Örgülü
Örgülüxörgülü---Örgülüxkezban
Örgülüxmarijuana
Örgülüxardaa
Örgülüxkhan
Örgülüxoktagon
Örgülüxilker---Örgülüxjoker---Örgülüxeray
Örgülüxhayelett---Örgülüxghost
Örgülüxvelet
Örgülüxsoulpower---Örgülüxprice
Örgülüxamasia---Örgülüxholywar---Örgülüxrakısh
Örgülüxsulıs
Örgülüxabla
Örgülüxserdar---Örgülüxhealing
Örgülüxgürkan
Örgülüxbrbrsezo
Örgülüxsorcerer
Örgülüxatakımı---Örgülüxgakkoş
Örgülüxrose
Örgülüxanadolu
Örgülüxçağlar
Örgülüxhakannn
Örgülüxquiet---Örgülüxmctürk
Örgülüxalitis---Örgülüxhellas
Örgülüxilkannn
Örgülüxinfaz
Örgülüxjureslema
Örgülüxmiramis
Örgülüxkızmaz
Örgülüxalemci
Örgülüxcorleone
Örgülüxtahribat
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ●●● "Resmi Sohbet Sayfası"
- cinemarijuana
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: ●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ●●● "Resmi Sohbet Sayfası"
Örgülü Örgülüxörgülü Örgülüxkezban
Yeni bir şey yaratacaksan, eskiyi tamamen yok et.

- cinemarijuana
- İskele Babası
kenan bildiğin üzere görev benim umrumda değil ama ben sana bişey yazıyorsam bana cevap vermek zorundasın eğer vermiyorsan beni takmıyorsun demektir beni takmıyorsan eğer ben seni hiç takmam hadi iyi geceler yolun açık olsun
Örgülü Örgülüxörgülü Örgülüxkezban
Yeni bir şey yaratacaksan, eskiyi tamamen yok et.

-
- Teşkilat Neferi
:!:
En son GocmenTurk tarafından 22 Ara 2011 12:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
"Tüm Sunucularda"
- KeNanIsT
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Tekrarlıyorum bu yazıyı Sadece Seviyemi koruyorum.KeNanIsT yazdı:Ortalam Saat 23:00 ' sularında Başlayann hidra kesimi iççin toparladıgımız ve zar attıgımı Arkdaşlarımızın görevlerini yaptık 5 grup yapıldı Tutup örgülülerin görevini yaptırmadıgım için loncadan atıldım :=)
İlk sıralara almadıgım için diyelim daha dogrusu önceki Gruplara hak geçmesin dedim ama dınlıyen olmadı :=)
fısıltı kanalını kapadım yazılanları görmedım yazılanlara cevap veremdıgım iplemediğim için atılmışım oda olabilir .:=)
Örgülü Loncası ile iyi Güzel Günlerimiz geçti Buraya kadarmış
Allah'a Emanetsiniz .
Eski ; Örgülüxkenan
Ejder Asanın aktarım yolunu bulana kadar charımı silmiyeceğimide burada belirtirim .
Doğal olmayanın yalnızca alışılmış olmayan anlamına geldiği, alışılırmış olan her şeyin de doğal gözüktüğü bir gerçektir. J.S.MILL
[AnKFoLDerSs,KsAxDuMAnKaRa,ErnestoCHE,Xwoof,xWooFx, Ankfolders,banka]
- TAYFA
- Çınaraltı Müdavimi
Yanlış yapmışsın Ahmet.
Kadimde pm'lere yetişmenin olanaksızlığını bilmen gerekir. Ben dahi orada iken 6 kanaldan 5'ini kapatıyorum.
Hele ki naracı olunduğu zaman nasıl bir kargaşa olduğunu ben bile tahmin etmekte zorlanıyorum.
Kadimde pm'lere yetişmenin olanaksızlığını bilmen gerekir. Ben dahi orada iken 6 kanaldan 5'ini kapatıyorum.
Hele ki naracı olunduğu zaman nasıl bir kargaşa olduğunu ben bile tahmin etmekte zorlanıyorum.
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
-
- Acemi Savaşçı
bencede yanlış..7 kez kadim kestik bu gece.hepsinde kenan naracılıgı üstlendi. örgülüxhatun- ben-risusxproff- da şifacısıydık . buna ragmen hala proof unda bnmde görevimiz yapılmadı.biz de sıra bekledigimiz halde sizin böyle bir talepte bulunmanız yanlış.. kenan dan sizi kayırmasını beklemeniz doğru olmamış ama herkesin doğrusu kendine tabi..
XXBöcümmX
XXBöcümmX
-
- Teşkilat Neferi
En son GocmenTurk tarafından 22 Ara 2011 12:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
"Tüm Sunucularda"
"Tüm Sunucularda"
- KeNanIsT
- Sahaf Yardımcısı
Gürkan naracı ol sen tamammı gözüm sonra fısıltıyı yada kanalları kapama göreyım ben senı orada ben bılgılendırmemı yeterınce yaptım konu sapmasın G.' giren şemsiye açılmaz diye bir sözüm var benim herkez bilir uzatmayın artık herkez kendi yoluna bakar .
Tüm loncanın adına konuşmak ise sana kalmadı gürkan
Yazacak kim varsa yazsın bir kadim yüzünden saçma sapan triplerinizi hareketlerinizi çekemem daha fazla
on kere yazdım çağırdım gelin diye sıra sizde diye asıl beni ipleyen olmadı
karı gibi gelip bide bana trip atmayın benim asabımı bozmayın durduk yere kötü olmayalım .
bu Sizin Loncanızın Konusuna Son yazımdır. Saçma sapan yorumlar yapıp Sonra Benim Cevap vermemi Beklemeyin .
VE Ayrıca İnsan Kanka Dedikleri Adamlara Bunu yapıyorsa Bilemiyorum artık :=)
naracıyken . Fısıltıyı kapatarak Yazılanlara cevap vermemektir Tek suçum buda suç Değil karşı Tarafın Aptallığıdır.
iyi Oyunlar & Eğlenceler & Forumlar .
Tüm loncanın adına konuşmak ise sana kalmadı gürkan
Yazacak kim varsa yazsın bir kadim yüzünden saçma sapan triplerinizi hareketlerinizi çekemem daha fazla
on kere yazdım çağırdım gelin diye sıra sizde diye asıl beni ipleyen olmadı
karı gibi gelip bide bana trip atmayın benim asabımı bozmayın durduk yere kötü olmayalım .
bu Sizin Loncanızın Konusuna Son yazımdır. Saçma sapan yorumlar yapıp Sonra Benim Cevap vermemi Beklemeyin .
VE Ayrıca İnsan Kanka Dedikleri Adamlara Bunu yapıyorsa Bilemiyorum artık :=)
naracıyken . Fısıltıyı kapatarak Yazılanlara cevap vermemektir Tek suçum buda suç Değil karşı Tarafın Aptallığıdır.
iyi Oyunlar & Eğlenceler & Forumlar .
Doğal olmayanın yalnızca alışılmış olmayan anlamına geldiği, alışılırmış olan her şeyin de doğal gözüktüğü bir gerçektir. J.S.MILL
- AncyraTR
- FareAdam Düşmanı
Fikrimi Söylemek İstiyorum Sorun Olsun Olmasın Benim İçin Farketmez;
O Geceki Olayda Kadim Kesimi Sırasına Ben Örgülü Loncasına Kadim Keserken Görmedim Yardımcı Olurken Görmedim Grup Kuruyormuşsunuz Bu Beni Alakadar Etmez Herkez Orda Sırasını Almış Zar Atılmadan Gruplar İsimleri Halinde 5 Grup Sıralanmış ve Kesildi Gruplar Kurulduktan Sonra Siz Gelip Kenan'a Kenan araya benide Sıkıştır Gibisinden Bir Cümle Kurarsanız Bu Sizin Suçunuz Kenan'ın Değil + Olarak Fısıltısı Kapalı Adama pm Atıyorsunuz Sonra Adam Şuçlu Oluyor Bunu İlk Sizde Görüyorum Zaten Siz Her Akşam Kadime Gidiyorsunuz Kesiyorsunuz Daha Kesmediğiniz Yan Çarlar Varsa Getirin Yarın Akşam Hepsine Keselim Yaptığınız Terbiyesizlik Ayıp Burada Polemik Olsun Diye Değil Belki O Kenanı Suçlayan Kafalar Basmıyodur Birazcık Olsun Bassın Bilgi Sahibi Olun Diye Yazıyorum Kimin Ne Dediği Ne Yaptığı Umurumda Değil Savunduğum Kişiler Olur Eleştirdiğim Kişiler Olur Eleştirimi Yaptım Şimdi İster Konusun Dertleşin İster Benimle Polemiğe Girin Benim Kelime Dağrcığım Çoktur neyse Allah Çarşınızı Pazar Etsin Görüşmek Ümidiyle Esenlik İçinde Kalın.
O Geceki Olayda Kadim Kesimi Sırasına Ben Örgülü Loncasına Kadim Keserken Görmedim Yardımcı Olurken Görmedim Grup Kuruyormuşsunuz Bu Beni Alakadar Etmez Herkez Orda Sırasını Almış Zar Atılmadan Gruplar İsimleri Halinde 5 Grup Sıralanmış ve Kesildi Gruplar Kurulduktan Sonra Siz Gelip Kenan'a Kenan araya benide Sıkıştır Gibisinden Bir Cümle Kurarsanız Bu Sizin Suçunuz Kenan'ın Değil + Olarak Fısıltısı Kapalı Adama pm Atıyorsunuz Sonra Adam Şuçlu Oluyor Bunu İlk Sizde Görüyorum Zaten Siz Her Akşam Kadime Gidiyorsunuz Kesiyorsunuz Daha Kesmediğiniz Yan Çarlar Varsa Getirin Yarın Akşam Hepsine Keselim Yaptığınız Terbiyesizlik Ayıp Burada Polemik Olsun Diye Değil Belki O Kenanı Suçlayan Kafalar Basmıyodur Birazcık Olsun Bassın Bilgi Sahibi Olun Diye Yazıyorum Kimin Ne Dediği Ne Yaptığı Umurumda Değil Savunduğum Kişiler Olur Eleştirdiğim Kişiler Olur Eleştirimi Yaptım Şimdi İster Konusun Dertleşin İster Benimle Polemiğe Girin Benim Kelime Dağrcığım Çoktur neyse Allah Çarşınızı Pazar Etsin Görüşmek Ümidiyle Esenlik İçinde Kalın.
Sahipsiz vatanın batması haktır,sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır..!
Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,uğrunda ölen varsa o toprak vatandır!
________________________AncyraxforEVER____________________
AncyraTR
Ankara-TÜRKİYE
Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,uğrunda ölen varsa o toprak vatandır!
________________________AncyraxforEVER____________________
AncyraTR
Ankara-TÜRKİYE
-
- Teşkilat Neferi
En son GocmenTurk tarafından 22 Ara 2011 12:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
"Tüm Sunucularda"
"Tüm Sunucularda"