Playstore den alışveriş yaparken sepete sadece 1 ürün atmama izin veriyor aynı anda başka akçeleri alamıyorum ve aldığımın da adetini yükseltemiyorum. Ve asıl sorun şu ki aldığım akçenin ne kadar olduğunun önemi yok, 500 akçe alıyorum 24 saat boyunca bana tekrar akçe aldırmıyor neymiş IP Limit aşımıymış.
Bu sitenin nasıl bir sorunu var arkadaşım şuna bir çözüm bulun artık.
1 kere akçe alınca 24 saat sen bir dur diyor site bu nasıl mantık.
PLAYSTORE SORUNU NE ZAMAN ÇÖZÜLECEK ?
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Re: PLAYSTORE SORUNU NE ZAMAN ÇÖZÜLECEK ?
İki adet kart mevcut ise öyle almanı öneririmXxPEERLESSxX yazdı: ↑06 Ağu 2017 00:28 Playstore den alışveriş yaparken sepete sadece 1 ürün atmama izin veriyor aynı anda başka akçeleri alamıyorum ve aldığımın da adetini yükseltemiyorum. Ve asıl sorun şu ki aldığım akçenin ne kadar olduğunun önemi yok, 500 akçe alıyorum 24 saat boyunca bana tekrar akçe aldırmıyor neymiş IP Limit aşımıymış.
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
Kardeşim bu siteyi yapanların ve bakımından sorumlu olanların mesai saat başlangıçlarından bitimlerine önlerinde alkış çalmak istiyorum bir site bu kadar kurgu ve mantık hatası ile dolu yapılamaz arkadaşım önlerine geçeceksin ve alkışlarken helal olsun, sana diploma veren okulun... diye alkışlamak istiyorumXxPEERLESSxX yazdı: ↑06 Ağu 2017 00:28 Playstore den alışveriş yaparken sepete sadece 1 ürün atmama izin veriyor aynı anda başka akçeleri alamıyorum ve aldığımın da adetini yükseltemiyorum. Ve asıl sorun şu ki aldığım akçenin ne kadar olduğunun önemi yok, 500 akçe alıyorum 24 saat boyunca bana tekrar akçe aldırmıyor neymiş IP Limit aşımıymış.
http://nurtas06.tumblr.com/post/133736014224
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Kristal
SPIEGLEIN yazdı: ↑06 Ağu 2017 06:08İki adet kart mevcut ise öyle almanı öneririmXxPEERLESSxX yazdı: ↑06 Ağu 2017 00:28 Playstore den alışveriş yaparken sepete sadece 1 ürün atmama izin veriyor aynı anda başka akçeleri alamıyorum ve aldığımın da adetini yükseltemiyorum. Ve asıl sorun şu ki aldığım akçenin ne kadar olduğunun önemi yok, 500 akçe alıyorum 24 saat boyunca bana tekrar akçe aldırmıyor neymiş IP Limit aşımıymış.
![]()
Başka bilgisayardan başka bir kartla bile denedim dostum yani denenebilecek bir şey yok düzeltmeleri lazım bu sorunu.

- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu

Aynı sorun geçen gün bende oldu finasbank normal kartı var birde finasbank fix kartım var ikisi ile ayrı ayrı almıştım bu sorundan kurtulmuştumXxPEERLESSxX yazdı: ↑06 Ağu 2017 12:01SPIEGLEIN yazdı: ↑06 Ağu 2017 06:08İki adet kart mevcut ise öyle almanı öneririmXxPEERLESSxX yazdı: ↑06 Ağu 2017 00:28 Playstore den alışveriş yaparken sepete sadece 1 ürün atmama izin veriyor aynı anda başka akçeleri alamıyorum ve aldığımın da adetini yükseltemiyorum. Ve asıl sorun şu ki aldığım akçenin ne kadar olduğunun önemi yok, 500 akçe alıyorum 24 saat boyunca bana tekrar akçe aldırmıyor neymiş IP Limit aşımıymış.
![]()
Başka bilgisayardan başka bir kartla bile denedim dostum yani denenebilecek bir şey yok düzeltmeleri lazım bu sorunu.
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı

Halen Akçe çeken kaldı mı ;' ]
Akçeye verdiğim parayı bir konsol oyun alabilirdim diye düşündüm ve evet gerçektende Pişmanlığımı her tarafımı sarmış.
İyi forumlar
Akçeye verdiğim parayı bir konsol oyun alabilirdim diye düşündüm ve evet gerçektende Pişmanlığımı her tarafımı sarmış.
İyi forumlar
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu

Tabikide akçe çeken kaldı
İkv yatırılan paralarla çok daha iyi şeyler elde edebilirdik ama ben tam olarak pişman değilim ikv için
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
Plus paket alacağım. Mobil ödeme tamamen kazık. Ön ödemeli kartı kabul etmiyor ve Türk Telekom müşterisi değilim (çok şükür).
Şu an oyunda nakite dair hiçbir şey yapamıyoruz.
Şu an oyunda nakite dair hiçbir şey yapamıyoruz.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu

Size şöyle bir önerim olabilir ziraat bankasında vadesiz hesap açmak ve ve online işlemlere açarak satın alabilirsiniz.
- 92Gner
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Merkez Tehlike
Ben playstorede kartla alışverişe karşıyım turkcell faturamdan istedigim kadar akce alabiliyorum bu yüzden sana faturana yansitilmak üzere akce almani öneririm 10 lira fazla veriyorsun kafan rahat gene siz bilirsiniz iyi forumlar.