Vallahi özlüyorum o günleri GM gelirdi toplanıp ismeti keserdik yada handani yada topluca GM Ye saldirirdik izler izler en son hepimize tek atardıSPIEGLEIN yazdı: ↑07 Ağu 2017 19:52İnsanlar alıştı zamanla artık kimse umursamıyor bunları.Rudboy yazdı: ↑07 Ağu 2017 19:50Hayatımda ilk defa bu oyunda gördüm GM lerin oyuna girmedigini hiç bir is yapmadığınıyahu insan en azından haftada 1 kere uğrar hal hatır sorar selam verir. Eskiden yapılıyordu ama nerde o eski GM ler. Eskiden öylesine de olsa oyuna girer iki muhabbet eder ne bilim ismeti keser handani keser toplu katliam yapar falan
Nerullun o muhtesem yetenek vuruşunu en son ne zaman gördünüz ?
sayın ikv yonetımı
Re: sayın ikv yonetımı
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
hıhı. derdinizi anlıyoruz beyfendi bütün şirketçe sizin sorunlarınızı çözmekle meşguluz anlayışınız için teşekkürler .
İyi forumlar.
İyi forumlar.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Canını azaltmak için verdiğimiz o cabalar helekiRudboy yazdı: ↑07 Ağu 2017 19:54Vallahi özlüyorum o günleri GM gelirdi toplanıp ismeti keserdik yada handani yada topluca GM Ye saldirirdik izler izler en son hepimize tek atardıSPIEGLEIN yazdı: ↑07 Ağu 2017 19:52İnsanlar alıştı zamanla artık kimse umursamıyor bunları.Rudboy yazdı: ↑07 Ağu 2017 19:50Hayatımda ilk defa bu oyunda gördüm GM lerin oyuna girmedigini hiç bir is yapmadığınıyahu insan en azından haftada 1 kere uğrar hal hatır sorar selam verir. Eskiden yapılıyordu ama nerde o eski GM ler. Eskiden öylesine de olsa oyuna girer iki muhabbet eder ne bilim ismeti keser handani keser toplu katliam yapar falan
yada eminonuye yada meteora yaratık atarlardi eglenirdik. Şimdi bir kısım maden peşinde bir kısım Gaffar peşinde başka birsey yok
Eski handan
Huzunlendim yak aga yakSPIEGLEIN yazdı: ↑07 Ağu 2017 19:57Canını azaltmak için verdiğimiz o cabalar helekiRudboy yazdı: ↑07 Ağu 2017 19:54Vallahi özlüyorum o günleri GM gelirdi toplanıp ismeti keserdik yada handani yada topluca GM Ye saldirirdik izler izler en son hepimize tek atardıSPIEGLEIN yazdı: ↑07 Ağu 2017 19:52İnsanlar alıştı zamanla artık kimse umursamıyor bunları.Rudboy yazdı: ↑07 Ağu 2017 19:50Hayatımda ilk defa bu oyunda gördüm GM lerin oyuna girmedigini hiç bir is yapmadığınıyahu insan en azından haftada 1 kere uğrar hal hatır sorar selam verir. Eskiden yapılıyordu ama nerde o eski GM ler. Eskiden öylesine de olsa oyuna girer iki muhabbet eder ne bilim ismeti keser handani keser toplu katliam yapar falan
yada eminonuye yada meteora yaratık atarlardi eglenirdik. Şimdi bir kısım maden peşinde bir kısım Gaffar peşinde başka birsey yok
ikv'nin bizde çok güzel anıları var bu anılar zamanlar yerine kötü anılarla doldurmaya başladı umarım ki gelecek güncelleme hepimiz adına hayırlı olur Gelecek olan güncellemede hiç bir şey eskisi gibi olmayacak o günlerin hiç biri geri gelmeyek.
Eski handan![]()
![]()
![]()
Efsanesi heleki
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Rudboy yazdı: ↑07 Ağu 2017 20:00Huzunlendim yak aga yakSPIEGLEIN yazdı: ↑07 Ağu 2017 19:57Canını azaltmak için verdiğimiz o cabalar helekiRudboy yazdı: ↑07 Ağu 2017 19:54Vallahi özlüyorum o günleri GM gelirdi toplanıp ismeti keserdik yada handani yada topluca GM Ye saldirirdik izler izler en son hepimize tek atardıSPIEGLEIN yazdı: ↑07 Ağu 2017 19:52İnsanlar alıştı zamanla artık kimse umursamıyor bunları.Rudboy yazdı: ↑07 Ağu 2017 19:50
Hayatımda ilk defa bu oyunda gördüm GM lerin oyuna girmedigini hiç bir is yapmadığınıyahu insan en azından haftada 1 kere uğrar hal hatır sorar selam verir. Eskiden yapılıyordu ama nerde o eski GM ler. Eskiden öylesine de olsa oyuna girer iki muhabbet eder ne bilim ismeti keser handani keser toplu katliam yapar falan
ikv'nin bizde çok güzel anıları var bu anılar zamanlar yerine kötü anılarla doldurmaya başladı umarım ki gelecek güncelleme hepimiz adına hayırlı olur Gelecek olan güncellemede hiç bir şey eskisi gibi olmayacak o günlerin hiç biri geri gelmeyek.
Eski handan![]()
![]()
![]()
Efsanesi heleki
![]()
Şimdi gelde sen eski handanı sor adamlara
Daha fazla hüznü bünyem kaldırmıyor yapma kardesSPIEGLEIN yazdı: ↑07 Ağu 2017 20:03Rudboy yazdı: ↑07 Ağu 2017 20:00Huzunlendim yak aga yakSPIEGLEIN yazdı: ↑07 Ağu 2017 19:57Canını azaltmak için verdiğimiz o cabalar helekiRudboy yazdı: ↑07 Ağu 2017 19:54Vallahi özlüyorum o günleri GM gelirdi toplanıp ismeti keserdik yada handani yada topluca GM Ye saldirirdik izler izler en son hepimize tek atardıyada eminonuye yada meteora yaratık atarlardi eglenirdik. Şimdi bir kısım maden peşinde bir kısım Gaffar peşinde başka birsey yok
Eski handan![]()
![]()
![]()
Efsanesi heleki
![]()
Şimdi gelde sen eski handanı sor adamlara)) eski handan abi o şey ya
) bu meteor arz kalede değilmiydi
![]()
cevaplar kesinlikle bu yönde olacaktır az mı savaştık orada be
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü