Veda...

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Bakteri
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Re: Veda...

Mesaj gönderen Bakteri »

BAYCAN BEN BAKTERİ LAN SEN KENDİNİ NE SANIYON HA SÖLE BAKALIMADAM HEPİZE OYUNU BIRAKTIRDI GÖREVİNDEN ALINMASINI TALABİMİZDİR...
Kullanıcı avatarı
Esfa
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Esfa »

GoodfatheR yazdı:Mamo, kaRdeşim bıRakma kaRaRı aLmışın oyunda bana bunu diLe getiRmedin veya göRüşemedik bu kaRaRı aLdığın süRe zaRfında ... Ama ben bunu bıRakmak değiLde ''BİRAZ ARA'' oLaRak göRmek istiyoRum ama kaRaR yine senin bıRakma taRaftaRın değiLim aRa veR geRi geL özLeyince bizi (= HaksızLık heR yeRde vaR kaRdeşim oyunda biRçok kişinn beLiRttği gibi çığRından çıkkın eskiden zevk aLaRak oynadım oyunda canım sıkıLıyo aRtık bende soğudum oyundan aRada biR giRiyoRum biRkaç gündüR ... HayıRLısı oLsun ...Kendine iyi bak kaRdeşim

eywalla alim saolasın kardeşim.ama artık geri dönüşü olmayan bi çıkmaza girdim ben.dün tüm çarları Esfayı mafyaadamı ve diğer kuklacıda bulunan tüm çarları sildim.oyun değişti insanlarda değişti ali herkes senin gibi kalsaydı ne ala sonuna kdr devam ama bazılları kişiliklerini kaybetti.artık bizede yol göründü.ben yokkende kimseye pabuç bırakma :)
Blacksea
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Blacksea »

good bye
Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı