crashxmehmetbey denen bir kişi bizim loncada olmadıgı halde car kasmaktadır şuan 40 lvldir hırsızlık yaptıgı için loncadan atmıştım bunu bu kendine yediremeyip bölgeden craslar hırsızdır coolman hrsızdır dikkat edin diyerek ver yansın yapıormuş bu kişin loncayla alaksı yoktur burdan sölüorm ayrıca birde
crashxmaria
crashxzeuss
crashxhawin
bu kişilerde lonca dışındadır atılma sebebleri hırsızlık
maria ve zeus smackdown denen kişinnin acmış ve arkşlarına actrtmış oldugu carlardır bunları ittiraf etmiştir iyi günler
bunun dışında lonca dışında olan carlar arasında
crashxsuskun
crashxsibel
de avrdır cıkış sebebleri hrısızlık deildir yannış anlaşılmasın kendileri ayrılmışlardı ...
önemli konu mesuliyet kabul etmem okuyun
-
- FareAdam Düşmanı
- melodrama68
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: önemli konu mesuliyet kabul etmem okuyun
Selamun Aleykum,
Yunus abi bir ara lonca üyelerini forumdan duyurursan sevınırım.Geçenlerde 3-4 Lonca adı altında yardım ısteyen oldu.
Crashxbarby
Crashxsavascı
Crashxsamcdown
Bunlar yardım istedi.Lonca üyesi olmadıgını elimden geldiğince duyurdum.''Crashxsmacdown'' bölgeden küfürler savurdu loncaya hakaretler etti.Cevabını verdim.Neyse sen üyeleri buradan bır duyur abim.
Hadi Selametle.....
Crashxkajmeran
Yunus abi bir ara lonca üyelerini forumdan duyurursan sevınırım.Geçenlerde 3-4 Lonca adı altında yardım ısteyen oldu.
Crashxbarby
Crashxsavascı
Crashxsamcdown
Bunlar yardım istedi.Lonca üyesi olmadıgını elimden geldiğince duyurdum.''Crashxsmacdown'' bölgeden küfürler savurdu loncaya hakaretler etti.Cevabını verdim.Neyse sen üyeleri buradan bır duyur abim.
Hadi Selametle.....
Crashxkajmeran
XxxuaksarayxxX--Uaksaray
-
- FareAdam Düşmanı
Re: önemli konu mesuliyet kabul etmem okuyun
yeni güvenilir arkşlar katıldı aramıza onları falan ayzıcam ama bi kaç kişi deneme aşamasında bi kaç güne yazıcam tam olarak liste sgmadıgından ekliyemedim arkş listesine loncadakileri böle bi sıkıntım var burdanda blrtim
ARKADAŞ LİSTESİNİ ÇOGALTALIM GMMLERRRR PLSS
)
listeyi yazıcam bikaç güne tşkrler abicim
ARKADAŞ LİSTESİNİ ÇOGALTALIM GMMLERRRR PLSS
listeyi yazıcam bikaç güne tşkrler abicim
CoOoLMaN