Çanta2 Öneri HK. (2 Dakikanızı Ayırın!)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CANISMAJOR
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Zouka (OYUNU BIRAKTIM)

Re: Çanta2 Öneri HK. (2 Dakikanızı Ayırın!)

Mesaj gönderen CANISMAJOR »

MrDexter1 yazdı: 02 Ağu 2017 16:51 Merhaba,
Tılsım buğunun tüm sunucularda kaldırıldıktan sonra, en basit örnekler olarak şunları sırayabiliriz.

-Büyücüler klan savaşlarında 2. plana düşmeye başlayacaklar (Savaşçılar ön planda)
-Oyun genelinde herkesin 8li tılsım kombinasyonuna göre ürettiği uçuk tılsımlar kasalarda çürümek için beklemeye başladı.

Bunlar en basit halleri bu sıralama uzar gider, çantaya "2 minör,2 majör" soketleri eklenmesini söylemek isterdim. Ama bu imkansız, zaten OkO karşılaşmalarında ve diğer alanlarda çanta kısmı yetersiz kalıyor. Bunun için en mantıklı olarak "Çanta2" sekmesi eklenerek, senelerdir oyuncuların yer sıkıntısına çözüm bulunarak hemde tılsımlar 4 majör,4 minör olmak üzere 8 tılsıma geri çıkartılmalıdır. Benim hem fikrimdir budur, bunun şuan olması zaten söz konusu değil.
Ama bunu yaptırmak, geri almak ise bizim elimizde!
Desteğe atmış olduğum bir çok maillere karşılık bu sabah maile geri dönüşü aldım.

Resim

Bunun için tek benim mailim yetmiyor, bunun için hepinizden ve herkes için desteğe yapmaya davet ediyorum. Sadece 2 dakikanızı ayırarak, Görüş Ve Öneriler biriminden, "Çanta2" sekmesini önererek, "Çanta2" sekmesine aktifleşmesi için 2 minör,2 majör tılsım soketlerini yaptırmak için maillerinizi doldurmanızı istiyorum. 2 dakika ayırıp atacak olduğunuz bu mail, olursa eğer size daha zevkli bir oyun keyfi yaşatacağından en ufak bir şüphem yoktur, 2 dakikanızı ayırdığınız için teşekkür ederim.

Not: Konu başka bir konuya dahil edilmesin, konu başlıklarına dikkat olarak oyuncular giriş yapıyor. Konuların devamlarına bakmayan oyuncular olduğu için konunun burada Genel Etkileşimde sabit kalmasını istiyorum.
Tamamen katılıyorum, çanta eklentisi çok güzel bir öneri. Tabiki herkesin farklı fikri olabilir lakin gerek oyun dengesi gerekse bu kadar sene insanların 8 tılsım kullanması ve ona göre kendini adapte etmiş olmasından dolayı, 2. çanta veya başka bir eklenti ile 8 tılsım kullanılabilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Herkesin fikri farklı olabilir bu sadece bir öneri ve benim fikrim bu şekilde herkesin fikrine saygılıyım.

İyi forumlar,
CANISMAJOR
"ZOUKA"
NOT: OYUNU BIRAKTIM
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Herkesin 8 tılsım kullanabilmesi gerekiyor yoksa bilgi3 şuan pasif duruma düşmüş gibi bir şey. Daha bir çok tılsım arka plana atıldı.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
manyetix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Sivaslı Kardeşler

Mesaj gönderen manyetix »

Renah yazdı: 03 Ağu 2017 00:10
manyetix yazdı: 03 Ağu 2017 00:01 m1 m23 varken bir grupta m1 f3 kullanmak ne kadar akıl karı sizce? zırh ne kadar kırılırsa grup okadar çok hasar verecektir. F3 tılsımını unutun artık. Vs de belki kullanılabilir diyeceğim ama ondada m23 m3 daha çok iş görecektir. medi 1 3 yardımıyla.
Ya diger yaratigin saptırma almış buyucude kalması elzemse? Ck tanka atılmalıysa ve yeni boss büyücüye tek atıyorsa? Senin m23 ile attığın kritik tüm gruba yarar lakin F3 bireyseldir. Gaffar bile 640-400 dirençli buyucüyü tek vuruşta alıyor, 2331 fiziği ve F3ü olan bir buyucuden hiddeti kralı gelse alamaz, iş yapabilir ki yapacaktır diye düsunuyorum.
Gardaş m1 f3 lü adam yüzde 20 zırh kırarak vuracak m23 lü adam yüzde 35 vurarak kıracak. Her türlü 2. vuruşta m23 lü adam f3 lü adamdan daha çok hasar verecek ve hiddeti üzerine alacaktır. Bunu m1 m23 lü bir arkadaşınla m1 f3 takarak topkapı hedefte deniyebilirsiniz.
Resim
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen amirogllu »

Beklediğimden çabuk ateşlenmişsiniz ;' ]
Resim
Kolcu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Kolcu »

manyetix yazdı: 03 Ağu 2017 09:19
Renah yazdı: 03 Ağu 2017 00:10
manyetix yazdı: 03 Ağu 2017 00:01 m1 m23 varken bir grupta m1 f3 kullanmak ne kadar akıl karı sizce? zırh ne kadar kırılırsa grup okadar çok hasar verecektir. F3 tılsımını unutun artık. Vs de belki kullanılabilir diyeceğim ama ondada m23 m3 daha çok iş görecektir. medi 1 3 yardımıyla.
Ya diger yaratigin saptırma almış buyucude kalması elzemse? Ck tanka atılmalıysa ve yeni boss büyücüye tek atıyorsa? Senin m23 ile attığın kritik tüm gruba yarar lakin F3 bireyseldir. Gaffar bile 640-400 dirençli buyucüyü tek vuruşta alıyor, 2331 fiziği ve F3ü olan bir buyucuden hiddeti kralı gelse alamaz, iş yapabilir ki yapacaktır diye düsunuyorum.
Gardaş m1 f3 lü adam yüzde 20 zırh kırarak vuracak m23 lü adam yüzde 35 vurarak kıracak. Her türlü 2. vuruşta m23 lü adam f3 lü adamdan daha çok hasar verecek ve hiddeti üzerine alacaktır. Bunu m1 m23 lü bir arkadaşınla m1 f3 takarak topkapı hedefte deniyebilirsiniz.
Yanlışınız var, aynı yaratığa vuruyorlar hocam, zırhı kimin kırdığı önemli mi ? Farklı hedeflere vurursak elbet o daha fazla vurur ama ayni hedefe vuruyorsanız hiddet m1 F3de kalır. Her attiginizin kritik olduğunu ve Fiziğin 0 zırha kritikle 1x vurduğunu düşün. Bu en iyi ihtimal cunku kritik tutmasa zaten m23 daha kötü olacak.

M23 vuruyor - 1K
F3 vuruyor-1x(%20+%35)
M23 vuruyor 1x(ilk zırh kirma(%35)
F3 vuruyor - 1x(ilk zırh kirma(35)+ikinci zırh kirma(35)+(%20F3)

Nasıl anlatayım bu durumu bilemedim ki :) işin özü,
Hiddeti F3ten alamazsınız,
Kullanıcı avatarı
Furkaaaaann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Furkaaaaann »

Boşa çabalıyorsunuz kimse kendi ürününe rakip çıkarmaz çanta 2 nin gelmesi azda olsa kasa erişimine olan ihtiyacın azalmasına sebep olacak neden böyle birşey yapsınlar
Kullanıcı avatarı
erenkaya12345
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Vasiyet

Mesaj gönderen erenkaya12345 »

bence supra cın kk ye abanın baska care yok sureklı tılsım degıstırmenız lazım
Ekinler baş verince köz buzağı Topal lamazmış
Kullanıcı avatarı
MrDexter1
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Zouka

Mesaj gönderen MrDexter1 »

Furkaaaaann yazdı: 03 Ağu 2017 12:58 Boşa çabalıyorsunuz kimse kendi ürününe rakip çıkarmaz çanta 2 nin gelmesi azda olsa kasa erişimine olan ihtiyacın azalmasına sebep olacak neden böyle birşey yapsınlar
Yaptığın yorumu sanırım, düşünmeden yaptın. Son 3 dakikada 3 ileti atmana varsayarak bunu görebiliriz. Şimdi sormuş olduğun soruya cevabını vereyim.
- OkO karşılaşmalarında itemler çantaya sığmadığı için (OkO esnasında devamlı kasadan item alıp,koymak derdini ortadan kaldırmak)
- Savaş esnasında olasılı setleri yanımızda bulunmak ihtiyacı anında takmak ( Sadece büyücü için ;Fevzi shen / vahşi / solucan / karakürk / vadi )
- Büyük Hol bölgesinde grupsuz bir slot kestikten sonra, poşetleri topladıktan sonra çantadaki alanın dolması
- Tılsım buğu kaldırıldıktan sonra 4lü tılsıma düşen tılsım kombinasyon'dan dolayı, 8 li tılsım kombinasyonunda arta kalan derecesiz ve 3. kademe tılsımların çöp olmaması için 2 minör, 2 majör alan eklenmesi
- Çanta2 sekmesiyle beraber eklenecek, Kasa Erişimi 3 sekmesine zemin hazırlamak (Kasa karakterine geç, şunu al bunu al derdine az da olsa son)
Bu sıralamayı sabaha kadar en ufak sebeplere kadar yaparım, böyle uzar gider bu liste. Ayrıca kimse kendine göre ürün çıkartmıyor, 2 tılsımı olupta tılsım buğunun kaldırılmasına sevinen arkadaşlardan isen kenarda beklemeni tavsiye edeceğim. Bu oyundaki %60 lık kısım mağdur durumda. Tılsım buğu kaldırdığı için arta kalan tılsımlarını napacağını düşünüyor.
Aklımızda 2 öneri vardı ;

- Tılsım parçalama
- "Çanta2" sekmesine eklenerek, hem alan sıkıntısın çözüm bulma hemde 2 majör 2 minör slotlar eklenerek. 8 tılsım takmanın hata olarak görünmesi değil, bir yenilik olarak görünmesini sağlamak. Ayrıca oyundaki bu kadar dereceli tılsımların kasalarda çürümesini engelleme.

Tılsım parçalama olmayacağına göre, "Çanta2" sekmesi şuanda ki en makul durum. Daha güzel fikri olan arkadaşlar var ise, bu durumlarını bizimle paylaşsınlar faydalanalım :)
MrdexteR
Kullanıcı avatarı
Furkaaaaann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Furkaaaaann »

MrDexter1 yazdı: 03 Ağu 2017 13:10
Furkaaaaann yazdı: 03 Ağu 2017 12:58 Boşa çabalıyorsunuz kimse kendi ürününe rakip çıkarmaz çanta 2 nin gelmesi azda olsa kasa erişimine olan ihtiyacın azalmasına sebep olacak neden böyle birşey yapsınlar
Yaptığın yorumu sanırım, düşünmeden yaptın. Son 3 dakikada 3 ileti atmana varsayarak bunu görebiliriz. Şimdi sormuş olduğun soruya cevabını vereyim.
- OkO karşılaşmalarında itemler çantaya sığmadığı için (OkO esnasında devamlı kasadan item alıp,koymak derdini ortadan kaldırmak)
- Savaş esnasında olasılı setleri yanımızda bulunmak ihtiyacı anında takmak ( Sadece büyücü için ;Fevzi shen / vahşi / solucan / karakürk / vadi )
- Büyük Hol bölgesinde grupsuz bir slot kestikten sonra, poşetleri topladıktan sonra çantadaki alanın dolması
- Tılsım buğu kaldırıldıktan sonra 4lü tılsıma düşen tılsım kombinasyon'dan dolayı, 8 li tılsım kombinasyonunda arta kalan derecesiz ve 3. kademe tılsımların çöp olmaması için 2 minör, 2 majör alan eklenmesi
- Çanta2 sekmesiyle beraber eklenecek, Kasa Erişimi 3 sekmesine zemin hazırlamak (Kasa karakterine geç, şunu al bunu al derdine az da olsa son)
Bu sıralamayı sabaha kadar en ufak sebeplere kadar yaparım, böyle uzar gider bu liste. Ayrıca kimse kendine göre ürün çıkartmıyor, 2 tılsımı olupta tılsım buğunun kaldırılmasına sevinen arkadaşlardan isen kenarda beklemeni tavsiye edeceğim. Bu oyundaki %60 lık kısım mağdur durumda. Tılsım buğu kaldırdığı için arta kalan tılsımlarını napacağını düşünüyor.
Aklımızda 2 öneri vardı ;

- Tılsım parçalama
- "Çanta2" sekmesine eklenerek, hem alan sıkıntısın çözüm bulma hemde 2 majör 2 minör slotlar eklenerek. 8 tılsım takmanın hata olarak görünmesi değil, bir yenilik olarak görünmesini sağlamak. Ayrıca oyundaki bu kadar dereceli tılsımların kasalarda çürümesini engelleme.

Tılsım parçalama olmayacağına göre, "Çanta2" sekmesi şuanda ki en makul durum. Daha güzel fikri olan arkadaşlar var ise, bu durumlarını bizimle paylaşsınlar faydalanalım :)

Acaba oyunda kaç kişi o senin dediğin itemleri kullanıyor da o itemleri kullanan oyuncuların tüm oyunculara oranı yüzde 0.5 bile değildir çanta 2 nin gelmesi sorunu ortadan kaldırmaz tüm karakterlerde olması gereken bir bir özelliğin bize ücretli sunulması hataydı.
Kullanıcı avatarı
EMRE0707
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat

Mesaj gönderen EMRE0707 »

Benim 49 lvl guclu olmayan savascima 8 tilsimli arz savasci gelip tek atiyodu. Bugun kalkmasi Iyi olmus en azindan bi kac saniye dayanabiliriz. Boylece ws sureleri uzar ws sirasinda daha cok taktik denenebilir. Grup bolgelerine de 'ezik' leri alirlar. Tilsimsiz olanlar oyundan dislanmamis olur. Her tilsimi takmak zorun da degilsiniz bi tercih yapin 4 tanesini takin. Cogu oyuncuda tilsim olmadigi icin oyunu birakti siz tilsimlarinizla bas basa kaldiniz. Neyse en iyisi yeni sunucu acin maksimum 39 lvl olan :D
TİRELİ [Hidroflorik Asa]^

“Genel Etkileşim” sayfasına dön