İkv dükkan
- Farketmezx
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: EL SALVADOR
İkv dükkan
Dukkana gırmıyor kullanıcı kodu ve sıfre dogru oldugu hakde sureklı bır hata olustu destege basvurun dıyor sıkıntımı var
Re: İkv dükkan
Konuyu okuduktan sonra kendimde denedim sıkıntısız giriş yapıyor. Başka tarayıcıdan giriş yapmanızı öneririm.Farketmezx yazdı: ↑06 Ağu 2017 09:37 Dukkana gırmıyor kullanıcı kodu ve sıfre dogru oldugu hakde sureklı bır hata olustu destege basvurun dıyor sıkıntımı var
- Farketmezx
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: EL SALVADOR
Denedım hala aynı sıkıntı hıcbır hesabıma gıremıyorumSPIEGLEIN yazdı: ↑06 Ağu 2017 09:53Konuyu okuduktan sonra kendimde denedim sıkıntısız giriş yapıyor. Başka tarayıcıdan giriş yapmanızı öneririm.Farketmezx yazdı: ↑06 Ağu 2017 09:37 Dukkana gırmıyor kullanıcı kodu ve sıfre dogru oldugu hakde sureklı bır hata olustu destege basvurun dıyor sıkıntımı var![]()
Hızlı desteğe bir yaz derim bende hiç bir sorun yok birde mobil olarak denebilirmisiniz girmeyiFarketmezx yazdı: ↑06 Ağu 2017 10:16Denedım hala aynı sıkıntı hıcbır hesabıma gıremıyorumSPIEGLEIN yazdı: ↑06 Ağu 2017 09:53Konuyu okuduktan sonra kendimde denedim sıkıntısız giriş yapıyor. Başka tarayıcıdan giriş yapmanızı öneririm.Farketmezx yazdı: ↑06 Ağu 2017 09:37 Dukkana gırmıyor kullanıcı kodu ve sıfre dogru oldugu hakde sureklı bır hata olustu destege basvurun dıyor sıkıntımı var![]()