Migrat item düşürme
Migrat item düşürme
Selamın Aleyküm arkadaşlar bi sorum olacak hani şu GİRİŞTE İTEMİN KİME DÜŞECEĞİ NE ATACAĞI BELLİ diyolar nasıl oluyor bu anlatabilir misiniz Migratta felan Grup bölgelerinde şu konuyu açıklığa kavuşturalım

Re: Migrat item düşürme
Yıllardır bunlarla ilgili açıklama yapılıyor.
Bir item havuzundan grup bölgesine girerken itemin düşeceği seçiliyor şuan iş yerindeyim daha detaylı akşam anlatabilirim.
Özet geçicek olursak. İtem havuzu
Önemli değil kaba taslak yazdım biraz ama işleme tarzı bu şekilde
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
3 tur donen bir cark dusun ilk turda sinif secilir ikinci turda cinsiyet ucuncu turda item.

- amirogllu
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Metorin'den Madalya ile birlikte x 9 dolu hazne almıştım Anladığım kadarıyla şans meselesi
Bir Şifacının oksidant yüzüğü vermemesi Bir büyücüye nucleus Yüzük verilmemesi gibi.
lakin girdiğimiz sistem yanlış tabiki 2+2+2 olarak bütün grup bölgeleri sınırlandırılmış hangisi karlı bilmem ;']
Bir Şifacının oksidant yüzüğü vermemesi Bir büyücüye nucleus Yüzük verilmemesi gibi.
lakin girdiğimiz sistem yanlış tabiki 2+2+2 olarak bütün grup bölgeleri sınırlandırılmış hangisi karlı bilmem ;']
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kristal
Bu işin detayını bilemem-bilemeyiz tabi ama sır değil açık açık item düşmüyor mu kardeşim 2+2+2 gireceksin biz gb leri buna göre yaptık diyorlar. E adamlar haklı sen o an zamandan kazandın ama itemi düşüremeyince foruma geldin ya bana o düşmüyor bu düşmüyor muhabbeti yaparsın-yaparız.
Bu işin başka açıklaması yok bana göre ciddi anlamda fark ediyor.
Bu işin başka açıklaması yok bana göre ciddi anlamda fark ediyor.