Akçe almaya çalışıyorum plus çekicem bi şekilde üyeligime girdim hallettim çok şükürde bu sefer işlem tamamlanamadı bilmem ne falan diyor aldırmıyor eğer ürünü alamadıgım halde karttan para çektiyse ? ne olcak umarım çekmemiştir iptal oldu diyordu işlem?
( defalarca almayı denedim çektiğini düşünsenize 100 200 tl girecek - ye)
Ama hala neden akçe alamadığımı anlayamıyorum neden bu kadar sorunlu bir hizmet? her yeriniz hata dolu neden böyle? Bir işi de düzgün yapsanız?
playstore akçe
- yusfcuk95
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
playstore akçe
Kedimiiiiiiğ çaldılar kedimiiiiieeeğ çaldılar kedimiiiiiiğ çaldılar
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
Re: playstore akçe
Sorunun fotoğrafı ve ya tam olarak olan yazıyı yollarmısnız.yusfcuk95 yazdı: ↑04 Ağu 2017 09:59 Akçe almaya çalışıyorum plus çekicem bi şekilde üyeligime girdim hallettim çok şükürde bu sefer işlem tamamlanamadı bilmem ne falan diyor aldırmıyor eğer ürünü alamadıgım halde karttan para çektiyse ? ne olcak umarım çekmemiştir iptal oldu diyordu işlem?
( defalarca almayı denedim çektiğini düşünsenize 100 200 tl girecek - ye)
Ama hala neden akçe alamadığımı anlayamıyorum neden bu kadar sorunlu bir hizmet? her yeriniz hata dolu neden böyle? Bir işi de düzgün yapsanız?
- yusfcuk95
- Işık Hanım'ın Elemanı

ss almadım hocam işlem tamamlanamadı doğrulamayla ilgili sıkıntı bilmem ne diyordu.
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
Online işlemlere kapalı olabilirmi kartınız sanmıyorum pek ama başka bir sorun olabilir hızlı destek bölümüne yazabilirseniz veya ttnet arıyarak bilgi almalısınız
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Kristal
Playstore üzerinden eskiden 100 tl üzeri alım yapamazdım günlük sınır koyardı, şimdi ise bir tane 5500 çeksem o gün içinde limit aşıldı diye hiçbir şey aldırmıyor, eğer bir kaç akçe alımı yaptıysan bu sorunu yaşıyor olabilirsin.

- yusfcuk95
- Işık Hanım'ın Elemanı

yaptım ama uzun zaman önce yaptım bu hesaptan çok kez akçe çektim ama bayağı oluyor çekmeyeli. Hemde paramızla rezil oluyoruz bu nedir vesselamXxPEERLESSxX yazdı: ↑04 Ağu 2017 16:35 Playstore üzerinden eskiden 100 tl üzeri alım yapamazdım günlük sınır koyardı, şimdi ise bir tane 5500 çeksem o gün içinde limit aşıldı diye hiçbir şey aldırmıyor, eğer bir kaç akçe alımı yaptıysan bu sorunu yaşıyor olabilirsin.
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..