Arkadaşlar ilk önce Bilgisayarımızı Yeniden Başlat Yapıyoruz. Bilgisayarımız açılınca kendine gelince biraz bekliyoruz ve ardından aşşağıda belirttiğim fotoğraftakileri uyguluyoruz. 1.ADIM = 2.ADIM = 3.ADIM = 4.ADIM = Karşımıza Çıkan "Evet","Hayır" seçeneklerinden evet i seçiyoruz. 5.ADIM = 6.ADIM = Sınadıktan sonra zaten aşşağıya oyun açılıyor ordan sunucumuzu seçerek oyuna giriyoruz"LAG,KASMA,VB SORUNLAR GİDERİLİYOR."
Bilgisayarda açtığınız her program, dosya, oyun vesaire ara belleğe kaydedilir. Ara bellek doldukça, oyunlardaki donma sorunu artar. Siz bilgisayarı yeniden başlattığınızda sadece geçici bir çözüm elde edersiniz.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kasma sorunu /seviyesiz bilgisayarlar kulanmak ve düşük internet limiti kulanmaktır
bütün sürümlerinizi güncelleyiniz /Bütün sürümler güncelse yetkili servisten destek alınmalıdır ki yazılımsal hata mevcutur
ve eğer düşme oranınız çok yüksek ise ekran kartı sürücüsüne gelip /PHYSX yapılandırmasını CPU yaparak Bilgisayarınızın
hız ve kontrol kalitesini her türlü kaldırabilir oyunda max seviyede oynayabilmenizi sağlar
/physx yapılandırması /CPU
/ayarların yönetilmesi seçeneğindn /yüksek performanslı seçeneği seçerek perfect olmasa bile düşüşünüzü azaltacak bir yoldur.
Arkadaşlar tabikide bilgisayarınzı güncel değilse eğer kasma problemi zaten doğaldır ilk önce bilgisayarınızı İSTEĞE BAĞLI GÜNCELLEŞTİRME SEÇENEĞİNİ SEÇEREK GÜNCELLEŞTİRMELERİ DENETLE SEÇENEĞİNİ SEÇİP BİLGİSAYARINIZI GÜNCELELEYİN
Zaten sonra bilgisayarınız kasması %80 e kadar düşer.
amirogllu yazdı: ↑02 Ağu 2017 13:31Kasma sorunu /seviyesiz bilgisayarlar kulanmak ve düşük internet limiti kulanmaktır
bütün sürümlerinizi güncelleyiniz /Bütün sürümler güncelse yetkili servisten destek alınmalıdır ki yazılımsal hata mevcutur
ve eğer düşme oranınız çok yüksek ise ekran kartı sürücüsüne gelip /PHYSX yapılandırmasını CPU yaparak Bilgisayarınızın
hız ve kontrol kalitesini her türlü kaldırabilir oyunda max seviyede oynayabilmenizi sağlar
/physx yapılandırması /CPU
/ayarların yönetilmesi seçeneğindn /yüksek performanslı seçeneği seçerek perfect olmasa bile düşüşünüzü azaltacak bir yoldur.
İyi forumlar.
yav kardeşim deli ettin beni , niye her yerde bu sorun sistemseldir diyorsun anlamıyorum :d inat ettin yahu :d sana şöyle açıklayayım belki anlarsın. Senin gibi benimde yüksek bütçeli bi sistemim var en iyilerinden yani. Oyunda grafikler en üstte de olsa en altta da olsa bu lag sorunu hep devam ediyor. Şimdi diyeceksin internetten falan ama ben pubg,csgo, + 2 mmorpg oyuna daha giriyorum günlük fakat herhangi bi lag vs yok. 32mbit fiberi + 3binlik sistemli adam da bile lag sorunu varsa daha neyin sistemi internetinden bahsediyosun. Eöde lagdan dolayı oyundan çıktım dün, başka servera girdim bir sorun yok. Az kullan şu emanetini de düşün. Niye sinirlendin falan dersen de tek taraflı düşünen insanlara karşı böyleyim. Herkes sana sistemim netim mükemmel diyor daha sistemsel diyosun.
Çok Güzel Anlıyorum kardeşim tamam bende yaşıyorum arada 1 /2 sn duraklamalar ama öyle
abartılı değil peki ben okadar rahat oynayabiliyorsam senin sorununu nasıl çözmemi bekliyorsun o seninkide iyi diyip
neden böyle mi dememi bekliyorsun ;' ]
amirogllu yazdı: ↑03 Ağu 2017 15:07Çok Güzel Anlıyorum kardeşim tamam bende yaşıyorum arada 1 /2 sn duraklamalar ama öyle
abartılı değil peki ben okadar rahat oynayabiliyorsam senin sorununu nasıl çözmemi bekliyorsun o seninkide iyi diyip
neden böyle mi dememi bekliyorsun ;' ]
kardeşim bizde 1-2 snlik duraklama yaşıyoruz, ama ben bu lagla oyun oynamak istemiyorum. Şu seneye gelmişiz daha laglı oyun çekemem ki ben. Zaten ikvde tıkladığın zaman gecikmeli olarak yürüyor biliyosun, bide lag olunca soğuyorum oyundan. Ayrıca yarım saatte bir 10-15snlik de lag da olabiliyor. Senin stiline uyuyodur belki, ama bana uymuyor. Benim bi arkadaşım vardı gtayı kasarak oynuyor ama ben ona söyleyene kadar farkında bile değildi. Senin içinde önemsiz demek ki bu durum
Oyunda lag olması sizlerden veya sisteminizden kaynaklanmıyor. Tabi bunu sistemi yeterli olanlar için söylüyorum , sistemi ve interneti çok iyi olup lag yaşanyanlar sorun sizde seğil sorun ikv yönetiminde. Adamlar bizim kapasitemiz bu , biz bu kadarını yapabiliyoruz diyorlar yani , yapacak bişey yok.