BUDA BENDEN 5+1 GİDENLERE GELSİN FORUM YÖNETİCİSİNDEN KARPUZ GİBİ CEVAP (2+2+2 BU ŞEKİL GİTSEK BÖLGELERE ARKADAŞLAR BENCE İTEM DÜŞER HERKEZE BENİM DÜŞÜNCEM BU YORUMLARINIZI BEKLİYORUM UZUN SÜRÜYOR DİYE GİTMİYOR KİMSE AMA SONRA YOK OYUNDA HATA VARDA YOK HEP MADALYA DÜŞÜYORDA ULE GEL BİDE İTEM ATSIN 5 BÜYÜCÜ AYNI GRUPTAYKENE ŞU MİSAL DÜŞÜNÜN XENOTİM KASARKENE NİYE TANK+Y2 ALIYORSUNUZ ONLADA KASINSANA 2 Y2 1 ŞİFACI 1 TANK KASMAZSINIZ NİYE ÇUNKÜ ŞANS AZALIYOR DİYE ODA BU MİSAL 5 KİŞİ GİDERSENİZ HİÇ İTEM ATMAZ BENDE GİDİYORUM AMA YAPCAK BİŞEY YOK
benim anlattığım burda en doğrusu bu mod'un söyledikleri bence "HERKEZİN OKUMASI İÇİN RİCA EDİYORUM KONU SİLİNMESİN."
Bu zaten 2012'den beri söyleniyor. Benim destek ekibinden istediğim cevap bu değildi.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
dedee66 yazdı: ↑01 Ağu 2017 20:07aga moderatör açık açık söylemiş orda 2+2+2 gidin item düşüyor diye ama sonra item atmayıncada oyunda sızlıyorlar çok sızlarlar
Öyle yapıyoruz böyle yapıyoruz item yok artırıcı alıyoruz item gene yok diye sesler yükseldi kafamda bi an ))