Güncelleme Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
FaKeLiFe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Zouka

Güncelleme Hakkında

Mesaj gönderen FaKeLiFe »

Güncelleme ile azda olsa daha detaylı bilgi verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Oyundaki ticaret anlamsız şekilde saçma sapan hal almaya başladı. İnsanların merakını gidermek ve bu karmaşalğına son verecek ufak ip uçları spoiler verilmesi lazım.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: Güncelleme Hakkında

Mesaj gönderen Retaliation »

Bonolar geldi hocam. Artık ticarette kolaylık var. :)
Resim
LethieN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen LethieN »

Kolaylılıktan bahsetmiyor yanlız. Yapılan güncellemelerden sonra tılsımların fiyatı baya karıştı. Haklıda şu an tılsım fiyatlar saçma bir hal aldı...

LethieN

İnzivaya Çekilmiş Münzevi

Mehmet Ali
Resim
Kullanıcı avatarı
mazlumcgdem
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mazlumcgdem »

Oyuna su an giremiyirum artimi azaldimi
LethieN yazdı: 02 Ağu 2017 16:42 Kolaylılıktan bahsetmiyor yanlız. Yapılan güncellemelerden sonra tılsımların fiyatı baya karıştı. Haklıda şu an tılsım fiyatlar saçma bir hal aldı...
DrBuLuT«Eminönü»

Resim
FaKeLiFe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Zouka

Mesaj gönderen FaKeLiFe »

Retaliation yazdı: 02 Ağu 2017 16:02 Bonolar geldi hocam. Artık ticarette kolaylık var. :)
Kardeşim ben ne diyorum sen ne diyorsun :) Pes doğrusu
Kullanıcı avatarı
Furkaaaaann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Furkaaaaann »

FaKeLiFe yazdı: 02 Ağu 2017 15:04 Güncelleme ile azda olsa daha detaylı bilgi verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Oyundaki ticaret anlamsız şekilde saçma sapan hal almaya başladı. İnsanların merakını gidermek ve bu karmaşalğına son verecek ufak ip uçları spoiler verilmesi lazım.
Bilgi mi istiyorsun forum arka plan fotoğrafında ki kapıya bakman yeterli olacaktır
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen amirogllu »

Dolar Yükseldi Auro Fiyatı baya düştü. ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Furkaaaaann yazdı: 03 Ağu 2017 13:02
FaKeLiFe yazdı: 02 Ağu 2017 15:04 Güncelleme ile azda olsa daha detaylı bilgi verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Oyundaki ticaret anlamsız şekilde saçma sapan hal almaya başladı. İnsanların merakını gidermek ve bu karmaşalğına son verecek ufak ip uçları spoiler verilmesi lazım.
Bilgi mi istiyorsun forum arka plan fotoğrafında ki kapıya bakman yeterli olacaktır
Büyük bir aydınlanma yaşadım teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Yeni bölge yeni eşyalar yeni madenler. Savaşçıya eminim uzun menzilli bir silah gelecek yetenekler değişecek Elementler değer kazanabilir Hasarlarda düşüş enerjilerde artış yaşanabilir bir an önce gelsede bende başlasam diyorum :)

Şaheser eşyalar yeni itemleri elde ettikten sonra çöp olacaktır gözümde zaten oyunun yüzde 99'unda olan bir eşyanın adı şaheser olmamalı ya :')
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

KraToSs yazdı: 03 Ağu 2017 15:12 Yeni bölge yeni eşyalar yeni madenler. Savaşçıya eminim uzun menzilli bir silah gelecek yetenekler değişecek Elementler değer kazanabilir Hasarlarda düşüş enerjilerde artış yaşanabilir bir an önce gelsede bende başlasam diyorum :)

Şaheser eşyalar yeni itemleri elde ettikten sonra çöp olacaktır gözümde zaten oyunun yüzde 99'unda olan bir eşyanın adı şaheser olmamalı ya :')
Şaheserler eskidendi. Herkeste yoktu ama normal artık çünkü oyun kaç sene yerinde saydı herkes bir şekilde gelişti oyun bu kadar süre yerinde saymasaydı şuan dediğiniz gibi olacaktı şaheserler gerektiği değeri görecekti.
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön