Karakter Transferi Küçük Bir Soru ?
Karakter Transferi Küçük Bir Soru ?
Selamun aleyküm arkadaşlar. Size küçük bir sorum var. E.ö sunucusunda oynuyorum . Kuklacıda eski bir karakterim var bu karakteri e.ö ye aktardığımda karakter sıralamasında başa mı geçer ikinci sıraya mı ? Yardımlar için sağolun 
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: Karakter Transferi Küçük Bir Soru ?
Dostum sorunu anlayamadım iki karakter mi aktarıyorsunki başa geçer diyorsun nasıl yani sabah 6 civarı sunucu güncellemeri oluyor benim zamanımda böyleydi bildiğim daha erkende oluyordu neyse.
ilk önce sorunu anlamak lazım Karakter sıralaması derken karakter arayüzünde sıralınışındanmı bahsediyorsun bu kuruluşa göredir mesela .
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
KraToSs yazdı: ↑05 Ağu 2017 15:47
Dostum sorunu anlayamadım iki karakter mi aktarıyorsunki başa geçer diyorsun nasıl yani sabah 6 civarı sunucu güncellemeri oluyor benim zamanımda böyleydi bildiğim daha erkende oluyordu neyse.
ilk önce sorunu anlamak lazım Karakter sıralaması derken karakter arayüzünde sıralınışındanmı bahsediyorsun bu kuruluşa göredir mesela .
Evet arkadaş arayüzde sıralanışından bassetmiş durumda şuan.
Çok farklı bir soru yani kimin aklına gelir ki amann der geçer hereks
Üyeliğe aktarılacak karakter 2. sıra boştaysa oraya 3. sıra 4. sıra atar diye biliyorum ama genede emin değilim bende hep bu şekilde oldu herhalde bu şekildedir
Karakter seçim ekranındaki sıralamadan bahsettim kardeşim, sonradan getirdiğim karakterin nickini II şeklinde yapıcam o yüzden ikinci sıraya geçmesini istemiştim, daha önce hesap değişiminde aktardığım karakter ilk sıraya geçti gibi kalmış aklımda o yüzden sordum.KraToSs yazdı: ↑05 Ağu 2017 15:47
Ben şuana kadar aktardığım karakterlerim hep yanına geçti ama genede net konuşamam farklı bir şekilde işliyor olabilir bir arkadaş açılma tarihi v.s birşey dedi.Lahza yazdı: ↑05 Ağu 2017 16:24Karakter seçim ekranındaki sıralamadan bahsettim kardeşim, sonradan getirdiğim karakterin nickini II şeklinde yapıcam o yüzden ikinci sıraya geçmesini istemiştim, daha önce hesap değişiminde aktardığım karakter ilk sıraya geçti gibi kalmış aklımda o yüzden sordum.KraToSs yazdı: ↑05 Ağu 2017 15:47
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Aynen bendede kuruluş tarihine göre değilde aktarılan karakter hep sonda oldu.