Savaşcı Ve Grup Bölgeleri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Catalyze
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Catalyst

Re: Savaşcı Ve Grup Bölgeleri

Mesaj gönderen Catalyze »

Thrashmetal yazdı: 05 Ağu 2017 15:34 Buraya tartışma açmaya gelmedim ilk önce full yücelen setinle karşı klandan maden çeken ve yaratıklardan hasar yemiş adama saldırıyorsun ve kışkırtmak için elinden geleni yapıyorsun ve bunu hala üst üste gelip yapıyorsun tatlı dilin fayda sökmez saygılı ol edepli ol kötü oynasın gb de ama karakter olsun insan olarak..
Karşı Klansın Diyebileceğim Birşey yok.Nasıl görev yapan 30 level bir lodosa full bıçak sırtı set arz dalıyorsa bende sen maden çekerken dalarım.Kimsenin Dalmasını İstemiyorsan Klandan Çıkacaksın.
CATALYZE
CATALYSE
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Zamanında savaşçı karakter dizerken taş kanat zırh üretip Farabi shen kuo bir eşyayı parlatıp, zırh ve dirençlerimi gaffara göre ayarladıktan sonra çok rahat karakteri dizmiştim, zaten oldukça kolay dizilen bir karakterdir. Ama yeterli profesyonelliğin olması gerek , grubu hızlı taşımalısın , gerekli müdahaleleri gerekli yerlerde yapmalısın . Ben çemberlitaş ilk geldiğinde yeterli tecrübeyi zaten kazanmıştım , bu yüzden avantajım vardı ama sende şimdi ilk iş en az bir taş kanat zırh üreterek işe başla, hem görüntü için hemde dirençler için şart.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Lahza yazdı: 05 Ağu 2017 16:36 Zamanında savaşçı karakter dizerken taş kanat zırh üretip Farabi shen kuo bir eşyayı parlatıp, zırh ve dirençlerimi gaffara göre ayarladıktan sonra çok rahat karakteri dizmiştim, zaten oldukça kolay dizilen bir karakterdir. Ama yeterli profesyonelliğin olması gerek , grubu hızlı taşımalısın , gerekli müdahaleleri gerekli yerlerde yapmalısın . Ben çemberlitaş ilk geldiğinde yeterli tecrübeyi zaten kazanmıştım , bu yüzden avantajım vardı ama sende şimdi ilk iş en az bir taş kanat zırh üreterek işe başla, hem görüntü için hemde dirençler için şart.
Artık dirençsiz bir şekildede kesiyorlar yeterki tanıdık olsun ama tanıdık olmadığı için görüntü için şart. Aslında o bile yeterli değilde ;) ;) ;)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Catalyze
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Migrata Alınılsa Her Türlü Çember Atılır
CATALYZE
CATALYSE
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Catalyze yazdı: 05 Ağu 2017 19:33 Migrata Alınılsa Her Türlü Çember Atılır
Herşeyin başı çevre :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
mahmutcaan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen mahmutcaan »

Catalyze yazdı: 05 Ağu 2017 19:33 Migrata Alınılsa Her Türlü Çember Atılır
Migrattan sonra çt 5+1 atıyor herkes benim karakterim full taşkanat fakat haftada 1-2 kere girebiliyorum migrattan zırh alırsanda sürekli girerim diye umutlanma derim ama umarım grup bulabilirsin
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Catalyze yazdı: 05 Ağu 2017 12:24 Öncelikle Merhaba Arkadaşlar

Bir Savaşcı kullanıcı olarak yaşadığım sorunu dile getirmek istiyorum.Başlıkta da belli olduğu gibi sorunum grup bölgeleri.Savaşcıyı 49a kadar kastım buraya kadar her şey normal.Bu savaşcının gelişmesi lazım elbette ilk iş sığınak.Geçiyorsun mısır çarşısına şalterci olarak alıyorlar bu şekilde sığınağı tamamladın diyelim.Bundan sonrası ? Savaşcı sığınağı tamamladıktan sonra daha ilerisine gidemiyor migratta iş yapamıyor ofansta olsa tankta olsa bir işlevi olmuyor.Y2 ler savaşcının yaptığını kat kat daha iyi
şekilde yapabiliyor.Grup bölgelere giren Y2 lere ne kadar rica edip tatlı dille anlatsanda boş , grup hep dolu oluyor.Migratı tamamlayamadan Çemberlitaşa girmesi zaten çevresi yoksa neredeyse imkansız.Migratı tamamlasa hiç yoktan evo set ve evo zırh ile bir şekili olacağından Çemberlitaşa alınması bir nebze de olsa kolay oluyor.Fakat sorun Migratı Tamamlamak.Para ile girmeyi denesen bölge başı 5m isteyenler oluyor.Full Yücelen Bir Savaşcının 5m Kasması için 1 gün boyunca yer altında karacinlerle boğuşması gerekiyor.Maden çek diyenler olacaktır elbet.Eminönü gibi bir sunucuda madenler zaten boş kalmıyor.Bir Savaşcı Bu Şekilde Migratı Nasıl Tamamlayabilir Size soruyorum ?
Merhaba kardeşim.Bende senin gibi savasciyi daha cok seven bir oyuncuyum gerek GRUP BOLGESİNDE tank gerek ofans her turlu tecrubem ve yetenegim vardir.Simdi buyucu kullanan ve bu dusuncelere sahip olan arkadaslara biraz sitem edicem.Savasci sinifini buyuculerin ac gozlulugu bitirdi 2 + 2 + 2 sistemine uymayip 'İtemleri savasci topluyo abi yheeeaaaa' kafasinda ilerledi herkez.Oyundaki tanklık mevzusunu yok ettiler bildigin, hakli olmasina haklilar eyvallah zamandan tasarruf ettin peki ya item dusurme sansin ? Sen o tanki gruptan cikarinca 5 buyucu migrati %20 sansla 5 dkda bitirsen ne bitirmesen ne ? İtem atacaklarini zannediyolar birde (: Butun oyun sans oranindan sikayetci olup aglar ama hic dusunmezler o Tank niye Gblerde cok item topluyo.4 buyucu 1 tank 1 sifa varken niye sana atsin guzel kardesim senin sinifindan 5 karakter var sansiniz %20 tankla sifa sinifinin tek temsilicisi o Gbde %100 sans orani var atarmi size.Bu zihniyet bitirdi savasciyi cok sukur bunlarin eline kalmadan 2 tane fulledim.Allah yardimcin olsun kimseye agiz egme ac bi buyucu para kas keyfine bak.Simdi iki gereksiz var forumda takipcim onlar gelir sacma sapan konusur laf olsun diye :')
Resim
Kullanıcı avatarı
Catalyze
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Parlementxx yazdı: 05 Ağu 2017 23:54 Merhaba kardeşim.Bende senin gibi savasciyi daha cok seven bir oyuncuyum gerek GRUP BOLGESİNDE tank gerek ofans her turlu tecrubem ve yetenegim vardir.Simdi buyucu kullanan ve bu dusuncelere sahip olan arkadaslara biraz sitem edicem.Savasci sinifini buyuculerin ac gozlulugu bitirdi 2 + 2 + 2 sistemine uymayip 'İtemleri savasci topluyo abi yheeeaaaa' kafasinda ilerledi herkez.Oyundaki tanklık mevzusunu yok ettiler bildigin, hakli olmasina haklilar eyvallah zamandan tasarruf ettin peki ya item dusurme sansin ? Sen o tanki gruptan cikarinca 5 buyucu migrati %20 sansla 5 dkda bitirsen ne bitirmesen ne ? İtem atacaklarini zannediyolar birde (: Butun oyun sans oranindan sikayetci olup aglar ama hic dusunmezler o Tank niye Gblerde cok item topluyo.4 buyucu 1 tank 1 sifa varken niye sana atsin guzel kardesim senin sinifindan 5 karakter var sansiniz %20 tankla sifa sinifinin tek temsilicisi o Gbde %100 sans orani var atarmi size.Bu zihniyet bitirdi savasciyi cok sukur bunlarin eline kalmadan 2 tane fulledim.Allah yardimcin olsun kimseye agiz egme ac bi buyucu para kas keyfine bak.Simdi iki gereksiz var forumda takipcim onlar gelir sacma sapan konusur laf olsun diye :')
Savaşcıyı bu kadar kasıp emek harcadıktan sonra Büyücü Biraz sıkıntı benim için.Ama dediğin gibi savaşcı almayarak şans oranı ciddi anlamda düşüyor.Şifacıyı dizmek çok kolay ki bir tane full gazap şifam var 1 aydan kısa bir sürede çemberlitaşı fulledim.Ama işte savaşcılar alınabilse çok daha iyi olabilirdi.
CATALYZE
CATALYSE
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

:grin: :grin: :grin:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen amirogllu »

Merhaba

Benim dostum olmadığı sürece kimsenin Grubuna girmem Grup bölgesin vs
Çünkü afk kalırsın 2 dk ya gruptan atarlar ya da küfür ederler ki denilecek kelime bulunmuyor.
Bu yüzden Yabancı kimseyi almıyoruz / Almıyorum /Alacaklarınıda sanmıyorum Dost edinmen dileğiyle.

İyi forumlar.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön