Şifre unutma sorunsalı
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Şifre unutma sorunsalı
Arkadaşlar merhaba.Ben uzun süre önce oyunu bıraktım ve şuan tekrardan oyuna bi girmek istedim.Fakat şifremi unutmuşum.Telefon numaram ile kayıtlıyım ve şuan o telefon numarasını kullanmıyorum.Şifremi nasıl değiştirebilirim bir yolu var mıdır?
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Re: Şifre unutma sorunsalı
Telefon numarasına hiç bir şekilde erişiminiz yokmubloodthirsty yazdı: ↑06 Ağu 2017 19:12 Arkadaşlar merhaba.Ben uzun süre önce oyunu bıraktım ve şuan tekrardan oyuna bi girmek istedim.Fakat şifremi unutmuşum.Telefon numaram ile kayıtlıyım ve şuan o telefon numarasını kullanmıyorum.Şifremi nasıl değiştirebilirim bir yolu var mıdır?
Desteğe mesaj atın yada
Destek ile iletişime geç dostum ama senden e pin bilgileri v.b hesap bilgileri isteyeceklerdir , bu bilgileri cevaplayabilirsen hesabına ulaşırsın .
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
sim kartı kırıp attım maalesef hiç erişim şansım yokSPIEGLEIN yazdı: ↑06 Ağu 2017 19:14Telefon numarasına hiç bir şekilde erişiminiz yokmubloodthirsty yazdı: ↑06 Ağu 2017 19:12 Arkadaşlar merhaba.Ben uzun süre önce oyunu bıraktım ve şuan tekrardan oyuna bi girmek istedim.Fakat şifremi unutmuşum.Telefon numaram ile kayıtlıyım ve şuan o telefon numarasını kullanmıyorum.Şifremi nasıl değiştirebilirim bir yolu var mıdır?
Desteğe mesaj atın yada
teşekkür ederim ama galiba artık hesabıma ulaşamıycam
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Sım kartı yeniden çıkarttırabilirsiniz eğer başkası numarayı aldıysa iletişime geçip olayı anlatmanız doğrultusunda yardımcı olabilir size bizim arkadaş öyle yapmıştı