BÜYÜK HOL BÖLGESİ KASMA VE ATMA SORUNU..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
seren3416
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: <Örgülü>

BÜYÜK HOL BÖLGESİ KASMA VE ATMA SORUNU..

Mesaj gönderen seren3416 »

Merhaba arkadaşlar, bu sene yeni bir bilgisayar aldım kendime özelliklerimin ''Windows 10 Pro 64 Bit / Intel(R) Core(TM) i5-6400 CPU @ 2.70GHz (4 CPUs) 2.70GHz / 8GB Ram / Sürüm DirexctX 12 / Intel(R) HD Graphics 530 4GB Ekran kartı / olduğu halde ''Meteor Bölgesinden'' ''Büyük Hol'' bölgesine girerken ilk başta girdiği gibi oyundan atıyor ve kritik hata veriyor oyuna tekrar girdiğim zaman 1 adım atıyorum fps 60'dan birden bire 10 fps'ye düşüyor hareket dahi edemiyorum. Kasa, Çanta vb. şeyler açınca da oyundan düşmeler oluyor net şekilde bunun sorunu nedir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim gerçekten sıkıldım bu durumdan oyuna giresim bile gelmiyor pek fazla diyebilirim..
Kullanıcı avatarı
EkSeLaNS53
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: BÜYÜK HOL BÖLGESİ KASMA VE ATMA SORUNU..

Mesaj gönderen EkSeLaNS53 »

seren3416 yazdı: 06 Ağu 2017 23:45 Merhaba arkadaşlar, bu sene yeni bir bilgisayar aldım kendime özelliklerimin ''Windows 10 Pro 64 Bit / Intel(R) Core(TM) i5-6400 CPU @ 2.70GHz (4 CPUs) 2.70GHz / 8GB Ram / Sürüm DirexctX 12 / Intel(R) HD Graphics 530 4GB Ekran kartı / olduğu halde ''Meteor Bölgesinden'' ''Büyük Hol'' bölgesine girerken ilk başta girdiği gibi oyundan atıyor ve kritik hata veriyor oyuna tekrar girdiğim zaman 1 adım atıyorum fps 60'dan birden bire 10 fps'ye düşüyor hareket dahi edemiyorum. Kasa, Çanta vb. şeyler açınca da oyundan düşmeler oluyor net şekilde bunun sorunu nedir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim gerçekten sıkıldım bu durumdan oyuna giresim bile gelmiyor pek fazla diyebilirim..
Şimdi hocam senin ekran kartın harici değil , yani kasanı açtığında içinde ekran kartı olmadığını göreceksin. Onboard yani ramden alıyor kapasiteyi , buda pek sağlıklı birşey değil. Gel gelelim İKV için yeterli bir sistemin var , sorun çıkarmaması gerekiyor. Intel hd graphics 530 bunun güncel driverını yükle istersen.
Kullanıcı avatarı
karagol25
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Karagöl Team

Mesaj gönderen karagol25 »

Donanımsal Bir Problem Olacağını Sanmıyorum

Dosyalarda Bozukluk Vardır Eğer Sadece Hol'de Oluyorsa
Resim
Yaşam Ve Ölüm Arasındaki ÇİZGİ.
Ehrimen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ehrimen »

Bu sorunu win 8 ve win 10 kullanan herkes yaşıyor. Desteğe daha önce şikayet oluşturdum forumda şikayet oluşturdum . dedikleri herşeyi harfiyen yaptım sorunlar azaldı ama bitmedi bunu bildirdiğimde pişmiş bir şekilde hatanın benden kaynaklı olduğunu söylediler onlarca kişi aynı sorunu yaşıyor ama hata bizden kaynaklı .kısacası yapacak bişey yok .
Kullanıcı avatarı
MrDexter1
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Zouka

Mesaj gönderen MrDexter1 »

Merhaba,
Masa üstü > Sağ Klick > NVIDIA Denetim Masası > 3D Ayarlarının Yönetilmesi
Sonrasında şu ayarlara ayarlarak birde böyle deneyebilirsiniz. Ekranınızı, yarım ekran yaparak da daha verimli sonuç alabilirsin.
Resim
Resim
Resim

Daha sonrasında program ayarlarından İKV'yi seçiyoruz.

Resim

Daha sonra yeniden başlat vs yapıyorsun.
MrdexteR
Kullanıcı avatarı
EkSeLaNS53
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen EkSeLaNS53 »

Ehrimen yazdı: 07 Ağu 2017 01:40 Bu sorunu win 8 ve win 10 kullanan herkes yaşıyor. Desteğe daha önce şikayet oluşturdum forumda şikayet oluşturdum . dedikleri herşeyi harfiyen yaptım sorunlar azaldı ama bitmedi bunu bildirdiğimde pişmiş bir şekilde hatanın benden kaynaklı olduğunu söylediler onlarca kişi aynı sorunu yaşıyor ama hata bizden kaynaklı .kısacası yapacak bişey yok .
Bende win 10 kullanıyorum ama böyle bir sorun yaşamıyorum , sistemini yazabilirmisin ? Genelde AMD işlemci kullananlar İKV de sıklıkla sorun yaşıyorlar.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

E.ö dede atma yaşanıyor ara ara >:)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Furkaaaaann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Furkaaaaann »

Tüm güncel oyunları sıkıntısız oynayabilirken bilgisayarım 3gblik ikvnin hol bölgesine gelince tökezliyor
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Furkaaaaann yazdı: 07 Ağu 2017 09:56 Tüm güncel oyunları sıkıntısız oynayabilirken bilgisayarım 3gblik ikvnin hol bölgesine gelince tökezliyor
Oyunun kendisi sorun gelecek olan bölgede benzer sorunlar olmaz umarım
Resim
Resim
seren3416
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: <Örgülü>

Mesaj gönderen seren3416 »

Donanımsal bir problem yok, ama sadece ''Büyük Hol'' Bölgesinde böyle oluyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön