Güncelleme Hakkında
-
FaKeLiFe
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Zouka
Güncelleme Hakkında
Güncelleme ile azda olsa daha detaylı bilgi verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Oyundaki ticaret anlamsız şekilde saçma sapan hal almaya başladı. İnsanların merakını gidermek ve bu karmaşalğına son verecek ufak ip uçları spoiler verilmesi lazım.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Re: Güncelleme Hakkında
Kolaylılıktan bahsetmiyor yanlız. Yapılan güncellemelerden sonra tılsımların fiyatı baya karıştı. Haklıda şu an tılsım fiyatlar saçma bir hal aldı...
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali
- mazlumcgdem
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
-
FaKeLiFe
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Zouka
Kardeşim ben ne diyorum sen ne diyorsun
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
Bilgi mi istiyorsun forum arka plan fotoğrafında ki kapıya bakman yeterli olacaktır
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Büyük bir aydınlanma yaşadım teşekkürler.Furkaaaaann yazdı: ↑03 Ağu 2017 13:02Bilgi mi istiyorsun forum arka plan fotoğrafında ki kapıya bakman yeterli olacaktır
Yeni bölge yeni eşyalar yeni madenler. Savaşçıya eminim uzun menzilli bir silah gelecek yetenekler değişecek Elementler değer kazanabilir Hasarlarda düşüş enerjilerde artış yaşanabilir bir an önce gelsede bende başlasam diyorum 
Şaheser eşyalar yeni itemleri elde ettikten sonra çöp olacaktır gözümde zaten oyunun yüzde 99'unda olan bir eşyanın adı şaheser olmamalı ya
Şaheser eşyalar yeni itemleri elde ettikten sonra çöp olacaktır gözümde zaten oyunun yüzde 99'unda olan bir eşyanın adı şaheser olmamalı ya
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Şaheserler eskidendi. Herkeste yoktu ama normal artık çünkü oyun kaç sene yerinde saydı herkes bir şekilde gelişti oyun bu kadar süre yerinde saymasaydı şuan dediğiniz gibi olacaktı şaheserler gerektiği değeri görecekti.KraToSs yazdı: ↑03 Ağu 2017 15:12 Yeni bölge yeni eşyalar yeni madenler. Savaşçıya eminim uzun menzilli bir silah gelecek yetenekler değişecek Elementler değer kazanabilir Hasarlarda düşüş enerjilerde artış yaşanabilir bir an önce gelsede bende başlasam diyorum
Şaheser eşyalar yeni itemleri elde ettikten sonra çöp olacaktır gözümde zaten oyunun yüzde 99'unda olan bir eşyanın adı şaheser olmamalı ya![]()