Eminönüdeki gecikme probleminde artış
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Eminönüdeki gecikme probleminde artış
İyice cigirindan cikti holdeki yaratiklara vurulan hasar hemen % lik canindan dusmuyo yerinde kalmalar karakterin geri atmasi bunlar katletti oynanisi halami bi el atamiyosunuz alin bakim calismasina sunucuyu kapatin zaten oynanmiyoda bu lagda

Re: Eminönüdeki gecikme probleminde artış
Herkes bu durumdan şikayetci zaten öteki sunuculara giriyorum hiç bir problem yok sadece eö sunucu bu şekilde Öteki sunucularda pek problem yok bunlar gibi.Parlementxx yazdı: ↑02 Ağu 2017 07:47 İyice cigirindan cikti holdeki yaratiklara vurulan hasar hemen % lik canindan dusmuyo yerinde kalmalar karakterin geri atmasi bunlar katletti oynanisi halami bi el atamiyosunuz alin bakim calismasina sunucuyu kapatin zaten oynanmiyoda bu lagda
Yıllar önce e.ö sunucusu için genişletme yapmışlardı belki yeniden yapılsa işe yarayabilir herkes yoğunluktan dolayı kasma donma takılma olduğunu söylüyor.
Yoğunluktan falan olduğu yok. Bu sunucular çok kalabalık olduğu zaman hatta bazen sadece plus üyelerin girebildiği anlarda bile bu kadar gecikme yaşanmıyordu. Sunucuları Türk Telekom'a ait bir oyunda 1 milisaniye bile gecikme yaşanması çok saçma.
AdeLHarD
- JigZaguLa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti
Parlament yok öyle bir şey kardeşim. Allah bilir yine kime kesildin de suçu laga atıyorsun.
- ForGaDDaRLorD
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Old Brothers
Merhaba
Sunucular İstanbul'a taşındığından beri bu lag problemi arttı bence 10 yıldır bu oyunu oynuyorum ne kalabalıklar gördüm böyle bir gecikme görmedim sanki sunuculara geciktirici sprey sıkmışlar gibi bir türlü hedefe ulaşamıyoruz.
İyi forumlar
Sunucular İstanbul'a taşındığından beri bu lag problemi arttı bence 10 yıldır bu oyunu oynuyorum ne kalabalıklar gördüm böyle bir gecikme görmedim sanki sunuculara geciktirici sprey sıkmışlar gibi bir türlü hedefe ulaşamıyoruz.
İyi forumlar
- OoNiKOLAxTESLAoO
- İri Fare Avcısı

6 saniyelik gecikme var 3 sn içinde hasar yiyip diğer 3 sn içinde üzerine geliyor. Birde karakter geri atması var.
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Ttnet in oyunu olmasi cok ironik 

Merhaba,
Gecikme sorunu ilgili birimin bilgisi dahilinde olup en kısa zamanda çözüme kavuşacaktır. Bu süre zarfında yaşanan aksaklıklardan dolayı siz değerli oyuncularımızdan özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Gecikme sorunu ilgili birimin bilgisi dahilinde olup en kısa zamanda çözüme kavuşacaktır. Bu süre zarfında yaşanan aksaklıklardan dolayı siz değerli oyuncularımızdan özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- OoNiKOLAxTESLAoO
- İri Fare Avcısı