunun ayakta kalabilmesi bir yerlerden geliri olması gerekli.Sorun para yatırabilen ile yatıramayan oyuncu arasındaki fark.

Ve her gelen güncellemenin bi önceki güncelleme ile aşırı dengesiz oluşu.Tek bir bölge ile Ejder Asa'ların çöp olması.Hatırlayın zamanında üretmek istediğimizde Kadimlere 50M çekenler vardı.Kadim Hidra Pençe'si için 49 Level'a yan karakterler kasılırdı.Ve şuan elinde Ejder Asa'sı olan bir büyücünün hiçbir gücü yok.Bu kadar kolay olmamalı yani.Tabii ki yeni gelecek asalar,silahlar öncekilerden güçlü olmalı.Ama bu güç dengesini de iyi yapmak gerekiyor.Yapamadığınız zaman kasanızın bir köşesinde senelerdir elinize almadığınız yükseltilmiş bir Ejder Asa'nız oluyor.Üretirken harcadığımız emekler bir güncelleme ile kasada fazlalık olan ama atmaya kıyamadığınız bir eşya olarak kalıyor.
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Aynı zamanda dostum sıfırdan başlayacaksan mümkün değil kendini yeme derdim ama hazırlıklı isen Eminönü tavsiye ederim. Kenan sallamasyon şuan pek sınıf takıntısı olanı görmedim 1 y2 1 şifa kenanı götürüyor zaten geri kalana pek bakmıyorlar.
Junona artık m23 m1 muhabetti var y2 nadir görüyorum. Savaşçı ile bu tılsımlara ait olmayan bir büyücünün junon macerasıda hüsran açıkçası şuan. Arkadaş ortamı olana başka birşey diyemem. Ç.T. aynı zaten m1 m23 veya bb3 lü elemanlar aranmakta.
Yani dostum sıfır değilsen Eminönünde tutunursunda sıfır olan sıkıntı.
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Khain yazdı: 08 Ağu 2017 20:39
SPIEGLEIN yazdı: 08 Ağu 2017 20:29

Tabii ki katılıyorum akçe verilmeli.Her oyunun ayakta kalabilmesi bir yerlerden geliri olması gerekli.Sorun para yatırabilen ile yatıramayan oyuncu arasındaki fark.

Ve her gelen güncellemenin bi önceki güncelleme ile aşırı dengesiz oluşu.Tek bir bölge ile Ejder Asa'ların çöp olması.Hatırlayın zamanında üretmek istediğimizde Kadimlere 50M çekenler vardı.Kadim Hidra Pençe'si için 49 Level'a yan karakterler kasılırdı.Ve şuan elinde Ejder Asa'sı olan bir büyücünün hiçbir gücü yok.Bu kadar kolay olmamalı yani.Tabii ki yeni gelecek asalar,silahlar öncekilerden güçlü olmalı.Ama bu güç dengesini de iyi yapmak gerekiyor.Yapamadığınız zaman kasanızın bir köşesinde senelerdir elinize almadığınız yükseltilmiş bir Ejder Asa'nız oluyor.Üretirken harcadığımız emekler bir güncelleme ile kasada fazlalık olan ama atmaya kıyamadığınız bir eşya olarak kalıyor.
Öncelikle teşekkür ederim sanırım iyi bir şekilde anladınız beni

''Atmak istesek bile atamadığımız bir eşya =) olarak kalıyor''

Menekşelere az mı verdik 30 m 50m zamanında çok haksızlıklar oldu bu oyunda hemde çok büyük sorunlar yarattı biz oyunculara asaların çöp olması gibi.

Herkes para yatıracak diye bir mecburiyet yok emek ilede zamanında bir yerere geliniyordu ejder asa dönemlerinde oynayanlar çok iyi bilir bunu emekle kastığımız çarlar emekle çektğimiz geceleri sabahları madenler ile bir yerlere gelebildik. Ve direk para yatırarak geldik bu dönemler evet zordu büyük emekler gerekiyordu çok kişi ejder asa yüzünden bıraktı ama çabalayan hırs yapan emek verenler üretim sonunda bir seviyeye gelmiş bulunmaktaydı siğnak mıgrat olarak keyfini aldığımız zamanlardı bu zamanlar sonrasında çemberlitaş çemberlitaş dönemindede bir süreliğine bu devam etti sonrasında ejder asa yerine kıyo asa basmalar çıkmtı ortaya veya ejder asası olan çemberden zırh üretip bu şekildede bir süreliğine bir yere emekle gelindi sonrası zaten karşımızda bulunduğumuz konumdayız.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Khain
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Khain »

Benim de böyle bir fikrim var Meran sunucusu için.Sıfırdan lonca kurmak değil de,lonca olarak yardıma ihtiyacı olan oyuncular için bir şeyler yapabiliriz.Tabii ki karışılıksız olarak :)

Başından beri Meran sunucusunda oynamaktayım.Şuan da galiba Meranda oynayan 10-15 kişi vardır.Sunucu nüfusunu birazda olsa arttırmak için düşünüyoruz böyle bir şey yapmayı.
Kullanıcı avatarı
jerrymaquire
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen jerrymaquire »

Hadi ordan, marioda ki prensesi kurtarırım
Kaybedecek bir şeyinin kalmaması, özgürlük galiba.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön